Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

Opublikowano

Nie prościej napisać do autora filmiku ?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 976,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Dzisiaj byłem w HM i leciał utwór z gatunku synth pop/alternatywny pop/ synth rock, chyba w miarę nowy utwór bo tylko takie tam są, gdzie męski trochę spedalony głos śpiewał refren w którym przewijały się słowa "take/grab hand; you found/ got a friend? ". Kojarzy ktoś?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

szukam fajnego, lajtowego, rockowego utworu w ktorym w refrenie koles spiewa cos hey dont give up you have reason to live

Opublikowano

?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętacie stary kultowy program o grach na TV Polonii - Reset? W jego intrze grała taka futurystyczna nutka w oldskulowym stylu, pomoże ktoś z tytułem?

Opublikowano

Pamiętacie stary kultowy program o grach na TV Polonii - Reset? W jego intrze grała taka futurystyczna nutka w oldskulowym stylu, pomoże ktoś z tytułem?

Dla kogo kultowy, dla tego kultowy. Ty widocznie byłes za młody bo nawet nie pamietasz, że to nie był Reset a Escape.

Opublikowano

Dziękuje za wielce użyteczną odpowiedź największy fanie Escape'a...

Opublikowano

Szukam piosenki, którą kilka lat do tyłu, pomiędzy 2004 a 2006, często puszczali na VIVIE. Wokalista miał lekko zachrypnięty głos, gatunkowo było to coś w stylu rapu bądź r'n'b. Takie pedalskie dosyć, no ale muszę to znaleźć. Sam wokalista był Niemcem chyba, a może Francuzem. Na teledysku szukał swojej dupeczki, murzynki z kręconymi włosami. On sam chodził chyba w białej puchowej kurtce, tak mi się kojarzy. Na pewno była popularna, kojarzy ktoś :) ?

Opublikowano

Szukam piosenki, którą kilka lat do tyłu, pomiędzy 2004 a 2006, często puszczali na VIVIE. Wokalista miał lekko zachrypnięty głos, gatunkowo było to coś w stylu rapu bądź r'n'b. Takie pedalskie dosyć, no ale muszę to znaleźć. Sam wokalista był Niemcem chyba, a może Francuzem. Na teledysku szukał swojej dupeczki, murzynki z kręconymi włosami. On sam chodził chyba w białej puchowej kurtce, tak mi się kojarzy. Na pewno była popularna, kojarzy ktoś :) ?

K-Maro- Femme Like You?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co to za muzyka z tego trailera?

Opublikowano

Siema, widziałem dziś rano kawałek w telewizorni i za cholerę nie mogę przypomnieć sobie nazwy grupy :/ Ogólnie muza była dośc prosta rytmicznie; na wokalu był gość, który grał też na dwurzędowym keybordzie, na basie murzyn, na garach babka i jeszcze jeden typ na gitarze. W klipie pokazywani byli na zmiane oni oraz poklatkowo animowane ptaki (jak Sąsiedzi ;P). Pomoże ktoś? Kopie net w poszukiwaniu lasek na garach, albo spiewających klawiszowców i nic... Chyba nie tędy droga. pozostaje mi liczyć, że ktoś z was to zna.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te same sample co w

, tylko, że inna linia melodyczna. Tekst w tym utworze, którego szukam, leciał mniej więcej tak: "A love is stop". Oczywista sprawa, non stop się powtarzał. W teledysku były bodajże renderowane, lewitujące głośniki.
Opublikowano

DAMN! Właśnie o ten utwór mi chodziło. Miałem to nagrane na kasetę, ale gdzieś ją kiedyś wcięło po licznych przeprowadzkach. Chyba założę kilka alter kont, żeby Ci plusów nawciskać. THX!