smieciarz 0 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Tryb online i single przeplatają się. Ciekawe jak to wyjdzie w praniu i jak ludzie będą się przykładać do tworzenia własnych przestrzeni. Producent gry mówi o trybie online Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 (edytowane) Ja takze zamierzam sobie sprawic WKC. Moze nie bylo jakis niesamowitych zachwytow nad gra, ale ogolnie gry od Level 5 nie spadaly ponizej pewnych oczekiwan Ps. Skad brales Vel? Przymierzam sie do Ultimy,wlasnie mialem klikac "kup",ale zobaczylem na allegro wersje NTSC ktore wysylaja podobno 2 tygodnie wczesniej niz europejska premiera i sie zastanawiam czy brac ta czy euro,z jednej strony kompatybilnosc do DLC/online nie wiem jak bedzie wygladac,a z drugiej jestem rozdarty,czy chce grac juz teraz,czy poczekac do tej premiery euro bo i tak mam duzo gier na polce do zaliczenia. Jak cos to chetnie z Toba pogram Sanryu Edytowane 24 stycznia 2010 przez Velius Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Ja takze zamierzam sobie sprawic WKC. Moze nie bylo jakis niesamowitych zachwytow nad gra, ale ogolnie gry od Level 5 nie spadaly ponizej pewnych oczekiwan Ps. Skad brales Vel? Przymierzam sie do Ultimy,wlasnie mialem klikac "kup",ale zobaczylem na allegro wersje NTSC ktore wysylaja podobno 2 tygodnie wczesniej niz europejska premiera i sie zastanawiam czy brac ta czy euro,z jednej strony kompatybilnosc do DLC/online nie wiem jak bedzie wygladac,a z drugiej jestem rozdarty,czy chce grac juz teraz,czy poczekac do tej premiery euro bo i tak mam duzo gier na polce do zaliczenia. Jak cos to chetnie z Toba pogram Sanryu No wlasnie nad ta sama oferta sie sie zastanawialem(all)bo wersja EU ma wyjsc dopiero pod koniec Lutego(a US juz na poczatku)...a ja po prostu jestem w goracej wodzie kapany i lubie miec nowosci szybko (poza tym dalsza czesc Lutego to Bioshock 2, Heavy Rain, AVP i na to tez trzeba miec czas...and some money too ) Ps. Ja tez chetnie z Toba pogram Velius Cytuj
Ryudo 8 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Chodźcie weźmiemy tą wersję NTSC, to wtedy ja też mógłbym dołączyć do wspólnego grania online;) Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 (edytowane) Jak robimy zorganizowana akcje to ja tez wezme NTSC I moge zalatwic taniej z przesylka niz 209 jak oferuja na all Edytowane 24 stycznia 2010 przez Welna Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Zadnego info nt tego czy wersja US bedzie kompatybilna z PAL (wzgledem online) nikt nie widzial? Bo szczerze mowiac online wyglada bardzo ciekawie, ale nie chcialbym sie dowiedziec ze grac z ludzmi nie mozna Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Ja na ktoryms forum wyczytalem ze podobno maja byc kompatybilne ze soba,w sensie nie ma byc ograniczen na europa - usa,tylko wspolne servery,ale tak mi sie gdzies zauwazylo i nawet nie pamietam gdzie,wiec nie daje glowy ze to prawda. Gdzie poza allegro mozna tanio i szybko dostac WKC? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 Ja na ktoryms forum wyczytalem ze podobno maja byc kompatybilne ze soba,w sensie nie ma byc ograniczen na europa - usa,tylko wspolne servery,ale tak mi sie gdzies zauwazylo i nawet nie pamietam gdzie,wiec nie daje glowy ze to prawda. Gdzie poza allegro mozna tanio i szybko dostac WKC? W USA Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=16540&osCsid=1e0a8bd595511556a778428438563673 Tu macie preordera za 163zł (dolary kanadyjskie) więc możecie brać stamtąd, znacznie taniej niż 209zł. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 z Euro tez wychodzi 163-164 zl bo niski kurs,ale w sumie wszystko jedno,wysylaja podobno 2 lutego czyli juz za tydzien,to pewnie zloze tam zamowienie,a jak reszta? Sanryu,Welna? Bierzecie tez NTSC? I dzieki za link ping Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 z Euro tez wychodzi 163-164 zl bo niski kurs,ale w sumie wszystko jedno,wysylaja podobno 2 lutego czyli juz za tydzien,to pewnie zloze tam zamowienie,a jak reszta? Sanryu,Welna? Bierzecie tez NTSC? I dzieki za link ping No ja bym chetnie wzial, ale to moj pierwszy zakup gry z "far, far away" , wiec nie za bardzo sie znam na takich zakupach(i ewentualnych przeprawach z urzedem celnym ). Oczywiscie brac ta wersje NTSC bo PAL-owska jak juz mowilem wpakowuje sie w zły czas, w ktorym wychodza glosne tytuly. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 z Euro tez wychodzi 163-164 zl bo niski kurs,ale w sumie wszystko jedno,wysylaja podobno 2 lutego czyli juz za tydzien,to pewnie zloze tam zamowienie,a jak reszta? Sanryu,Welna? Bierzecie tez NTSC? I dzieki za link ping No ja bym chetnie wzial, ale to moj pierwszy zakup gry z "far, far away" , wiec nie za bardzo sie znam na takich zakupach(i ewentualnych przeprawach z urzedem celnym ). Oczywiscie brac ta wersje NTSC bo PAL-owska jak juz mowilem wpakowuje sie w zły czas, w ktorym wychodza glosne tytuly. Jedno nie przeszkadza drugiemu, zawsze mozna pieniadze wlozyc do skarbonki i poczekac dwa tygodnie Jezeli wersje sa kompatybilne to mozna brac w ciemno, jezeli nie sa to ja mimo wszystko wole poczekac na EU, badz nie badz jest pewnosc ze jak wlacze gre to sie zawsze kogos znajdzie, bo tylko wyjatki (pozytywne ) kupuja gre NTSC gdy EU jest tuz za rogiem. Jakby ktos znalazl oficjalne info nt kompatybilnosci to niech rzuca linkiem, bede wdzieczny :} Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 z Euro tez wychodzi 163-164 zl bo niski kurs,ale w sumie wszystko jedno,wysylaja podobno 2 lutego czyli juz za tydzien,to pewnie zloze tam zamowienie,a jak reszta? Sanryu,Welna? Bierzecie tez NTSC? I dzieki za link ping Velius w EU 165zl? daj link Ja w sumie chyba lykne NTSC Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 No ten sam link co ping dal,zmien walute na euro poprostu. Mam nadzieje ze niedlugo pojawi sie jakies stosowne oficjalne info co do kompatybilnosci,ale tez zastanawiam sie czy jesli wysla z tych stanow 2 lutego,to nie bede czekal 3 tygodnie na przesylke a w tym czasie pojawi sie wersja EU ;p Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 Szczerze mówiąc gra nie jest warta nawet tych 165zł, straszliwie wieje nudą. Całość sprowadza się do grindowania tych samych monotonnych questów (jak już sie człowiek upora z fabułą rzecz jasna). Kupiłbym ponownie ale za 50zł. Pamiętajcie - ostrzegałem Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 E tam ja lubie grind,zwlaszcza online. No i gra wyglada na dosc ciekawa,wiec najpierw sam wyprobuje. Ciagle mam dylemat czy brac preorder z USA i modlic sie zeby nie szedl do mnie 3 tygodni,czy juz poczekac na ten euro...no i nadal nie wiem czy beda servery laczone dla usa i europy,bo panowie tam na gorze sami jeszcze nei zdecydowali podobno. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 Dzięki za ostrzeżenie, ale nawet i bez tego bym gry nie kupił...Odpuszczam sobie WKC, ponieważ ile można czekać za przeniesieniem gry z JP na EN, bez jaj! Mam nadzieję, że gra w ogóle się (dobrze) nie sprzeda i panowie z Level 5 dostaną nauczkę :E!! poza tym fakt iż jest to pierwsza część trylogii, gdzie WKC2 jest już zapowiedziane dla JP, a reszta dostanie pewnie za 2 lata skutecznie mnie odstrasza... Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 Ja chyba jednak poczekam na wersje EU,zanim z tych zagranicznych sklepow dojdzie to wieki mina,kupie sobie w ultimie albo cos;p Btw wiecie ze europejska i amerykanska wersja na start dostanie 50 bonusowych misji i staly support DLC ktory bedzie DARMOWY (misje itd,wszystko za free). Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 http://www.gametrailers.com/video/review-white-knight/61564 recenzja Gt Cytuj
pleju 208 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Nie sugerujcie się tą recenzją z GT, na żywo gra wygląda dużo lepiej Cytuj
drk2 7 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Chyba nie jest źle z tym erpegiem, po wpisach grających WKC wyrasta na niedocenioną przez recenzentów perełkę, rpg z krwi i kości ze wszystkimi typowymi dla jrpg elementami z których zrezygnowano w FFXIII, doprawioną miodnym online Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Dobra po przeczytaniu "Zaxowej" recenzji, postanowiłem biorę WKC zamiast FFXIII ;]. To znaczy Finala oczywiście też obadam ale w terminie późniejszym. No i poczekam aż WKC trochę stanieje bo 2 stówki to za dużo jak na tą grę. Właśnie na takiego rpg-a (jrpg) czekałem bo nie licząc Lost Odyssey to nic innego nie podpasiło mi w tej generacji z jrpg-ów. A widzę, że WkC to będzie to. Stara szkoła w dobrym wydaniu, minusy z tego co czytałem nie są aż tak rażące oczywiście imo. Trochę mnie martwi system walki (podobny do FFXII) którego nie trawię ale może nie będzie tak źle. Online również chętnie obadam. Więc jeżeli ktoś kupuje teraz czy w niedalekiej przyszłości gierkę i jest chętny na wspólne "ubijanie" to dodawać do listy. Swoją drogą na psstore jest kilka filmików przedstawiających poszczególne elementy (online, system walki itd.). Polecam obadać. Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 24 lutego 2010 Opublikowano 24 lutego 2010 (edytowane) Final troszkę nie wypalił, grałem w praktycznie wszystkie części (nie grałem tylko w V i X ;p) ale ta część do mnie nie przemawia Tak kupowato trochę. A WKC wygląda ciekawie, bo Demon's Souls czekałem na kolejnego wymiatacza, dorwałem Dragon age który nawet mi się spodobał (nie należy się kierować wstępnymi prognozami gry:D to zwykły dobry rpg, ale nie masakryczny) , finala skreślam więc wezmę WKC Gra wygląda co najmniej ciekawie Edytowane 24 lutego 2010 przez KainGorn Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 24 lutego 2010 Opublikowano 24 lutego 2010 Wychodzę z podobnego założenia. A dziś jeszcze dostałem całkowicie pozytywny komentarz od znajomego który już gra więc jestem spokojny. Więc KainGorn pisze się na wspólne granie ;]. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi