Fisiu 4 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Witam! Poszukuje piosenki, która dość często leciała na Vivie, w okresie gdzieś paździenik, listopad. Cały teledysk to jakby kamera w podłodze, w pomieszczeniu "zdezynfekowanym? Czystym?" I tańczące na zmiane laski, dość nieźle wijące się - piosenka dość szybka. Pamiętam, że to jakiś DJ był i podpisywał się na koniec teledysku, ale nie mogę rozkminić jak się nazywał. Ben DJ - Me & Myself http://pl.youtube.com/watch?v=0F-n5yc7IsA O to Ci chodziło? Brawo, tragiczna jakość, ale zaraz się poogląda normalną wersje - poogląda Cytuj
Gogiel 1 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Brawo, tragiczna jakość, ale zaraz się poogląda normalną wersje - poogląda Następnym razem będę wrzucał w Full HD Cytuj
Gość Haibane Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 z jakiego kawałka pochodzi avatar tego Pana ? http://www.psxextreme.info/index.php?showuser=913 Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Np. z Gigi D'Agostino - The Riddle Cytuj
Offi 0 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Jak nazywa sie końcowa piosenka z transformersow . Ta która leci jak widac odlatującego starscreama. Cytuj
Labik 10 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 linkin park - what i've done Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 (edytowane) Potrzebuję tytułu mp3 i prosiłbym o pomoc Piosenka Scootera (chyba), sceny na plaży, tropikalna wyspa, laski itp. itd. Szybka piosenka. Jakieś pomysły? OK mam - chodziło o suavemente Edytowane 20 stycznia 2009 przez Fisiu Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Ja szukam piosenki, która zaczynała się po francusku..Techno takie, całkiem niezłe. Mocno lansowane. Jak ktoś mi pomoże to będę ogromnie wdzięczny [nie wiem nic więcej o tej piosence, słyszałem tylko kawałek ;F ] Cytuj
Labik 10 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=V3MvqeLZX4o poprosze o nutke z ego trailera Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Jeśli chodzi o tą od 1:30 to Jimi Hendrkix - All along the watchtower Ja ponawiam swoje pytanie... a szukam piosenki, która zaczynała się po francusku..Techno takie, całkiem niezłe. Mocno lansowane. Jak ktoś mi pomoże to będę ogromnie wdzięczny [nie wiem nic więcej o tej piosence, słyszałem tylko kawałek ;F ] Cytuj
lmz 48 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Kiedyś w TV widziałem taki fajny klip (co do muzyki to nie pamiętam czy mi się podobała) i jak to często bywa przeoczyłem tekst z nazwą utworu, proszę pomóżcie. Tak to wyglądało: Z śmietnika wychodzi taki jakby diabełek i zaczyna w bardzo fajny sposób hasać po mieście. Wskakuje na jakieś murki, wchodzi do mieszkań przez okna i takie tam leparkury odwala, pod koniec teledysku wchodzi spowrotem do tego śmietnika. Cytuj
Labik 10 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Jeśli chodzi o tą od 1:30 to Jimi Hendrkix - All along the watchtower Ja ponawiam swoje pytanie... a szukam piosenki, która zaczynała się po francusku..Techno takie, całkiem niezłe. Mocno lansowane. Jak ktoś mi pomoże to będę ogromnie wdzięczny [nie wiem nic więcej o tej piosence, słyszałem tylko kawałek ;F ] chodzi mi o ta na poczatku Cytuj
Lain 107 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=Tzt2ohY-_1U co leci od 1:14? Cytuj
okens 541 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 jak sie nazywa/ kto wykonuje utwor gdzie laska spiewa do nuty z knockin to havens door? Cytuj
dx36 2 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Za cholerę nie mogę znaleźć starego utworu To był chyba hit w 05-06r francuskie jakby techno-disco teledysk był jakiś taki z deka miłosny pływa se jakiś bajkowy glut czy tam misio i szukam swojej dziewczyny a jedyne co pamiętam to kawałek piosenki brzmiący tak "fia żu to me" i nic więcej Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 (edytowane) Witam. Nagralem koncowke kawalka (co jakis czas leci w radiu) na komorke wiec prosze sie nie smiac z jakosci ;] Ktos moze mi powiedziec co to za kawalek ? (wokal wchodzi w 30 sekundzie) http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...4Tkx3TGlGa1E9PQ EDIT: Nevermind ;] Juz udalo mi sie znalesc - jakby kogos to interesuje jest to Chris Lake - Only One (Original Mix) ^_^ Edytowane 4 lutego 2009 przez Ins Cytuj
Offi 0 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 jak sie nazywa/ kto wykonuje utwor gdzie laska spiewa do nuty z knockin to havens door? http://www.youtube.com/watch?v=5mRCyI-xjn4 O to biega? A ode mnie Co to jest co się zaczyna w 1:30 Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 14 lutego 2009 Autor Opublikowano 14 lutego 2009 Poszukuje muzyki w tych klimatach, coś co uzywa tak duzo sampli dźwiekowych itp. Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 (edytowane) Stara piosenka, lata 80/90 ale często jeszcze można usłyszeć w radiu, pewnie masa osób ją zna i w ogóle ale nie mogę jej znaleźć, wokal taki spokojny, męski ofkors, kojarzy się z jakimiś beatles'ami raczej, śpiewane takie solo jest para ram, para rira, rira ram, pam pim para! Pewnie i tak nikt nie będzie wiedział o co chodzi Edit: Jeszcze ja słabo znający anglika słyszę rozpoczynające refren takie: a wonder world, a wonder world! Edytowane 16 lutego 2009 przez Carleone Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Stara piosenka, lata 80/90 ale często jeszcze można usłyszeć w radiu, pewnie masa osób ją zna i w ogóle ale nie mogę jej znaleźć, wokal taki spokojny, męski ofkors, kojarzy się z jakimiś beatles'ami raczej, śpiewane takie solo jest para ram, para rira, rira ram, pam pim para! Pewnie i tak nikt nie będzie wiedział o co chodzi Edit: Jeszcze ja słabo znający anglika słyszę rozpoczynające refren takie: a wonder world, a wonder world! Black - Wonderful Life ? Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 szukam 2 nazwy piosenek z filmu mortal kombat ta szybka muza znam muze ale niewiem jak sie nazywa i z titanica ta muzyka jak di caprio trzyma tą babke. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Mortal Kombat Theme i Celine Dion - My Heart Will Go On Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Stara piosenka, lata 80/90 ale często jeszcze można usłyszeć w radiu, pewnie masa osób ją zna i w ogóle ale nie mogę jej znaleźć, wokal taki spokojny, męski ofkors, kojarzy się z jakimiś beatles'ami raczej, śpiewane takie solo jest para ram, para rira, rira ram, pam pim para! Pewnie i tak nikt nie będzie wiedział o co chodzi Edit: Jeszcze ja słabo znający anglika słyszę rozpoczynające refren takie: a wonder world, a wonder world! Black - Wonderful Life ? nieeeeeee, ładniejsza Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 szukam jeszcze muzyki co byla na początku filmu taxi 3.chyba zespól black eyed pyes czy jakos tak ale nieznam nazwy piosenki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi