Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

hmm, Fragma 'Only you', ale to jakies b. szybkie nie jest, chyba, że to był jakis remix, ew Dj Arti -Only you beszczelne disco jakie robiło się kilka lat temu. Hmm, charakterystyczny motyw, to że melodia sie wyłacza kiedy panna wymawia (nie spiewa) "only you"

Edytowane przez skyblue
Opublikowano

Hmm nie moge tej piosenki od skyblue namierzyć to nie jest koniecznie ''only'' może być cos bardzo podobnego to takie szybkie disco dodam ze słyszałem raz w życiu i utkwiło mi w pamięci refren śpiewa laska w wzrotce pojawia sie jakis kolo zwrotke ma podobna do Lou bega no 5

Opublikowano

poszukuje odglosu jak facet daje klapsa dziewczynie, a ona pozniej zmyslowo "auu" :P najlepiej w mp3

chce sobie to ustawic jako dzwiek przychodzacej wiadomosci w telefonie :D

http://www.youtube.com/watch?v=QhBfVmSlZVE - cos w tym stylu, ale ona jeknela jakby ja zablolalo, a nie o to mi chodzi

Opublikowano (edytowane)

Mam coś trudniejszego :P

Z "My name is Earl" - jechał zatańczyć z jakąś wielką panną i zabrakło im benzyny (a potem Randy zjadł ćmę) - co to za kawałek przygrywa?? gdy Earl wysiada z samochodu i zaczyna iść?? Tak to mniej/więcej wyglądało.

E: nieważne, idzie znaleźć

Edytowane przez Sikor
Opublikowano (edytowane)

George Clinton - We Want The Funk

Trashmen - Surfin' Bird ('64)

Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son

Sir Mixalot - Baby Got Back :D

klasyki z mojej kolekcji ;p

Edytowane przez Labik
Gość logan40
Opublikowano

Szukam dość starego utworu. Czasami puszczają w radiu, śpiewa jakiś meżczyzna i kobieta, ze słuchu można wyłapać coś takiego:

"it's heavy rain begin to fall, i see the <cośtam> in your <cośtam>"

Dosyć szybka melodia ,niestety nie jestem w stanie bardziej sprecyzować :(

HELP !!!

Opublikowano

Witam!

Poszukuje piosenki, która dość często leciała na Vivie, w okresie gdzieś paździenik, listopad. Cały teledysk to jakby kamera w podłodze, w pomieszczeniu "zdezynfekowanym? Czystym?" I tańczące na zmiane laski, dość nieźle wijące się - piosenka dość szybka. Pamiętam, że to jakiś DJ był i podpisywał się na koniec teledysku, ale nie mogę rozkminić jak się nazywał.

Opublikowano (edytowane)
Witam!

Poszukuje piosenki, która dość często leciała na Vivie, w okresie gdzieś paździenik, listopad. Cały teledysk to jakby kamera w podłodze, w pomieszczeniu "zdezynfekowanym? Czystym?" I tańczące na zmiane laski, dość nieźle wijące się - piosenka dość szybka. Pamiętam, że to jakiś DJ był i podpisywał się na koniec teledysku, ale nie mogę rozkminić jak się nazywał.

Ben DJ - Me & Myself

http://pl.youtube.com/watch?v=0F-n5yc7IsA

O to Ci chodziło?

Edytowane przez Gogiel