bossgta 0 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Drucik zalutowany.dziala.Tylko ile? Gta w smieciach. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Nie wiem z czego oni robią te konsole, ale jest to kawałek wadliwego szrotu Świetna konsola jest pogrzebywana przez dziadowskie materiały. Konsola skatowała mi Gerasy i i GTA IV (w mniejszym stopniu) w gearsach porysowana jest zewnętrzna część płyty, a na GT IV widać 4 okręgi na szczęście ledwo widocznie. Jednak, aby nie było więcej szkód jutro dzwonię do serwisu, niech szwaby wymieniają, a Bill niech płaci ;/ pozdro Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 wczoraj kupiłem Arcade. dziś wymieniłem na nową wkładam dołączoną do zestawu płytkę i tylko trzaski słyszę. jak wyjąłem to już więcej płyt nie wkładałem, dobrze że na pierwszy ogień poszła właśnie ta a nie inna. uff, pierwszy kontakt z konsolą niebzyt dobrze na przyszłość rokujący. ale na szczeście nei robili w saturnie problemów żadnych. jak tylko usłyszeli że płyty rysuje to nawet nie sprawdzali i dali nową. Cytuj
Masher 2 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Mi Arcade dotąd przez 6 miechów ani jednej płytki nie porysował ;] Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 wszyscy mają mam i ja <_< 2 dniowy arkejd porysował 2 płytki ale to jest dziwne ze rysy są zawsze na połowie płytki i idą nie na okrągło tylko w dół maj po 2 mm urwa kupuje się płytkę za 150 zeta i co ale jestem @#$%%^ Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 to jest jakiśś koszmar, grrrrrr. niby się nic nie dzieje ale po przygodzie z pierwszą sztuką mam obsesję. jakies tylko przycięcie, dłuższe doczytywanie i już oczyma duszy widzę te rysy, heh... Cytuj
Othis 29 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 mi ost porysowal sc4 to juz 2 klocek ktory mi cyrkluje gry (laczenie 4 sztuki)a mialem juz 4 szt 360 szkoda gadac xsy to gowniany syf wczesniej premium z samsungiem a teraz wersja premium hdmi 65nm benq SZLAK Cytuj
_tomek 2 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Mnie konsola kupiona jakieś trzy tygodnie temu jeszcze nic nie porysowała, odpukać, nawet jak kolega podniósł i przechylał mi Xa podczas gry w GoW Właśnie, jest pozycja, w której możliwość porysowania krążka się niweluje? Lepiej, żeby "stał", czy żeby "leżał"? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 nawet jak kolega podniósł i przechylał mi Xa podczas gry w GoW Do czasu, w końcu ktoś lub coś musi Ci wybić z głowy głupie zabawy... Cytuj
Goju 3 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Mi konsola wczoraj porysowała nową Fifkę 09;/ Nie powstały rysy lecz smugi (szerokie mleczno białe rysy);/ Babka w helpline powiedziała że jak to pierwsza gra którą mi konsola porysowała to mam sprawdzić czy nie rysuje innych płyt np z muzyką a jeśli nie to wina źle wyważonej płyty i mam się zgłosić do sklepu i żądać wymiany. A jeśli mi coś jeszcze porysuje to mam dzwonić i mi naprawią. Co o tym sądzicie? Co mam zrobić? Jest to możliwe aby była to wina płyty? Czy na 100% to wina iXa i nawet jak nic nie porysuje to mam skłamać i go wysłać? Dzięki za pomoc;) Cytuj
Mani 685 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Skłam , i wyślij konsole . Płyte wymień w sklepie. i po kłopocie. Mnie też rok temu powiedziano zebym inne płytki posprawdzał czy konsola ich czasem nie rysuje... no niestety nie stać mnie aby eksperymentowac czy nowo zakupioną gre tez mi porysuje. Cytuj
Strong 2 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Zawsze mozesz kupic PGR 3 na allegro za ~20zł i wytestowac czy ci porysuje A na zwrot plyty w sklepie raczej bym nie liczyl... Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 (edytowane) Fak... mi też dzisiaj xbox fifę porysował. Mam z 7 rys takich pólkolistych długich gdzieś na centymetr. To konsola zrobiła, nie? Nic nie ruszałem nią podczas gry ani nic z tych rzeczy. Jak to wygląda z reklamacją? W jakich godzinach działa infolinia? EDIT: Rysy wyglądają tak: Edytowane 18 października 2008 przez qb3k Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Fak... mi też dzisiaj xbox fifę porysował. Mam z 7 rys takich pólkolistych długich gdzieś na centymetr. To konsola zrobiła, nie? Nic nie ruszałem nią podczas gry ani nic z tych rzeczy. Jak to wygląda z reklamacją? W jakich godzinach działa infolinia? EDIT: Rysy wyglądają tak: Fifa działa? Dzwoń jak najszybciej na infolinię niech ci tego xklocka zabierają na gwarę do wymiany napęd. Mojemu Xboxowi również niedługo wymienią bo zamierzam dzwonić z reklamacją. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Z tego co się z nim kontaktowałem to mu nie działa. Reklamuj, Qb3k. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Nie działa. Nowa gra japierd/ole. Cytuj
Goju 3 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Widzę ze to druga porysowana Fifa na forumie. Mi innych gier kloc nie rysuje / nie porysował i oddałem Fife do reklamacji, powód rys: płyta była źle wyważona. Ciekawe czy mi uznaja i ją wymienią o_O Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 W sumie to też mogę sprawdzić opcję reklamacji samej gry. Chociaż pewnie skończy się na regeneracji, bo nie wierzę, że MM przyzna się do winy . Chociaż mi nie tylko fifę napęd porysował, dawno już coś było nie tak. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 poszukuje sklepu regenującego płyty w Łodzi ktoś zna jakieś adresy?? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 (edytowane) Ja mam wszystkie płyty porysowane(w tym FIFA 09),ale rysy nie są widoczne na pierwszy rzut dopiero,gdy ustawisz płytę pod dobrym kątem. Edytowane 22 października 2008 przez MYSZa7 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Ale gra Ci działa . A mi nie. Cytuj
Vazik 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Kupiłem na allegro NFS Pro Street i zdązyłem się tylko nacieszyć nim pare godzin. Głęboka, gruba rysa wokół całej płyty i gra nie chce się już odpalić. Da mi coś reklamowanie u handlarza z allegro? A przy okazji - zna ktoś miejsce w Poznaniu gdzie regenerują płytki? Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) Jeżeli to była folia, to masz gwarancję na grę. Jak sprawa wygląda z używkami - nie wiem. Edytowane 24 października 2008 przez Aramis Cytuj
Vazik 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Tu jest właśnie wydaje mi się przekręt bo napisał że nówa i oczywiście była w folii ale nie oryginalnej, tylko zwykłej i zwyczajnie zgrzanej na końcu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi