teddy 6 881 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Poszukuje spokojnej piosenki, pewnego staruszka. Nie pamiętam niestety jak on się nazywa. Wiem jedynie, że był dobrym znajomym Elvisa (możliwe, że z nim śpiewał) a na teledysku poszukiwanej piosenki gra na fortepianie, a sam utwór jest tak jakby rozliczeniem (spowiedzią) z całego życia. Świta Wam coś? Piosenka jest w miare nowa Może to? Cytuj
Gość Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Szukam takiego starszego utworu , możliwe że końcówka lat 80/początek 90 , w którym to młoda para , czyli przystojny facet i śliczna laska całują się namiętnie na plaży , na lądzie i w wodzie. Wydawało mi sie jeszcze niedawno że to był ''Wonderful life'' w innej wersji , ale nie jestem pewien , na YouTube szukałem pod tym hasłem i wychodzi na to że to nie ten utwór. Może Chris Isaak - Wicked Game ? Opis by się zgadzał. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 stawiam na Isaaca z innej beczki, potrzebuję empeczy skrzypiec, ale nie ładne melodyjne tylko chamskie piłowanie (muszę budzik w fonie zmienić) w razie czego to walcie na pw dzięki i fakof Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Johny Cash, bingo dzieki kawałek jest genialny, i w sumie to cover bo oryginał nalezy do NIN, ale słuchając tego wykonania to chyba nikt nie ma wątpliwość że to pieść Dżonego, Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 (edytowane) Szukam takiego starszego utworu , możliwe że końcówka lat 80/początek 90 , w którym to młoda para , czyli przystojny facet i śliczna laska całują się namiętnie na plaży , na lądzie i w wodzie. Wydawało mi sie jeszcze niedawno że to był ''Wonderful life'' w innej wersji , ale nie jestem pewien , na YouTube szukałem pod tym hasłem i wychodzi na to że to nie ten utwór. Może Chris Isaak - Wicked Game ? Opis by się zgadzał. Czort , dziękuję z całego serca , ten utwór chodzi mi po głowie od pół roku kiedy zobaczyłem go na 4fun TV. W sumie zawsze można do telewizji zadzwonić i spytać się co wtedy i wtedy leciało. Czort za pomoc w tak ważnej dla mnie sprawie masz 3 Plusy !!! Edytowane 22 sierpnia 2010 przez masaKRATOS Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Spokojna, romantyczna, znana piosenka, wykonawca również znany. W teledysku biega, przytula się i całuje po plaży z kobietą (chyba biega topless) która jest teraz znaną modelką. Ja wiem, lata 80 oewnie. Cytuj
Gość Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Obczaj parę poprzenich postów, może o to samo chodzi. Cytuj
trebuh111 0 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 (edytowane) Hubi sprawdź to http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg edit: ok to już było sorki Edytowane 28 sierpnia 2010 przez trebuh111 Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Co to za songacz? Zna ktoś? Co to za typ muzyki w ogóle ? Jak ktos zna tytul, to prosze o odpowiedz. MIesiac juz tego szukam. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Wybaczcie za post pod postem,ale jakbym wyedytowal, to nikt by nie zauwazyl. Chodzi mi po glowie dosyc nowa piosenka. Wykonawcy; Florida i jakas babka. Generalnie piosenka dosyc zywiolowa. Zna ktos moze? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 http://bartek140998.wrzuta.pl/audio/a4VglqJXwHG/florida_feat._david_guetta_-_club_can_t_handle_me Może to ? 1 Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 http://bartek140998.wrzuta.pl/audio/a4VglqJXwHG/florida_feat._david_guetta_-_club_can_t_handle_me Może to ? Tak, to to. Dzieki wielkie, plusik dodany. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 (edytowane) dzisiejszy program MAM TALENT i utwór który wykonywał niewidomy chłopak? thx + Edytowane 4 września 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj
Gość Soul Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DKRlWLDWhGI Kto to daje? proszę o pomoc!! Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Szukam piosenki, w teledysku której występuje ten oto chłoposzek(zobaczyłem avatar jednego kolesia i mi się przypomniało). Pamiętam, że to było takie elektro. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dN9_R8YW4nU 1 Cytuj
Raziel81 20 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Kojarzy ktoś może stację telewizyjną Game-Network? Mam nadzieję, że tak bo był to najlepszy program zajmujący się tematyką gier (niestety odszedł ) Emitowali również własne klipy gier z genialną muzyką, jeśli ktoś pamięta tytuły jakichkolwiek utworów, które przygrywały w tle to proszę pisać śmiało! (głównie chodzi mi o nuty do klipów Bloody Roar Extreme, X2: Wolverine's Revenge, Onimusha: Warlords) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) Dobra, to teraz ja mam prośbę. Na pewno oglądaliście "Soul Plane" i właśnie potrzebuję nuty z tego filmu. http://www.youtube.com/watch?v=CRbz7pRcees&feature=channel Chodzi mi o kawałek, który Nashawn słucha w samolocie (od 1:47). Nie słychać za wiele, ale kilka słów jest wypowiedzianych (m.in. BRRRRRRRA! ). Strasznie zależy mi na tym kawałku, więc jak ktoś znajdzie to piszcie. @UP Wiem, co to za piosenka, ale nie podam Ci tytułu, bo Cię nie lubię. Edytowane 16 września 2010 przez TheRozi Cytuj
Seifu 46 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) z początku tego: przecież tu wystarczyło 5 sekund w google ... Wpisując tytuł filmu i dopisując "soundtrack"... ehh, leń <_< Edytowane 16 września 2010 przez timo86 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) Mogłeś mu nie podawać tytułu. Nie jest tego wart. Edytowane 16 września 2010 przez TheRozi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi