Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Była taka piosenka, bodaj chińska, teledysk był z pszczolami, jakąś boginią, latanie na chmurce itp i kobieta miała NIESAMOWICIE PISKLIWY GŁOS. Był wręcz do przesady piszczący i o to tam chyba chodzilo. Pomagał to tworzyć bodaj typ z gorillaz.

znalazłem:

Edytowane przez Mikes
Opublikowano

piosenka z lat 60, 70 no moze 80. tak czy siak oldschool. lekki rock. w teledysku jakis zespol gra, chorek spiewaja dwie murzynki. dosc znane. wokalista jest chudy jak patyk i sie wygina spiewajac z murzynkami.

Opublikowano

piosenka z lat 60, 70 no moze 80. tak czy siak oldschool. lekki rock. w teledysku jakis zespol gra, chorek spiewaja dwie murzynki. dosc znane. wokalista jest chudy jak patyk i sie wygina spiewajac z murzynkami.

Black Crowes zapewne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje na biegu album Zakopower - Boso dla kogos. Jakies linki, torrent lub inne takie tutaj lub na pw. Nie slucham polskiej muzyki i nie wiem skad ja sie sciaga. Na slsku nie ma.

Opublikowano

Black Crowes zapewne.

tak! "remedy". dzieki.

Opublikowano

Piosenka "na czasie"

w teledysku faceci budzą się w szpitalu i okazuje się, że na świecie zostali sami disco zombie więc muszą tańczyć, co by ich nie widzieli

jeden z nich ma pudło na głowie

• 2 tygodnie później...
Gość Kazuma
Opublikowano

Przecież masz napisane w komentarzach, że pierwszy utwór to Two Steps From Hell - Protectors Of The Earth

• Plusik 1
Opublikowano

Panowie, na TVN`ie tudzież na innych stacjach telewizyjnych leci reklama OWF (Orange Warsaw Festival) no i w jej trakcie, w tle, lecą podajże dwa utwory ;> potrzebuję tytuły tychże utworów/utworu (sam nie wiem czy to jest jeden czy dwa) - sprawa wagi państwowej ! :whistling: dla ułatwienie dodam, że po przekopaniu całego neta tejże reklamy nie znalazłem ;> chciałem ułatwić Wam życie ale nie pyknęło :D

Opublikowano

Tak, tak OWF się skończył, ale reklama w TV dotyczyła relacji z OWF, coś w stylu powtórki miało być ;>

Niestety ten materiał znalazłem wcześniej i nie zawiera on utworu, którego szukam :(

Do tego reklama została już chyba ściągnięta z anteny i już prawdopodobnie nie trafię już na tą nutę :(

Opublikowano (edytowane)

Poszukaj line-upów wszystkich artystów z tegorocznego OWF, bo bardzo możliwe, że wzięli z nich ten utwór.

Edytowane przez Soq