Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 978,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
Byl kiedys taki teledysk wykonany techinika komputerowa, "fabula" bylo to ze koles idzie do jakiegos Burgera, potem trafia na zaplecze gdzie widzi krowe podlaczona do jakiegos urzadzenia a koles kroji mieso z niej.

f5

Opublikowano

haha, kojarze teledysk ale z uja, nie przypomne sobie co to było.

Znany dość kawałek w tym filmiku, tytuł prosze.

Opublikowano

Yay, dzięki.

Opublikowano

Widzialem kiedys na 4FUN TV klip w ktorym 3 gosci chodzilo po ulicy i rozdawalo swoje Vinyle. Byl to rap amerykanski badz angielski. Kojarzy ktos to?

Opublikowano

Pytanie do fanów South Park :

W odcinku "Make love not Warcraft", gdy bohaterzy zaczynają zabijać dziki, w tle leci utwór rockowy/metalowy - zna ktoś tytuł ?

Opublikowano
Byl kiedys taki teledysk wykonany techinika komputerowa, "fabula" bylo to ze koles idzie do jakiegos Burgera, potem trafia na zaplecze gdzie widzi krowe podlaczona do jakiegos urzadzenia a koles kroji mieso z niej.

f5

http://pl.youtube.com/watch?v=brzT_vp27SI

Opublikowano

Piosenke mam podpisaną SZON BEJKER - WI AJ PI, ale to nie jest to

http://www.wrzuta.pl/audio/lsiYAPT4GI/nie_wiem_-_nie_wiem

Was ist das? Bo nie moge obczaić co on śpiewa i nie mam jak po liriksach wyszukać tego "bejkin men?" :D A może "brejkin men" no kurna ciągle jakieś takie mi szarlatany wychodzą.

Opublikowano

Dzięki wielkie :)

Opublikowano

wiec tak chodzi mi o koncowu utwor (napisy) z filmu chlopaki na ibizie: all i wanna do it -- cos takiego.Jak wiemy byly 4 wersje w filmie:

1. Jak grali w pokoju

2. na ulicy freestyle

3. w klubie wersja dream trance

i 4. o ktora mi chodz rytmiczny house. ktos ma lub zna tytul.

bylbym wdzieczny

Opublikowano

f5

http://pl.youtube.com/watch?v=brzT_vp27SI

thx Rol, w koncu to sie znalazlo :D

Opublikowano

OBSYPIE ZŁOTEM ZA TEN KAWAŁEK

ROSE - LA LISTE

BŁAGAM, NIE MOGE NIGDZIE ZNALEŹĆ A POTRZEBNY DLA UKOCHANEJ

Opublikowano

!!!!!!!!!!

dzięki wielkie!!!

RATUJESZ MNIE Z TAK CIĘZKIEJ OPRESJI, NIECH BÓG CI TO WYNAGRODZI DOBRY CZŁOWIEKU!!

:piwo: ^_^ ^_^ ^_^

Opublikowano

Linki do piracenia dawajcie sobie na PW albo w 34all.

[Ci którzy mają wiedzieć ocebe to wiedzą]

Opublikowano

Dzisiaj na Vivie widziałem teledysk. Taki znajomy głos, ale nie pamiętam kto to był.

Oni mieli (bo to chyba zespół) chyba teledysk z maskotkami jakimiś, fajne takie w starym stylu. A ten był z nowszych, coś śpiewała (bo to ona) o witaniu? Hello Hi, coś takiego. Zna ktoś tytuł?

Opublikowano

Szukam piosenki z reklamy mobil one, w której jest odliczanie od 10 do 1, a słowa pojawiające się w niej to "start your engine" i na końcu "you are the one".

Szukam jeszcze piosenki z reklamy warki "nie wyrabiam".Da się usłyszeć w niej słowa, "now can feel it (?)over you, over me".