Opublikowano 8 października 201113 l gra kosztuje grosze więc nawet jakby to nic nie tracisz ;] a fabularnie jest całkiem dobrze... tylko te archaizmy
Opublikowano 14 października 201113 l gra kosztuje grosze więc nawet jakby to nic nie tracisz ;] a fabularnie jest całkiem dobrze... tylko te archaizmy :confused: Nie mówię, że żałuję. Po prostu chciałem wiedzieć. Myślałem, że ktoś zdąży odpisać przed końcem aukcji. Rzeczywiście nie zapłaciłem dużo a ołtarzyk z MGS'em zwiększył się o kolejną pozycję.
Opublikowano 14 października 201113 l ... a ołtarzyk z MGS'em zwiększył się o kolejną pozycję. tez taki masz? xD btw ja nie wiem jak to sie stało, ze mam chyba wszystkie gierki z tej serii... a jednoczesnie nienawidze tej jej od dnia ukończenia MGS4
Opublikowano 19 października 201113 l ... a ołtarzyk z MGS'em zwiększył się o kolejną pozycję. tez taki masz? xD btw ja nie wiem jak to sie stało, ze mam chyba wszystkie gierki z tej serii... a jednoczesnie nienawidze tej jej od dnia ukończenia MGS4 Jasne!!! Można powiedzieć, że to jedyna seria na której mi zależy reszta gier nawet mnie nie interesuje.
Opublikowano 19 października 201113 l to ze mną nie jest tak źle ja po prostu mam je wszystkie, tak jak pokemony >.< a jak tam portable ops? podoba sie?
Opublikowano 30 października 201113 l Kuzyn nie pożyczył mi PSP więc czekam na zakup swojej konsolki. MGSPO musi poczekać.