Zimol 85 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 (edytowane) Wczoraj rzuciłem parę kuref pod adresem motora na korytarzu w czil ałcie po tym jak rozsadził granatami nas, jak sam to nazwałem "melee z pięściami" Suchar, ale dla tych co se nakorwiali trochę H1 mogą załapać. To było coś w stylu... Mol: Korwa nic tylko się rozsadza, zero aima, widziałeś Pafeu jak korwa napierdzielał melee z pięściami? Edytowane 11 lutego 2008 przez Zimol Cytuj
Yoyo800 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 No ja tu zapodam legendarne juz stwierdzenie Trelli po ffa na osmiu na derelikcie: "mialem prawie trojki" Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 Walnąłem zooma bez headshota - Copyright reserved by Ja Cytuj
Beck 3 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Wyluzuj i idz zjedz jeszcze kilka hamburgerow - wczoraj jakis kolo, do narwanego amerykanina. Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Motor: oglądam se naruto na moim psp (szpan) Boczek: to poka motor Motor: masz Boczek: no ja widzę jak ty oglądasz to "naruto" I tłumaczenie się motora: "Te filmiki to ja z youtube ściągnąłem żeby sprawdzić jak działają na psp" x10000 Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi, jesli ktos chce poznac szczegoly to oto motora gg: 9713202. Motor no offence musialem Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Naruto w głębszym wydaniu ;> Cytuj
TreLLa 1 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 No ja tu zapodam legendarne juz stwierdzenie Trelli po ffa na osmiu na derelikcie: "mialem prawie trojki" hehe : - ) albo ''w halo trzeba strzelać'' mówiąc do feelona Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 (edytowane) albo po głupich taktycznie zagraniach: "trzeba sie nakuuuurwiać" Edytowane 16 lutego 2008 przez Bukkake Na Resach^Zielony Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Normalne zachowanie Pscychola przy grze 2vs2 z dowolnym teammejtem: Psychol ma ratio na - 20, zaczyna się tak: Psychol - "kur.wa jaki ty jeste.ś ch.ujowy w tę gre" Ktoś - "Psychol, ale zobacz ja jestem na plusie, to ty zagrałeś lipę" Psychol- "ku.rwa nie wk.urwiaj mnie nawet, jaką lipę? Ku.rwa przecierz ty w ogól.e chłopaku nie kryjesz i cały czas mnie zabijają. No tak no, cały czas plecy mi robią. Ja (pipi)e" xD Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Normalne zachowanie Pscychola przy grze 2vs2 z dowolnym teammejtem: Psychol ma ratio na - 20, zaczyna się tak: Psychol - "kur.wa jaki ty jeste.ś ch.ujowy w tę gre" Ktoś - "Psychol, ale zobacz ja jestem na plusie, to ty zagrałeś lipę" Psychol- "ku.rwa nie wk.urwiaj mnie nawet, jaką lipę? Ku.rwa przecierz ty w ogól.e chłopaku nie kryjesz i cały czas mnie zabijają. No tak no, cały czas plecy mi robią. Ja (pipi)e" xD ajjj dostało mi się raz taką z(pipi)ke od psychola Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 bys dobrze gral to bys nie dostal Cytuj
barth 70 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 (edytowane) Jakiś czas temu, podczas jednego z pijackich posiedzeń w matchmakeing'u zostaliśmy z kuzynem zaproszeni do gry przez Insiaka (rozumie ktoś co tu właśnie napisałem? ). Zagraliśmy raz, po czym Ins stwierdził: "Dobra, każda drużyna dostaje po pijaku". Nie wiem czy to wrodzona głupota, czy %-ty we krwi, ale rozwalił nas tym doszczętnie (potem nie wiadomo czemu nie chciał już z nami grać i wysłał nas do moczmejka ). Edytowane 16 lutego 2008 przez barth Cytuj
KILa 4 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Pro teksty jak nie szlo na lanach: Jak ty k.u.r.w.a farcisz, jakiego on ma farta, nie no k.u.r.w.a jak mozna tak farcic. I tak gra w Hejlo zalezy od fatra A te prawie trojki sa naprawde wazne, bo to juz jak prawie zlapac osa, czy miec hs ze snajpy. Najbardziej mnie rozwalil Trelson jak powiedzial ze przez wade wzroku widzi jajowaty celownik i to jest prawda Cytuj
TreLLa 1 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 (edytowane) Pro teksty jak nie szlo na lanach: Jak ty k.u.r.w.a farcisz, jakiego on ma farta, nie no k.u.r.w.a jak mozna tak farcic. I tak gra w Hejlo zalezy od fatra A te prawie trojki sa naprawde wazne, bo to juz jak prawie zlapac osa, czy miec hs ze snajpy. Najbardziej mnie rozwalil Trelson jak powiedzial ze przez wade wzroku widzi jajowaty celownik i to jest prawda ''prawie trójki'' to taki skrót myślowy... nie chodziło o to że mialem czwórki czy piątki po prostu ciągle ktoś mi łeb zabierał... cóż taka natura ffa ... a jeżeli chodzi o jajowaty celownik to przez to że mi okulista załozył cylinder nie na te oko co trzeba. Teraz już widzę normalnie. Edytowane 17 lutego 2008 przez TreLLa Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 -o patrz Kwiatas o patrz respawn Fila o patrz respawn Fila o patrz respawn Fila -cholera granaty mi się skończyły -to strzelaj tą rakietą -nie bo mi szkoda Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 29 lutego 2008 Autor Opublikowano 29 lutego 2008 -o patrz Kwiataso patrz respawn Fila o patrz respawn Fila o patrz respawn Fila Motorem zalatuje Tylko że u nas w końcu (na Prisie oczywiście) da się zauważyć następującą sytuację... Resp--> death po respie ---> Killing spree u kogoś i "(pipi)" pod nosem kolegi motora z drużyny, a po chwili kolejny Killng spree, drugiego gracza po kolejnym respie mate'a Motora Ostatnio coś takiego miał Uzny c'nie? Ile tam było? 11 fragów po respie? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 moze i nie na lan... Zeratul - korwa ale mam lagi Bartek - no prze(pipi)ane miec na hoscie lagi. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 (edytowane) to jeszcze taka szybka opowiesc, bo wczoraj roskurf byl... gram se w timie bartek, ja i yaksa bodajze... i bartek sie strzela z insiakiem beerkami. No i chcialem bartkowi pomoc i w chwili gdy on zabija insiaka ja przypadkowo (uciekl mi celownik) strzelam bartkowi w plecy i go zabijam... - przepraszam - ano tak wlasnie myslalem, ze to ty... - wiesz, tez chcialem miec jakiegos killa... Edytowane 1 kwietnia 2008 przez Zeratul Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 <Somebody241> i was playing XBL yesterday <Somebody241> and i was playing wit my friend <Somebody241> and im sure hes maried and everything <Somebody241> And all of a sudden <Somebody241> His wife comes on the mic and says <Somebody241> "Can my husband quit the game so we can have sex?" <Somebody241> and then some lil 9 year old in my team says "Sure just leave the mic on" Cytuj
barth 70 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 poczekajcie aż TroniC wróci do domu, usłyszycie mega-wypaśne mp3'ki z potyczek słownych BVG1 s BVG2 Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 poczekajcie aż TroniC wróci do domu, usłyszycie mega-wypaśne mp3'ki z potyczek słownych BVG1 s BVG2 A beda mp3'ki z potyczek slowynch kwiatas - reszta sali ? ;p Cytuj
barth 70 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 jeśli są tylko nagrane to pojawią się bankowo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi