Rafael0089 105 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 http://www72.zippyshare.com/v/39298080/file.html Co to za tytul nuty...?? Motivating Music - Elevated 1 Cytuj
kobe 0 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Szukam pewnego utworu.Znam jedynie teledysk. Mówi o o prezenterze telewizyjnym,program(cos jak rozmowy w toku)jest o jakims kliencie i dwoch kobietach,ktore się potem bodajze bija w tym programie.Potem ten prezenter jest u prostytutki jak mniemam,bierze prochy.Teledysk się kończy jak rozbija auto. Cytuj
rafallo27 0 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Witam wszystkich. Poszukuje pewnej piosenki. Problem w tym że nie za dużo na jej temat mogę powiedzieć. Więc: -znam kawałem melodi wydaje mi się że może to być refren idzie to mniej więcej tak: "Tyrryt tyrrrrrrytt" jest to wykonywane gitarą. -wydaję mi się że część tekstu idzie: "You bring the fear in fifthy four" albo " And Bring the fear in fifthy four" Więcej nie pamiętam. Komuś może uda się mi pomóc. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Ktos sobie jaja robi czy ludzie rejestrują się na tym forum żeby szukać piosenek? Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 No, a jak? Przecież FPE słynnne jest w wielu kręgach i powszechnie znane jako forum, które zrzesza niezliczoną ilość znakomitych znawców muzyki wszelkiej maści. Cytuj
java_programowanie 0 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Hej, Szukam pewnej piosenki, którą nagrałem dyktafonem. Jakość dość słaba, ale jeśli ktoś ją zna to na pewno rozpozna Szczególnie charakterystyczne są ostatnie sekundy. Jest to piosenka dyskotekowa. Praktycznie cały czas kobieta śpiewa jakieś słowa na literę "M" jak mandela, ma ma ma mandela czy coś takiego. Pomóżcie proszę !! Link do piosenki: http://www.sendspace.com/file/owm7y6 Cytuj
krzba93 0 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 Hej, szukam od jakiegoś czasu tytułu tej piosenki: http://sendfile.pl/162619/e9614fafb29bbc1a561cd0d96ce531f9.mp3 Mam tylko ten fragment. Słowa w tym fragmencie: "Ghost of tomorrow". Proszę o pomoc.. Cytuj
netkowsky 0 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 Cześć! Słucham jednej piosenki. Jest ona spokojna , w tle slychac gitare elektryczna i jedyne słowa jakie zapamietałem to i knoow i czasami to know jest wydłużone. ;/ Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 który dow(nene)niś temat spamuje Cytuj
Katherine 0 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Witam wszystkich, poszukuję tutułu piosenki która leci w tle tego zwiatunu http://www.youtube.com/watch?v=-ZLx5d2Diys Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 The Real Chaos "You can't stop what you cannot kill" Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 ostatnio w radio leciał jakiś świeży kawałek, parę razy obił mi się o uszy ale nigdy nie mogłem zidentyfikować. taki niby klubowy ale nie jakieś tandetne umpa umpa, nie pamiętam czy tylko w refrenach czy zawsze ale śpiewa chórek dzieciaków, w sumie bardziej mówi niż śpiewa. prawdopodobnie, ale to też nie pewne są wstawki z saksofonem. ktoś coś kojarzy? Cytuj
ulti 0 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Hej wszystkim. Ta nutka jest już z innej bajki, ale może ktoś przypadkiem będzie znał tytuł i go zapoda, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam! Cytuj
borsiiiii 0 Opublikowano 14 marca 2014 Opublikowano 14 marca 2014 Witam. Szukam pewnej piosenki. 1. Jest to ( chyba ) utwór disco polo aczkolwiek nie jestem tego pewny 2. Jest długie skoczne intro ( akordeon ) ale jest bardzo długie więc może to jakaś imprezowa nutka ( house, techno ) 3. Jedyne słowa które zdążyłem usłyszeć to chyba coś po angielsku, powarzane co kilkanaście sekund. ''Summer live'' albo '' Summer night '' coś w tym stylu, nie jestem pewien. Bardzo proszęo pomoc Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Który to z kolei user, który założył konto tylko po to, aby się spytać o piosenkę? 5, 6? Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Hej wszystkim. Ta nutka jest już z innej bajki, ale może ktoś przypadkiem będzie znał tytuł i go zapoda, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam! Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Który to z kolei user, który założył konto tylko po to, aby się spytać o piosenkę? 5, 6? wrzuć frazę "szukam piosenki" w google. forum psx na 2 miejscu 8) Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Hahah, rzeczywiście. No, ale nie wiem czemu się dziwie, mi ten temat pomógł już niejednokrotnie Cytuj
hdsjglwwwws 0 Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 Witam otóż szukam takiej piosenki śpiewa ją kobieta, tzn. bardzo mało ale ma takki lekki głos, pamiętam słowa, coś takiego, ale nie jestem pewny "i feel so high", to jest piosenka raczej klubowa i cały czas jest taki rytm jakby trąbki, tyryry tytyty tyryry tytyty rah rah. z góry dzięki ! ps. piosenka jest raczej starsza, słyszałem ją pierwszy raz z 5 lat temu. Cytuj
kamil056 0 Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 (edytowane) Siema szukam piosenki którą śpiewa facet, piosenka jest po angielsku a w teledysku jest kobieta i facet którzy walczą na ringu, facet przegrywa czy coś w tym stylu rok piosenki to pewnie coś koło 2000 a gatunek rock/pop coś takiego Byłbym wdzięczy jeżeli ktoś by zgadł tytuł tej piosenki mimo tak znikomej podpowiedzi Dodam ze w refrenie było "sorry"- niewielka podpowiedz ale przypomniało mi się Ok post nie aktualny znalazłem jak coś to prosze: Ringside - Tired Of Being Sorry Edytowane 19 marca 2014 przez kamil056 Cytuj
mohican 0 Opublikowano 19 marca 2014 Opublikowano 19 marca 2014 witam , szukam piosenki zapewnej starej w której śpiewa facet / Tydaje mi się ze to będzie podpowiedz - jest bardzo podobna do tej tylko wolniejsza na gitarze akustycznej " ps to tez całkiem dobre , taki góralski klimat z moich stron Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi