puszkin 235 Opublikowano 16 października 2013 Opublikowano 16 października 2013 CYTAT(puszkin @ 28 08 2008, 18:24) 1603427[/snapback] Szukam utworu, hmm taki rockowy, nu-metalowy kawłek, na teledysku ekipa nastolatkow baluje w jakims duzym domu i po kolei morduje ich koles w takiej czaszkowej masce. W pamiec zapadly mi sceny jak panna zjezdza na zjezdzalni a tu maczeta czy cus wystaje i jak koles pakuje na laweczce i ten czarny charakter zrzuca mu gryf na łeb. Klip chyba czesto lecial na viva zwei ok 10 lat temu. wciąż szukam Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 28 października 2013 Opublikowano 28 października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sc3YYe8Isrg z 13 min. Co to za song. Cytuj
Lukerek90 0 Opublikowano 30 października 2013 Opublikowano 30 października 2013 Bardzo prosze o Pomoc:( Szukam piosenki, siedzi mi w glowie od lat nie moge natrafic na nia a refren nie pamietam slow dokladnie ale melodie za to bardzo dobrze pamietam ze ma juz dobre kilka lat, niech bedzie i 10 .... blagam pomocy ;P brzmi mniej wiecej tak, slowa moga sie roznic niestety , jest to piosenka raczej pop , house its so high its so high ooooooooooo uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jezeli to nie pomoze, postaram sie zanucic melodie:D Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 wczoraj w radiu słyszałem fajny popowy utwór w którym kilka razy pojawiało się słowo 'Switzerland'. Ktoś kojarzy? Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Może po lini najmniejszego oporu? http://www.youtube.com/watch?v=-WG5S2C3Qnk Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 nie piosenka była upbeatowa, a nie takie smęty Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 jak wiesz jaka stacja i o ktorej slyszales to sprawdz tu: odsluchane.eu 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 qvstra niech ci bozia w bicepsach wynagrodzi chodziło mi o tę piosenkę jak sie okazuje nie ma tam żadnego 'switzerland' a babka tak śpiewa 'whisteling' że mi się poje.bało xD Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 (edytowane) od jakiś 3 miechów mój mózg jest gwałcony. szukam piosenki i za chiny ludowe nie mogę sobie przypomnieć zespołu/imienia wokalisty ozłoce jak padnie dobra odpowiedź: lata 70te 80te bardziej 80te myśle, męski wokal (bardzo wysoka tonacja wokalu wręcz brzmi jak kobitka) muzyka elektroniczna, bardzo charakterystyczny motyw klawiszowy (to był baaardzo duży hit) wydaje mi sie, że w refrenie pada słowo "away" kilkukrotnie. piosenka zaczyna się tym motywem klawiszowym i przerwy między zwrotkami są zapełniane tymi klawiszami, moge to zanucić ale ni chu chu mi to przelać na klawiature a i to nie joy division ani eurythmics Edytowane 4 listopada 2013 przez Orzeszek Cytuj
Gość Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Po tym opisie strzelałbym w "Take on me" A-ha. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 (edytowane) problem z tym ze troche znam tych zespołów i to nie będzie nic "oczywistego" i to raczej zespół/wokalista jednego hitu tak teraz przeskakuje kompilacje na you tube lat 80 to to może być wszystko z tego opisu :| jasne. predzej [przesłucham cały jutub Edytowane 4 listopada 2013 przez Orzeszek Cytuj
Gość Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 musisz zanucić i wrzucić, jedyne wyjście Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 znalazłem, ale jestem sierota. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 zaje.bisty cover dzięki za przypomnienie o tym kawałku Cytuj
Lukerek90 0 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 To nie to bardzo prosze o pomoc ;( Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 wie ktos co to za remix? ew. zarzuccie linkiem do sciagniecia w dobrej jakosci (moze byc pw). Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Szukałem tego po E3 i nie znalazłem. Ściągnąć możesz bezpośrednio z YouTube, ale czy taka jakość Cię zadowala? http://www.youtube-mp3.org/pl Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 No wlasnie ta jakosc z youtube jest dosc slaba i szukam troche lepszej. Ale chyba nie znajde ;/ Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Szukam piosenki, zdaje mi się że nazywała się Alcatraz, ale nic nie mogę pod tą nazwą znalezc kurde. To był chyba dosc spory popowy hit z 10 lat temu. Nazwa musi byc podobna, bo z nikąd sobie jej nie wziąłem. Kojarzy ktoś? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 28 listopada 2013 Opublikowano 28 listopada 2013 Konkretnie chodziło mi o ten utwór wielkie dzięki za gówniarza grałem mnóstwo czasu w Wormsy puszczając w tle tą piosenkę i wczoraj jak odpaliłem robaki po dłuuugiej przerwie to od razu miałem w głowie tą melodię Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 28 listopada 2013 Opublikowano 28 listopada 2013 nie ma sprawy grunt, że zespół się zgadza. przy okazji może ktoś wpadnie na mój trop. utwór też sprzed dekady mniej więcej. zespół powiedzmy, że rockowy. nawet dobrze grali, wtedy nu-metal był na topie czy jak to się tam zwało. na wokalu był niezbyt chudy koleś z dość długimi dredami. nagrali jeden jakiś tam hit, później nagrali cover znanego kawałka, i tego właśnie szukam. z tego co pamiętam teledysk był nakręcony w jakichś ruinach na pustyni czy coś. p.s. to nie był p.o.d Cytuj
mOOse 0 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Witam, poszukuję tytułu i autora piosenki z 1:50 w tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=UyOyV1hNKSw , może być tylko tytuł czy autor, cokolwiek co by mnie naprowadziło na znalezienie jej, ponieważ nigdzie tego znaleźc nie moge byłbym ogromnie wdzięczny ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi