Spyker 59 Opublikowano 26 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2012 Ten beat, który remiksuje Dj Rafik jest ponoć Timbaland'a. Zna ktoś nazwe utworu?! Cytuj Odnośnik do komentarza
kapell 0 Opublikowano 6 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2012 (edytowane) Od dłuższego czasu szukam tej piosenki w tle. Wydaje mi się dość znana, zwłaszcza te flety w tle. Pomoże ktoś ? Edytowane 6 lutego 2012 przez kapell Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 21 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2012 szukam w miare świeżej piosenki. jest to cover jakiegoś hitu z lat 80-90, dość znanego. śpiewa koleś, dość lajtowo. teledysk zaczyna się ujęciem kręcącej się płyty winylowej, bodajże różowy label. z tego co zdążyłem zauważyć to nazwa wykonawcy to "coś tam coś tam & coś tam". parę razy na 4fun tv leciało ale jak na złość nigdy nie mogłem trafić na nazwę wykonawcy bo zawsze coś przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 24 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2012 sorry, ze wchodze miedzy wodke a zakaske ale tez szukam i dostaje juz bolesci. Slyszalem utwor pare razy w radu zet, jest chyba dosyc nowy. To wolny utwor w ktorym babka w refrenie powtarza cos w stylu" if you, if you if you... costamcostam". Ok jak na razie tyle pamietam, gdybym mial go jeszcze raz uslyszec postaram sie przekazac wiecej info Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 24 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2012 sorry, ze wchodze miedzy wodke a zakaske ale tez szukam i dostaje juz bolesci. Slyszalem utwor pare razy w radu zet, jest chyba dosyc nowy. To wolny utwor w ktorym babka w refrenie powtarza cos w stylu" if you, if you if you... costamcostam". Ok jak na razie tyle pamietam, gdybym mial go jeszcze raz uslyszec postaram sie przekazac wiecej info Lana Del Rey - Video Games ? Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 24 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2012 Jestes fantastyczny w te klocki meeen. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2012 To teraz będzie zagadka: Z piosenki zapamiętałem to, że występuje w niej słowo "shadow". Jest ona dość powolna, kojarzy mi się melodią jak by z Władcy Pierścieni. Usłyszałem ją w 88.4 złote przeboje. HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 2 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2012 A kiedy ją słyszałeś? Data i godzina mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2012 Wczoraj wieczorną porą. tak ok 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 2 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2012 Próbowałeś na http://www.odsluchane.eu/szukaj.php ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2012 Dzięki :) Znalazłem. Rozchodziło mi się o to: Cytuj Odnośnik do komentarza
Stranglerdave 6 Opublikowano 3 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2012 Leci w radio teraz często, damski wokal, raczej spokojna, pamiętam tylko tyle, że niektóre wyrazy są przeciągane na wzór "uhh-uh-uu-u" albo "ohh-oh-o-oo", czy jakoś tak, weszło mi to w głowę jak się obudziłem i teraz mnie męczy Lana del Rey - video games? Zresztą wyżej wymienione. ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Duki 105 Opublikowano 7 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2012 Witam, ja również potrzebuję pomocy. Chodzi o piosenkę z przełomu lat 80-tych i 90-tych, mogę ją określić "włoskim pop'em". Podobno była bardzo popularna w tamtych czasach, kogo bym się nie zapytał polecił mi obczaić wszystkie składanki Italo Disco, ale niestety nic nie znalazłem . Wiem,że zaczyna się donośnym "Eeeeerooo" i potem są gdzieś wplątane następujące słowa "Esto riso grandez, a grandez esteraj" czy coś w ten deseń, nie wiem dokładnie, jak to się pisze. Śpiewa ją facet, byłbym bardzo wdzięczny za udzielenie odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2012 (edytowane) nieważne Edytowane 9 marca 2012 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UGttmR2DTY8 Co to za kawałek z 0:16-0:21 i 1:08-1:15 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 (edytowane) Wie ktos moze jak nazywa sie piosenka, ktora leci w czasie podsumowania (liczba oddanych strzalow, dosrodkowan, posiadanie pilki itp) pierwszej i drugiej polowy meczu Ligi angielskiej na Canal + Sport/Gol? juz niewazne Edytowane 7 kwietnia 2012 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2012 (edytowane) Piosenka jakoś z końca lat 90, kompletnie nie pamiętam jak brzmiała. Pamiętam tylko że w teledysku(animowanym) był koleś, który zamawiał w knajpie hamburgera i była pokazana droga jak jest robiony ten hamburger a na końcu była pokazana krowa, z której brano mięso. Krowa miała na oczach okulary, w których widziała że je trawę i nie była świadoma że ja kroją. Dzięki śliczne =) Edytowane 24 kwietnia 2012 przez Krzys PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2012 20 sekund z googlem. Nie ma za co. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2012 (edytowane) Za Chiny Ludowe nie mogę sobie przypomnieć, jak się nazywał ten utwór ani nawet jak on brzmiał, ale wiem, że chcę go przesłuchać. To jest jakaś techniawka (wydaje mi się, że znana), żadnych słów nie ma, w tytule bodajże ma "Soundscape", albo przynajmniej tak mi się kojarzy. Wyszukiwanie w yt nic nie daje, zbyt dużo innych rzeczy znajduje przy okazji do tego słowa. Wie ktoś może, o co mi chodzi ? EDIT: Ha, mam. Chodziło o "Dreamscape" i jak się okazuje, to nie jest techniawka, ale trance . Edytowane 26 kwietnia 2012 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2012 pamięta ktoś taką piosenkę dość popularną jakieś rok czy dwa lata temu: teledysk stylizowana na lata 80te, laska i gość śpiewali sobie, dość melancholijny kawałek, na klipie grali na środku parkietu i był jakiś konkurs taneczny albo battle of the bands. kapela chyba szwecka. szwecka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Wczoraj w klubie widziałem totalnie oczo(pipi).ny teledysk jakiegoś elektronicznego kawałka(trance? electro? dubstep? nie mogę tego zakwalifikowywać). Był na nim pokazany jakiś wyścig psów robotów na pustyni, obserwowany przez ludzi, cyborgi o dziwacznym designu. Były też wstawki z DJ'otami - grali w jakiś wirtualnych komorach. Na początku myślałem, że to jakiś nowy Duft Punk, ale mieli odkryte twarze. Dosyć spora abstrakcja, wszystko bardzo dynamiczne, szybkie ze wspaniałymi efektami. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 http://www.youtube.com/watch?v=CmlRK8Da6GE&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 3 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2012 Poproszę o nazwę pierwszego utworu: Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 5 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2012 (edytowane) Wie ktos jak sie nazywa piosenka od 2:52? http://www.youtube.com/watch?v=IYvQu00t75w Edytowane 5 czerwca 2012 przez Qvstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
noxious33 71 Opublikowano 5 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2012 Poproszę o nazwę pierwszego utworu: http://www.youtube.com/watch?v=IE34jPu3t2I http://www.youtube.com/watch?v=kiQppszlXrg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi