sznurek 10 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 Właśnie zaliczyłem indorr achv, a co ciekawe jak załaczyłem od save automatycznie zaliczyło mi outdorsa, płakał nie będe Mam w swojej 'drużynie' 6 ocalałych, nie robię case a od dłuższego czasu nie mam telefonow od otisa o nastepnych, why? to przez to że olałem case? Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 tak naprawdę to dużą część sam musisz znaleźć, Otis da ci info tylko o tych których zobaczy na ekranach CCTV Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 7 stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 stycznia 2008 Dzięki Już uzbierałem 8, nie musiaełm nawet nikogo odprowadzać do SCRoom a zaliczyło Tour Guide. Dlatego mam pytanei czy jak chcę teraz zrobić ten achv z kobitkami to musze naprawdę pozabijać tych gości? W druzynie mam dwie bablki w Wounder będa jeszcze chyba na bank 3 z policjantką, jedna babcia i dwie wiszące na 'miśklu". A zresztą pochodze po markecie i porobie zadymę z kolegami Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Kogo pozabijać? Jakbyś miał problem z Achievementami, to zobacz poradnik na onlinecenter.pl Wrog odwalił kawał dobrej roboty, nawet jeśli czasem istnieją lepsze rozwiązania. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 7 stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 stycznia 2008 Właśnie opieram się na tym poradniku W opisie zdobycia 'Frank the Pimp' i powiązanym z nim Tour Guide Achv napisał by pozabijać facetów. Chodzi mi o to czy to konieczne, Tour Guide chce by odprowadzic 8 osób na raz, a Achv pojawił sie już jak miałem 8 osob w grupce. Chodzi mi o to czy faceci są po prostu zbędnym balastem czy uniemożliwia wykonania tego Achv? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Chyba chodzi o to, że to zbędny balast, tym bardziej, że Wrog przewidział zdobycie obu Achievementów równocześnie (Tonya to inna sprawa). Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 11 stycznia 2008 Opublikowano 11 stycznia 2008 To ja mam pytanie, którego szukałem w necie długo i wertowałem setki stron - nigdzie nie znalazłem odpowiedzi Kieruję to przede wszystkim do osób, które mają Transmissionary - ile w końcu trzeba mieć osób w pokojach poza tymi, do których odwołują się telefony (np. Kindell's betrayal)? Niekiedy piszą że 2, niekiedy że 3, a bywało że nie jest to w ogóle uwzględniane w poradnikach . Nie chce mi się znowu robić Sainta i biegać jak głupi z wszystkimi osobami. Potrzebuję absolutnego minimum. Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 11 stycznia 2008 Opublikowano 11 stycznia 2008 http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...&Itemid=210 Rób tak jak w tym opisie wtedy na pewno dostaniesz wszystkie telefony. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 11 stycznia 2008 Opublikowano 11 stycznia 2008 No właśnie odnośnie tego poradnika - zamiast Tony i Rosa wolałbym uratować innych kolesi z tego pokoju, bo przy nich akurat jest bardzo mało czasu na Case (medicine run, z tego co pamiętam?). Ale dzięki, raczej się tym posłużę. W pierwszy tydzień moich ferii (od 12 stycznia) mam zamiar dobić do 1000 Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 11 stycznia 2008 Opublikowano 11 stycznia 2008 Jeśli odblokujesz skrót w łazience to bez najmniejszego problemu się wyrobisz. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 11 stycznia 2008 Opublikowano 11 stycznia 2008 Ja chyba pobiegłem po lekarstwo, a potem po drodze zabrałem Tonyę i Rosa. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 (edytowane) Dzięki chłopcy, mam Transmissionary z poradnikiem oc. Teraz tylko Alfons i Full Set (brakuje jednej osoby - tego z the Coward...) i... survivor :] Edytowane 14 stycznia 2008 przez Fab3r Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 (edytowane) Jakie trzeba wykonać zadania dla Kenta Swansona, szalonego fotografa z początku gry. Gram na CRT-ku i momentami nie mogę rozczytać, co do mnie gada. Edytowane 15 stycznia 2008 przez DaBig Cytuj
Dante 433 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 na początku robic mu fotki jak macha kuca itp potem wysokopunktowana fotka typu erotic na ndrugie spotkanie z nim Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Taką fotkę machniesz albo Leah, kiedy ją uratujesz od skazańców, albo Jessie jak wycentrujesz na dekolt Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Od skazańców, czyli od tych trzech gości w pomarańczowych kombinezonach jeżdżących jeepem po parku? I mam uratować tą laskę, która stoi w parkowym brodziku, zrobić jej fotę i pokazać temu fotografowi? Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 (edytowane) Od skazańców, czyli od tych trzech gości w pomarańczowych kombinezonach jeżdżących jeepem po parku? I mam uratować tą laskę, która stoi w parkowym brodziku, zrobić jej fotę i pokazać temu fotografowi? Dokładnie. Robisz jej zdjęcie jak jest już w Security Room, i jak siedzi zbliżasz na majtki. Powinno krzyknąć "Perfect" i ponad 700pkt. /// Fajny i szybki poradnik do Pimp'a - Edytowane 16 stycznia 2008 przez Fab3r Cytuj
deb 0 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 Robie takie zdjecie lecz ono daje mi moze jakies 156-200 punktow a tam nalezy miec wiecej Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 23 stycznia 2008 Opublikowano 23 stycznia 2008 A ksiazki masz? Zwiekszenie PP itd, jest pare takich. Cytuj
suli 0 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Ja mam takie pytanie gdzie znajduje się kręgielnia bo potrzebuje kule do kręgli ? Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 19 lutego 2008 Autor Opublikowano 19 lutego 2008 W grze nie ma kręgielni, przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo. Kule do kręgli znajdziesz w sklepie sportowym. Sporadycznie w pudłach i być moze gdzieś jeszczcze. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Kolo fontanny w Paradise Plaza (tam gdzie sie wychodzi z security room ,do marketu). Cytuj
Prototype 0_0 0 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Ja mam takie pytanie gdzie znajduje się kręgielnia bo potrzebuje kule do kręgli ? Kula do kręgli znajduję się w paradise plaza na pierwszym piętrze w sklepie sportowym naprzeciw "restauracji" Cytuj
Gość tekA Opublikowano 7 marca 2008 Opublikowano 7 marca 2008 wie ktoś jak zaliczyć pp stickera na zielonym znaku fast foodu w paradise plaza (tym na drugim piętrze)? podobno jakoś z dołu trzeba to złapać a ja za chu.ja nie mogę go dojrzeć. w ogóle jak to jest z tymi stickerami - kumulują się z każdego przejścia gry? za pierwszym razem miałem tylko jednego i teraz mi go nie łapie, a musze zdobyć wszystkie co by maske hokejową do kompletu z wdziankiem więznia mieć przed zabraniem się za true ending Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 nie kumulują się, musisz w jednym podejściu strzelić wszystkie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi