Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był kiedyś taki niemiecki teledysk hip hopowy, którego akcja toczyła się na jakimś polu przy wielkich głośnikach, była tam masa lasek kręcących tyłkami, szczególnie taka jedna co miała gacie w kolorach flagi USA. Pamięta ktoś co to za utwór był?

Gość konstant
Opublikowano (edytowane)

Poszukuje tytulu piosenki, ktorej refren leci "The Love is Gone" lub "After The Love is Gone"

I nie chodzi mi tu o beznadziejny kawalek D. Guetty, chociaz ten ktorego poszukuje, jest w podobnym stylu.

Dobra mam juz:D

Byla to jakas przerobka piosenki Dave Armstrong : When Love Has Gone

Edytowane przez konstant
Opublikowano

W "Clerks 2 " jest scena gdzie ta laska uczy kolesia tańczyć a jay i Cichy Bob robią podkład muzyczny . I na poczatku puszczają jakiś takie za(pipi)isty metal . Ktoś wie co to za kawałek ??

Opublikowano

Witam.

Szukam kawałka, który leci w reklamie "Sarah Silverman Show" na Comedy Central. Po głosie wydaje mi się, że Sarah to śpiewa (rapuje :lol:), ale nie jestem pewien.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byłem w Polsce ostatnio i w przerwach w radiu lecial taki kawalek (Let's go... chyba) a poniej motyw muzyczny taka jakaś łupanka - za cholere nie wiem co to jest bo nigdy nie trafilem na cala piosenke tylko w przerwach miedzy puszczali to

??

• Plusik 1
Opublikowano

Byłem w Polsce ostatnio i w przerwach w radiu lecial taki kawalek (Let's go... chyba) a poniej motyw muzyczny taka jakaś łupanka - za cholere nie wiem co to jest bo nigdy nie trafilem na cala piosenke tylko w przerwach miedzy puszczali to

??

Panie to to:) dzieki Ci lap plusa - no i mam swoj kawalek na trening:)

Opublikowano

reklama citreon'a picasso C4

co to za piosenka leci???????????????

Plain White Ts - Hey there Delilah