Spuczan 74 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Za późno... już kupiłem... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 gra kosztuje grosze więc nawet jakby to nic nie tracisz ;] a fabularnie jest całkiem dobrze... tylko te archaizmy Cytuj
suh4 2 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 gierka spoko polecam .... fabuła dupy nie urywa ale ujdzie Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 gra kosztuje grosze więc nawet jakby to nic nie tracisz ;] a fabularnie jest całkiem dobrze... tylko te archaizmy :confused: Nie mówię, że żałuję. Po prostu chciałem wiedzieć. Myślałem, że ktoś zdąży odpisać przed końcem aukcji. Rzeczywiście nie zapłaciłem dużo a ołtarzyk z MGS'em zwiększył się o kolejną pozycję. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 ... a ołtarzyk z MGS'em zwiększył się o kolejną pozycję. tez taki masz? xD btw ja nie wiem jak to sie stało, ze mam chyba wszystkie gierki z tej serii... a jednoczesnie nienawidze tej jej od dnia ukończenia MGS4 Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 ... a ołtarzyk z MGS'em zwiększył się o kolejną pozycję. tez taki masz? xD btw ja nie wiem jak to sie stało, ze mam chyba wszystkie gierki z tej serii... a jednoczesnie nienawidze tej jej od dnia ukończenia MGS4 Jasne!!! Można powiedzieć, że to jedyna seria na której mi zależy reszta gier nawet mnie nie interesuje. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 to ze mną nie jest tak źle ja po prostu mam je wszystkie, tak jak pokemony >.< a jak tam portable ops? podoba sie? Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Kuzyn nie pożyczył mi PSP więc czekam na zakup swojej konsolki. MGSPO musi poczekać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi