krupek 15 481 Opublikowano 19 marca 2014 Opublikowano 19 marca 2014 Nie ma to jak założyć konto na forum konsolowym, żeby spytać o tytuł biesiadnej piosenki, szacun Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 19 marca 2014 Opublikowano 19 marca 2014 przeczytaj co wyżej napisałem Cytuj
mersi 804 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 szukam kawałka z początku materiału http://www.tvn24.pl/wideo/magazyny/zjazd-do-hangaru,1266030.html?playlist_id=12703 jest to jakiś dubstep, tylko nie znam nazwy :confused: Cytuj
MylenaDybis 0 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Witam. Szukam piosenki dość dla mnie ważnej, którą kiedyś słyszałam w radiu. Podoba mi się do dziś ale nie mogę jej znaleźć. Nie znam niestety słów, ponieważ to jest angielska bodajże piosenka. Znam tylko melodię. Śpiewają ją mężczyźni. Mają łagodny głos. Facet w refrenie śpiewa wysokim tonem (wykrzyknik oznacza tak jakby wykrzyknięcie tego). Początek refrenu: "a a a !", środek ref.: "agaju wicz star no many hejaa...an kecz ju dysia dysia dysia...a a a!...". Potrzebny mi choćby sam wykonawca. Bardzo mi to pomoże. Oni mają łagodny głos tak jak Kendi - Connected. W zwrotce śpiewają nisko, potem w drugiej części zwrotki tak jakby śpiewają nieco wyżej a w refrenie wysoko a znaczyna się takim jakby wykrzyknięciem: "a a a !" (takie przeciążenie szybkie), (pierwsze a - wysoki, drugie a - niski, trzecie a - wysoki) - tyle że w wysokim tonie. W refrenie pada też słowo hejaa. I coś mi się jeszcze kojarzy że w refrenie może nie każdym jak śpiewają to z samą perkusją czy coś takiego. Tylko tyle pamiętam. Mniej więcej w 2009 - 2012 r. słyszałam ją w radiu. Może to Pop, nie znam się. Dodać jeszcze mogę że jest wolna ta piosenka i że słowo "hajaa" w refrenie się powtarza bodajże na końcu refrenu i w środku. W refrenie przeciągane są słowa tak jakby. Dawno jej nie słyszałam więc mogłam zapomnieć. Proszę o pomoc! Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 "a a a !", środek ref.: "agaju wicz star no many hejaa...an kecz ju dysia dysia dysia...a a a!...". Potrzebny mi choćby sam wykonawca. Bardzo mi to pomoże. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 może jedno z tych dwóch... albo Cytuj
MylenaDybis 0 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Square Pomożesz mi? Tytuł i wykonawca Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 No wrzuciłem przecież wyżej One Republic - Counting Stars. To nie jest to? bo pasuje do opisu. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Counting Stars to piosenka z zeszłego roku, a ona napisała "2009-2012" .. Cytuj
CaptainJack111 0 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Ludzie, błagam was o pomoc, przejrzałem wszystkie możliwe źródła i nie mogę znaleźć nazwy tej piosenki, chociaż wiem że ją słyszałem z milion razy... 0:13 - 0:22 www.youtube.com/watch?v=wKZ6nWvNRho Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam! Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 marca 2014 Opublikowano 24 marca 2014 Yogi Feat. Ayah Marar - Follow You prawdopodobnie w remixie Xilent. Cytuj
MylenaDybis 0 Opublikowano 24 marca 2014 Opublikowano 24 marca 2014 To nie ta piosenka. Bjały słyszałam ją w tym toku mniej więcej w radiu to jak niby ma być z zeszłego roku? Nie o nią mi chodzi. Ta moja nie jest aż tak znana. Pomocy! Cytuj
Duki 105 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 Szukam pewnej przyslowiowej "mucki" - ostatnio byla na topie, puszczali ja w tv, z tego co pamietam na klipie byla banda tanczacych typow w czarnych bluzach z tygrysem (czy cos w tym rodzaju), wszedzie ja chyba puszczali, no ale przeslu(pipi)e pokrotce rozne kompliacje takiego typu kawalkow i nie moge nic znalezc;/ Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=gCYcHz2k5x0 to? Cytuj
tusieq 0 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Witam. Mianowicie od paru miesięcy siedzi mi w głowie kawałwek pewnej piosenki, której oczywiście nie znam tytułu . Wykonawca ma głos bardzo podobny do DMXa, choć to na 100% nie on ponieważ przepatrzyłem wszystkie jego piosenki . Jedyne słowa które pamiętam to początkowe, mianowicieIn my (tutaj jakieś dłuższe słowo) gangsta .. Piosenkę słuchałem z 3lata temu, choć kompletnie o niej zapomniałem :c Dzięki z góry za pomoc ! Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 (edytowane) Radio rock Tymon z kimś tam śpiewa co piątek, song w stylu dance mam Edytowane 28 marca 2014 przez kasuro Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Gala - Freed from Desire, dyskotekowa klasyka Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 (edytowane) Kilka razy słyszałem w radio piosenkę, której refren składa się prawie wyłącznie ze słowa "baby" + coś tam innego na końcu. Zdaję sobie sprawę, że pewien kanadyjski nastoletni piosenkarz śpiewa podobną piosenkę, ale to co czego szukam było na 100 pro wykonane przez kobietę. Edytowane 28 marca 2014 przez mate5 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Jesli znasz stacje radiowa i godzinę, o której słyszałeś piosenkę to wejdź na odsluchane.eu i na sto procent znajdziesz to, czego szukasz. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Amy Grant? TLC? Ale to starocie z początku lat 90'tych. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Nope, szukałem w google i nie jest to też piosenka Britney Spears. Utwór jest raczej nowy, problem polega na tym, że słowo "baby" to pewnie jedno z najczęściej używanych słów w popularnych anglojęzycznych piosenkach i jest tego w chu.j. Refren brzmi jakoś tak (zdaję sobie sprawę, że to poniżej wygląda idiotycznie): "Oh baby baby, baby, oh, o baby baby o, <tutaj jest coś co przypomina normalne zdanie>" Zwróćcie uwagę na przecinki, starałem się nimi oddać przerwy w artykulacji w tej wybitnej piosence. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Może to? refren to oczywiście stary kawalek https://www.youtube.com/watch?v=rzgpu84nSoA Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Nope, szukałem w google i nie jest to też piosenka Britney Spears. Utwór jest raczej nowy, problem polega na tym, że słowo "baby" to pewnie jedno z najczęściej używanych słów w popularnych anglojęzycznych piosenkach i jest tego w chu.j. Refren brzmi jakoś tak (zdaję sobie sprawę, że to poniżej wygląda idiotycznie): "Oh baby baby, baby, oh, o baby baby o, <tutaj jest coś co przypomina normalne zdanie>" Zwróćcie uwagę na przecinki, starałem się nimi oddać przerwy w artykulacji w tej wybitnej piosence. no nie kobieta ale uu bejbe bejbe jest Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Nie. Pewnie znajde to najwczesniej za kilkanascie lat calkiem przypadkowo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi