plecak 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 (edytowane) a od czego są słuchawki? przecież głośniczki nawet się nie umywają do nich jesli chodzi o jakość dzwięku. I przy okazji mam pytanie do użytkowników classica; ile wam przeciętnie trzyma bateria? czytałem że nominalnie starcza na ok 9h ale czytałem też że wielu osobom trzyma ledwo 5h... a jak jest u was? Edytowane 29 stycznia 2008 przez plecak Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 A jaka jest roznica w cenie miedzy litem, a classiciem? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Niewielka, zazwyczaj kilkadziesiąt złotych na korzyść Classica. Co do Lite, nie wiem, nigdy nie widziałem na własne oczy, wiem, że wygląda ślicznie, ale jeśli chodzi o Classcia, to wcale nie jest taki zły. Kumpel ma już prawie 3 lata i sprawuje się nadal dobrze, ekran dolny się tak nie rysze (jest chyba chroniony dodatkową szybką w classicu jeśli sie nie mylę), jasność... Idealnie nie jest, ale grałem w CAŁKOWITEJ ciemności i da się grać bardzo dobrze. Może przyzwyczaiłem się do GBA bez podświetlenia, ale IMO jest świetnie. Może jest brzydszy, ale przynajmniej carty z GBA nie odstają i jest masywniejszy . IMO warto brać oba, zależy od kieszeni. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Mam w planach kupno Lite'a , ale chcialbym sie was zapytac, ktory kolor wybrac? ...tzn. na jakim bardziej widac slady palcow czarnym czy bialym(bo rozowego nie mam zamiaru nabyc ) bo to mnie zawsze irytowalo <_< Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Mam białego i odcisków nie widać-no jak dobrze sie przypatrzysz pod światło.Na czarnym pozatym kurz też bardziej widać W białym za to przyciski R i L się brudzą ale zawsze można je wymyć i spokój na jakiś czas znów jest:) Jestem bardzo zadowolony z białego koloru i dlatego teraz myślę o kupnie białego PSP Cytuj
Gość coopa Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi