Sanryu 0 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 http://gamersyde.com/news_7789_en.html Powoli cos sie dzieje z lokalizacja WKC Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 NA E3 ma być WKC na standach Sony i podana data premiery ,oby w tym roku Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 a XBOX360? Co Xbox 360? Gra jest exclusivem na PS3 jeśli o to chodzi. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 Miałem zamiar kupić tą grę. Widzę jednak, że system walki jest jeszcze bardziej porąbany niż w FFXII. Grandia mnie zaciekawiła. Po dwóch godzinach grania nie zrozumiałem jednak o co chodzi w systemie walki więc nie było jak kontynuować. FFXII wciągała jak każda część serii. Po dłuższym zapoznaniu się z systemem stwierdziłem, że takowy nie istnieje. Walka polega na biernym obserwowaniu poczynań AI po wcześniejszym ustawieniu gambitów. Istna porażka. Walki miały być dzięki temu dynamiczniejsze. Oczywiście... Przez całą walkę można było nie wciskać żadnego przycisku. AI partaczyło całą robotę za nas. Jeśli w WKC gra się podobnie to ja wysiadam. Cytuj
estel 806 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 System walki w FFXII był akurat genialny. Zauważ, że ogólnie wyzwania w RPGach nie polegają na sprawdzeniu zręczności gracza, czy jego szybkości reakcji. Polegają na sprawdzeniu strategii, myślenia, planowania. FF XII pozwalał ci zaplanować wszystko przed walką, a gdyby coś poszło nie tak zawsze miałeś możliwość interwencji. Genialny system, gdzie nie muszę wybierać co 10 sekund ATTACK, aż do śmierci potworka. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Zgadzam sie, system w FFXII byla bardzo dobry, duzo ciekawszy niz klepanie X i ataku fizycznego. Cytuj
Clown 0 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Czy jest jeszcze nadzieja na wydanie tej gry w Europie? Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Mają ją wydać w pierwszym kwartale 2010 na terenie US i EU. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 na pewnym polskim serwisie aukcyjnym pojawiła się kopia. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Jakby ktos sie zastanawial kiedy wyjdzie zrozumiala wersja to prosze: http://www.gamespot.com/ps3/rpg/whiteknightstory/news.html?sid=6242049&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;1 Powariowali czy jak?! W okresie Styczen-Marzec trzeba bedzie zakupic chyba z 10 tytulow Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Fajnie ze bedzie mocno rozwiniety element online. Coop na 2 do 4 graczy przy zabijaniu, wielkich, zlych bossow? Czemu nie. :] Bleby tylko gra byla fajna Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Byle ... Inaczej zostanie zjechanym piklem który będzie się bronił jedynie online. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 kurde kiedys po pierwszych trailerach dosyc sie napalałem an ta gre, potem o wiele mniej, potem zapomnialem, potem sobie rpzypomnialem ale juz bez napalania, a teraz sumie chcial bym zeby byla fajna, ale chyba jest średnia filmik o walce http://www.gametrailers.com/video/combat-system-white-knight/60870 jakos strasznie duzo kombinowania sie wydaje.. nie lubie zbyt łatwej walki, ale nei lubie tez przekombinowanej Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 (edytowane) szkoda,że wychodzi w takim okresie....jakby premiera była pod koniec 2009 to był łykał bez zastanowienia,Level 5 gwarantuje swoimi tytułami jakość no i przechodzenie misji w multi korci Edytowane 15 stycznia 2010 przez Ficuś Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 No właśnie, ja całkowicie zapomniałem o tej grze. Dopiero wczoraj sobie o niej przypomniałem bo na Ultimie można składać już zamówienia. Tak jak Ficuś napisał szkoda, że wychodzi w takim okresie. Ale przynajmniej stanieje do tego czasu zanim ją kupię. Cytuj
Velius 5 725 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 Lol,ja tez zapomnialem o tej grze i mi ultima przypomniala,pewnie nie kupie w dniu premiery ale potem raczej tak,jak juz sie nagram w te wszystkie hiciory ktore teraz wychodza. Cytuj
drk2 7 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 kurde kiedys po pierwszych trailerach dosyc sie napalałem an ta gre, potem o wiele mniej, potem zapomnialem, potem sobie rpzypomnialem ale juz bez napalania, a teraz sumie chcial bym zeby byla fajna, ale chyba jest średnia Mam identyczne odczucia, szkoda, że będzie najprawdopodobniej tylko średniak, ale...dla mnie średnie rpg ma większą wartość niż hit z jakiegokolwiek innego gatunku, tak że musiałby nastąpić nagły wysyp dobrych erpegów żebym pominął WKC Cytuj
nightrunner 9 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Sciągnąłem ostatnio z amerykańskiego psstore trailer WKC prezentujący walkę w grze. No i w sumie biednie trochę to wygląda, choć widac, że system jest porządnie (jak przystało na level-5) rozbudowany i przejrzysty. Na pewno kiedyś dam szansę temu tytułowi (ko-op!), ale wychodzi w tak beznadziejnym momencie że szok :confused: Pewnie najwczesniej w wakacje pojawi się odowiednia "luka" w natłoku premier, aby sobie na "Łajtnajtkronikyls" pozwolić :tongue: Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Ogółem 2 lata biedy w temacie jrpg na ps3 a tu nagle w przeciągu niecałych 31 dni odstępu wychodzi Star Ocean 4,WKC i Final XIII.......nie wiem co za debile w tych firmach tak ustawali premiery Cytuj
drk2 7 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Łoj tam Ficuś nie marudz tylko czym kciuka żeby to był początek wysypu erpegów Zresztą ja widze tylko plus takiej sytuacji- kupujesz jedną grę na premierę i zanim ją przejdziesz inne zdążą stanieć Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/the-online-white-knight/61001 The Online Experience Edytowane 20 stycznia 2010 przez SłupekPL Cytuj
Velius 5 725 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Zamowilem pre-order,po wiekszym zastanowieniu w pierwszej kolejnosci zajme sie WKC zeby bylo z kim online pograc a FF 13 zostawie sobie na pozniej. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Ja takze zamierzam sobie sprawic WKC. Moze nie bylo jakis niesamowitych zachwytow nad gra, ale ogolnie gry od Level 5 nie spadaly ponizej pewnych oczekiwan Ps. Skad brales Vel? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi