KarCzoH 3 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 veto potwierdzone: Miniu: chciał bym BRki na Picie KarCzoH : a ja bym chciał Pita na Konstrakcie 8) Cytuj
miniu 1 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 veto potwierdzone: Miniu: chciał bym BRki na Picie KarCzoH : a ja bym chciał Pita na Konstrakcie 8) Lepiej to brzmialo na zywo napisane juz tak smieszne nie jest ;P Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 poczekajcie aż TroniC wróci do domu, usłyszycie mega-wypaśne mp3'ki z potyczek słownych BVG1 s BVG2 No wrzućcie wreszcie kuźwa te mp3, ja nadal na nie czekam Cytuj
Gość Soul Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 W majówe zrobiliśmy sobie lana 3na3 i w końcu po wielu latach zrobiłem Killtaculara ze snajpy na prisonerze 4x HS, dla takich chwil warto żyć. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi