Kania 66 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Ma ktoś może empeczy 'Madonna : what it feels like for a girl" w jakimś mega wypasionym remixie? :> Z góry dzięki! Cytuj
NightForce 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 (edytowane) Madonna - What It Feels Like For A Girl (Above & Beyond 12 Inch Club Mix) polecam to juz klasyka ale brzmi naprawde swietnie Edytowane 23 czerwca 2009 przez NightForce Cytuj
xiii-13 0 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 Ostatnio w radiu słyszałem kawałek z Ostrym. Powtarzał się jakiś arabski motyw, tekst był o wojnie, był jeszcze jakiś zagraniczny raper. Co to? Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 (edytowane) Już mam, nieaktualne ;]. Edytowane 28 czerwca 2009 przez Grzegosz Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Witam, Szukam wypasionej płyty żywcem nie mogę jej nigdzie kupić Do rzeczy: Strachy Na Lachy: Piła Tango, 2005 Dzięki za pomoc Pozdro Kuba Cytuj
Wojnareeq 1 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Wie ktoś może, jaki tytuł miała ta wkurwiająca piosenka z reklamy (chyba) Nestle Aero co gościówa jechała w autobusie a facet za nią biegł z torebką ? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 (edytowane) Czytałem na tym forum jakiś temat i tam było zespole, chciałem go obadać, ale nie pamiętam jak się to nazywało. Nazwa zespołu zaczynała się na 'a', na okładce płyty był kibel i umywalka, pomoże ktos? ;] @Wojnareeq http://www.google.pl/search?q=muzyka+z+rek...lient=firefox-a Edytowane 4 lipca 2009 przez mate5 Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Szukam utworku, który został ukradziony przez nich. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Szukam piosenki ,męski wokal ,rockowe brzmienie ,ale jakiś remix House/Techno ,coś w ten deseń .Gość śpiewa w pewnym momencie na pewno coś "at the weekend " .Znaju ? Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Szukam utworku, który został ukradziony przez nich. google jeden osiem l plagiat ???? profit W utworze "Jak zapomnieć" grupa wykorzystała kilkusekundowy motyw fortepianowy z utworu "Overcome" amerykańskiego zespołu LIVE[5]. Doprowadziło to do oskarżenia płockiej grupy o plagiat, wystosowanego przez wytwórnię grupy LIVE Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Szukam piosenki ,męski wokal ,rockowe brzmienie ,ale jakiś remix House/Techno ,coś w ten deseń .Gość śpiewa w pewnym momencie na pewno coś "at the weekend " .Znaju ? Bardziej "Let me stay up for the weekend ,playing golf ...".To jest główny refren i od tego się zaczyna . Cytuj
Wojnareeq 1 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 http://www.google.pl/search?q=muzyka+z+rek...lient=firefox-a :wtf: huh, tyle to i ja umiem Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Szukam piosenki ,męski wokal ,rockowe brzmienie ,ale jakiś remix House/Techno ,coś w ten deseń .Gość śpiewa w pewnym momencie na pewno coś "at the weekend " .Znaju ? Bardziej "Let me stay up for the weekend ,playing golf ...".To jest główny refren i od tego się zaczyna . Calvin Harris - Im Not Alone Cytuj
Wojnareeq 1 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Bardziej "Let me stay up for the weekend ,playing golf ...".To jest główny refren i od tego się zaczyna . Hehe, tam jest 'Can you stay up for the weekend, and blame god (...)' Słowa: http://www.tekstowo.pl/piosenka,calvin_har..._not_alone.html Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Dla kozaków http://www.youtube.com/watch?v=9wcg6VWW7LE jak sie nazywaja utworki z tego filmiku? Cytuj
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 (edytowane) Dudley Moments In Love Szukam piosenki polskiego wykonawcy co leci tak "Wszystkie chwile te..." EDIT // Mam - Jeden Osiem L "Jak Zapomnieć" POZDRO Edytowane 6 lipca 2009 przez Mordo Ty Moja Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 (edytowane) A pozostałe? Szczegolnie mnie interesuje ta 3 bo pierwsza to kazdy zna. Edytowane 7 lipca 2009 przez komar737 Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Szukam piosenki ,męski wokal ,rockowe brzmienie ,ale jakiś remix House/Techno ,coś w ten deseń .Gość śpiewa w pewnym momencie na pewno coś "at the weekend " .Znaju ? Bardziej "Let me stay up for the weekend ,playing golf ...".To jest główny refren i od tego się zaczyna . Calvin Harris - Im Not Alone Dzięki stary ,ogromne .Chciałbym to w wersji pełno rockowej ,ale ta też mi się podoba Szczególnie wstęp .Ciary przechodzą jak podkręcę gałę Bardziej "Let me stay up for the weekend ,playing golf ...".To jest główny refren i od tego się zaczyna . Hehe, tam jest 'Can you stay up for the weekend, and blame god (...)' Słyszałem to raz ,dwa razy w życiu ,w sobotę nad ranem na imprezie .Tyle co zdążyłem zapamiętać .Ale dzięki za poprawienie mnie ,coraz częściej źle rozumiem teksty śpiewane ,dopiero po przeczytaniu lyrics widzę jak słaby mam słuch Cytuj
Torpsz 0 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Na końcu filmu "Bobrek dance" leci piosenka w rockowym brzmieniu, w której są słowa "...przecież możemy być lepsi...", zna ktoś wykonawcę, tytuł, cokolwiek? Cytuj
Rumak 0 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Witam poszukóje piosenki z gta 4 wystepuje ona w jednej z pierwszysch misji w gta 4 jak wchodzimy do baru (przed właczeniu sie scenki av)utwór leci w tle prosze o odp na pw Z GÓRY WIELKIOE DZIĘKI!!! Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 (edytowane) ktoś wie z jakiej piosenki jest ten bit? odpowiedź tutaj lub na PW. z góry dzieki Edytowane 12 lipca 2009 przez rajnerGT Cytuj
Wojnareeq 1 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Słyszałem to raz ,dwa razy w życiu ,w sobotę nad ranem na imprezie .Tyle co zdążyłem zapamiętać .Ale dzięki za poprawienie mnie ,coraz częściej źle rozumiem teksty śpiewane ,dopiero po przeczytaniu lyrics widzę jak słaby mam słuch Nie chciałem cię urazić Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) Bioshock, początek levelu Farmers market (podczas pierwszej wizyty), od 25. sekundy filmiku, trwa około minuty, ta muzyczka leci w tle Edytowane 13 lipca 2009 przez Czimeq Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 mam problem z jednym kawalkiem phila collinsa ktory kiedys lecial w radio. pamietam mniej wiecej melodie w refrenie ktora nagralem w tabie. bylbym wdzieczny za pomoc: http://w654.wrzuta.pl/plik/8Q8KEEuL9TL/collins Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi