Skocz do zawartości

X360 i rysowanie płyt

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiem z czego oni robią te konsole, ale jest to kawałek wadliwego szrotu :/ Świetna konsola jest pogrzebywana przez dziadowskie materiały. Konsola skatowała mi Gerasy i i GTA IV (w mniejszym stopniu) w gearsach porysowana jest zewnętrzna część płyty, a na GT IV widać 4 okręgi na szczęście ledwo widocznie. Jednak, aby nie było więcej szkód jutro dzwonię do serwisu, niech szwaby wymieniają, a Bill niech płaci ;/

pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wczoraj kupiłem Arcade. dziś wymieniłem na nową ;) wkładam dołączoną do zestawu płytkę i tylko trzaski słyszę. jak wyjąłem to już więcej płyt nie wkładałem, dobrze że na pierwszy ogień poszła właśnie ta a nie inna. uff, pierwszy kontakt z konsolą niebzyt dobrze na przyszłość rokujący. ale na szczeście nei robili w saturnie problemów żadnych. jak tylko usłyszeli że płyty rysuje to nawet nie sprawdzali i dali nową.

Opublikowano

wszyscy mają mam i ja <_< 2 dniowy arkejd porysował 2 płytki ale to jest dziwne ze rysy są zawsze na połowie płytki :( i idą nie na okrągło tylko w dół :( maj po 2 mm

urwa kupuje się płytkę za 150 zeta i co :( ale jestem @#$%%^

Opublikowano

to jest jakiśś koszmar, grrrrrr. niby się nic nie dzieje ale po przygodzie z pierwszą sztuką mam obsesję. jakies tylko przycięcie, dłuższe doczytywanie i już oczyma duszy widzę te rysy, heh...

Opublikowano
:lol: mi ost porysowal sc4 to juz 2 klocek ktory mi cyrkluje gry (laczenie 4 sztuki)a mialem juz 4 szt 360 szkoda gadac xsy to gowniany syf wczesniej premium z samsungiem a teraz wersja premium hdmi 65nm benq SZLAK
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie konsola kupiona jakieś trzy tygodnie temu jeszcze nic nie porysowała, odpukać, nawet jak kolega podniósł i przechylał mi Xa podczas gry w GoW :D

Właśnie, jest pozycja, w której możliwość porysowania krążka się niweluje? Lepiej, żeby "stał", czy żeby "leżał"?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi konsola wczoraj porysowała nową Fifkę 09;/ Nie powstały rysy lecz smugi (szerokie mleczno białe rysy);/ Babka w helpline powiedziała że jak to pierwsza gra którą mi konsola porysowała to mam sprawdzić czy nie rysuje innych płyt np z muzyką a jeśli nie to wina źle wyważonej płyty i mam się zgłosić do sklepu i żądać wymiany. A jeśli mi coś jeszcze porysuje to mam dzwonić i mi naprawią. Co o tym sądzicie? Co mam zrobić? Jest to możliwe aby była to wina płyty? Czy na 100% to wina iXa i nawet jak nic nie porysuje to mam skłamać i go wysłać? Dzięki za pomoc;)

Opublikowano

Skłam , i wyślij konsole . Płyte wymień w sklepie. i po kłopocie. Mnie też rok temu powiedziano zebym inne płytki posprawdzał czy konsola ich czasem nie rysuje... no niestety nie stać mnie aby eksperymentowac czy nowo zakupioną gre tez mi porysuje.

Opublikowano (edytowane)

Fak... mi też dzisiaj xbox fifę porysował. Mam z 7 rys takich pólkolistych długich gdzieś na centymetr. To konsola zrobiła, nie? Nic nie ruszałem nią podczas gry ani nic z tych rzeczy. Jak to wygląda z reklamacją? W jakich godzinach działa infolinia?

EDIT: Rysy wyglądają tak:

97362929vr1.jpg

Edytowane przez qb3k
Opublikowano
Fak... mi też dzisiaj xbox fifę porysował. Mam z 7 rys takich pólkolistych długich gdzieś na centymetr. To konsola zrobiła, nie? Nic nie ruszałem nią podczas gry ani nic z tych rzeczy. Jak to wygląda z reklamacją? W jakich godzinach działa infolinia?

EDIT: Rysy wyglądają tak:

97362929vr1.jpg

Fifa działa? Dzwoń jak najszybciej na infolinię niech ci tego xklocka zabierają na gwarę do wymiany napęd. Mojemu Xboxowi również niedługo wymienią bo zamierzam dzwonić z reklamacją.

Opublikowano

Widzę ze to druga porysowana Fifa na forumie. Mi innych gier kloc nie rysuje / nie porysował i oddałem Fife do reklamacji, powód rys: płyta była źle wyważona. Ciekawe czy mi uznaja i ją wymienią o_O

Opublikowano

W sumie to też mogę sprawdzić opcję reklamacji samej gry. Chociaż pewnie skończy się na regeneracji, bo nie wierzę, że MM przyzna się do winy ;). Chociaż mi nie tylko fifę napęd porysował, dawno już coś było nie tak.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam wszystkie płyty porysowane(w tym FIFA 09),ale rysy nie są widoczne na pierwszy rzut dopiero,gdy ustawisz płytę pod dobrym kątem.

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Kupiłem na allegro NFS Pro Street i zdązyłem się tylko nacieszyć nim pare godzin. Głęboka, gruba rysa wokół całej płyty i gra nie chce się już odpalić. Da mi coś reklamowanie u handlarza z allegro?

A przy okazji - zna ktoś miejsce w Poznaniu gdzie regenerują płytki?