Opublikowano 26 stycznia 201411 l Cześć, ostatnio bardzo męczy mnie jedna piosenka, której za cholerę nie mogę sobie przypomnieć, nawet kto tam śpiewał co najgorsze... Leciała dość często w telewizji. Piosenka - teledysk, zaczynał się mniej więcej jak podjeżdża pod klub samochód, z tego co pamiętam, mniej więcej jak ,Hit on the floor pitbull' potem od czasu do czasu pojawia się taka kobieta w czerwonej sukni. Przez pół piosenki z tego co pamiętam jak nie od początku pokazują faceta, jakby Hiszpana, który w ostatecznej fazie wchodzi do klubu, spotyka kobietę, z którą wymienia spojrzenia, po czym podąża za nią do jakiegoś pokoju. Pozdrawiam :-) EDIT: @Lucek To nie jest to, napisałem (mniej więcej jak ,Hit on the floor pitbull') plus tutaj nie ma żadnego gościa, który idzie za nią gdzieś na górę do jakiegoś pokoju, w którym jest chyba telewizor i on zdziwiony i koniec. To było też często w TV, z czasów od 2011 do 2013 wydaje mi się. ;- ) może Edytowane 26 stycznia 201411 l przez Bjały
Opublikowano 26 stycznia 201411 l Jestem Bardzo wdzięczny wszystkim tym, którzy starają mi się pomóc, lecz to nie jest to @Bjały :-( Edytowane 30 stycznia 201411 l przez mateusz.77
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Chodzi mi po glowie piosenka. Spiewana jakby przez Philla Collinsa, ale to chyba nie on. Rytmy podobnie ale w jego repertuarze tego nie znalazlem. Na pewno to nie jest look throught my eyes. W w refrenie spiewa kobieta dosc, spokojnie i cicho. To raczej jakas ballada, ktore juz swoje lata ma. Cos mi sie wydaje, ze w refrenie padaja slowa: "how i can lose it" , byc moze chociaz nie ejstem pewien cos w stylu "eyes" . Jak mi to ktos znajdzie to oddam jakis starter pack do przegladarkowej gry Dragon's Prophet wygranej w konkursie paysafecarda ;d Znalazłeś? Może to to:
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Zna ktoś? Infamous Trailer Laurent Lombard - Open Data Edytowane 28 stycznia 201411 l przez teddy
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Witam,szukam piosenki dość słynnej z końca lat 90', leciała często na Vivie jakiś czas. Otóż na teledysku ładna pani o blond włosach leżała przy basenie i śpiewała coś o "fosse possibile" , "esta łewa" "sambaila nainaina" słońce już zachodziło i jacyś ludzie się kręcili przy basenie. Piosenka z gatunku pop, słowa były chyba mieszane angielski/włoski/hiszpański.Dziękuję z góry
Opublikowano 7 lutego 201411 l Pomocy, szukam piosenki, dość starej i melancholijnej. Kojarzy mi się tylko tyle, że w takim przerywniku-refrenie śpiewa chórek dzieci, a tekst to mniej więcej "We are we are (we are) the new generation" to w nawiasie śpiewa mężczyzna, który śpiewa zwrotki tej piosenki. Z góry dziękuję za pomoc
Opublikowano 8 lutego 201411 l Szukam "stick city mafia - blindfold". Google wypluwa mi jeden wynik, ale nie mogę go odsłuchać na smarkfonie. Nie mam na razie innego dostępu do internetu. Help.
Opublikowano 10 lutego 201411 l Help... Ostatnio w klubie zasłyszałem nutkę ale nigdzie nie mogę jej znaleźć ;( To piosenka rockowa ew. punk-rock śpiewana przez kobietę i jest troszkę wulgarna. Niestety pamiętam tylko część refrenu "ch**u straszny, ch**u zły teraz wiem że to ty" . Proszę o tytuł jeśli ktoś to zna
Opublikowano 11 lutego 201411 l słyszałem ostatnio w radiu (nie pamietam w jakim i o ktorej godzinie) całkiem znośny kawałek Coldplaya. Akustyczny, utrzymany w spokojnym tempie. Na pewno nie yellow, fix you, scientist, paradise, every teradrop is a waterfall. viva la vida ktoś ma jakiś pomysł? Edytowane 11 lutego 201411 l przez maciucha
Opublikowano 12 lutego 201411 l To pewnie coś z wcześniejszych będzie; Trouble, Don't Panic, Parachutes
Opublikowano 12 lutego 201411 l Obczaj sobie na Spotify, przesłuchasz albumy po kolei i po problemie. Mnóstwo piosenek już tak znalazłem.
Opublikowano 12 lutego 201411 l Też nie. Wokal był chyba podobny do tego w Clocks, tylko że dużo wyraźniej zaznaczona była gitara. edit: mam Edytowane 12 lutego 201411 l przez maciucha
Opublikowano 12 lutego 201411 l Od jakiegoś czasu w pracy słyszę w pracy bardzo klimatyczny popowy utwór, ale Google nie daje mi satysfakcjonujących rezultatów. Po kolei: - fragmenty tekstu jaki dałem radę wyłapać to "circles in the sky" i "dancing round and round" w refrenie - utwór ma stary klimat, możliwe, że nagrany został w latach 80tych, może i przed - żeński wokal - NIE JEST to "Circles in the Sky" zespołu The Bangles - raczej ballada Niewiele tego, ale plusik dla znalazcy. Edytowane 12 lutego 201411 l przez TopsyTurvy
Opublikowano 12 lutego 201411 l Nie słucham radia ale.... jedyne co mi się skojarzyło z podobnymi lyricsami to: Wiem, że kinda long shot, no ale może...
Opublikowano 13 lutego 201411 l teddy, to jest to! Obiecany plus i wielkie dzięki. Tylko gdzie ja tam "sky" wyłapałem? Edytowane 13 lutego 201411 l przez TopsyTurvy
Opublikowano 14 lutego 201411 l Hej ! Słuchajcie, szukam piosenki. Śpiewa facet, taka jakby troche alternatywny rock. Zaczynała się charakterystycznym " Łuhu hu hu hu hu hu hu" a potem w tj.refrenie leciało cooś takiego : " looking in love, uuuuuuu uuuuuuu looking in love" i znowu te łuhu hu hu hu hu hu hu, bo powtarzało się to co jakiś czas. Pomóżcie, bo mnie to zamęczy !
Opublikowano 14 lutego 201411 l http://www72.zippyshare.com/v/39298080/file.htmlCo to za tytul nuty...??