S.T.A.R.Z.E.C 0 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Witam. Mam pewnien problem. Potrzebuje wykonac zadania Kenta ( fotografa ) ale nie wiem jak. NMóghłby ktoś opisać na czym dokłądnie poleggają jego zadania ( to , że zdjęcia trzeba robić to wiem ). Potrzebuje to zrobić ponieważ Kent później ma zakładnika i tylko on mi został do wszystkich w notebook'u. Czytałem poprzednie postay ale mi nie zalicza tego i drugiego dnia pomimo, że posiadam zdjęcie EROTIC za 750PP wysmiewa mnie i lipa. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 30 Marca 2008 przez S.T.A.R.Z.E.C Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nie pomoge Ci dokladnie ,bo nie robilem tego ,ale www.xbox360achievements.org -> retail -> dr -> forum i napewno znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Czy trzech snajperów (The Halls) liczonych jest jako 3 psychopatów czy jako jeden? Chodzi mi o aczivy za dokopanie i sfotografowanie 10 psycholi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Czy trzech snajperów (The Halls) liczonych jest jako 3 psychopatów czy jako jeden? Chodzi mi o aczivy za dokopanie i sfotografowanie 10 psycholi. każdy liczony osobno Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dzięki Wychodzi na to, że żeby dostać te aczivy, wystarczy że popchnę cases tylko do Stevena z supermarketu, a Larry'ego i Brocka mogę olać. Sweet. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM1014 0 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 I tak w tej grze najprzyjemniejszym Achievementem jest Zombie Genocider czyli zabice 53 594 zombich. Cytuj Odnośnik do komentarza
white_darqo 0 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Nom jedno z fajniejszych osiągnięć wybić cała populacje tej wiochy W sumie łatwe samochód tunel druga noc i już wiadomo co robić XD Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 ten aczik:) perfect guner trzeba wywalić cały magazynek do jednego truposza? po strzelałem po jednej kuli i nie zalicził się a ten za zabicie 20 psyko:) da sie to zrobić w infinity mode? zwykli cywile też sie zaliczają czy tylko bossowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 perfect gunnera zrobisz w rzeźni, wywal cały magazynek w świniaka na haku i masz a cywil to nie psychol Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) z tym swiniakiem to dobre racja ze cywile to nie psychole ale w infinity mode juz wszyscy na ciebie poluja ( ze sa na jeden szlag z katany to juz inna sprawa) ile czasu trwa przejscie tego survivor14 days ? jak zdobyc mega buster i ten miecz od mega mana ? 3 razy juz przechodzilem (3zakonczenia) i nic sie nie odkrylo Edytowane 13 Stycznia 2009 przez czesio83 Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 jeden dzień to 2h, policz sobie;] real mega buster masz za wyrżnięcie całej populacji a miecz za zaliczenie 10 dni na survivalu jakiś guide dorwij, sa bonusy za konkretne acziwy - dostępne po zakończeniu gry dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi