Opublikowano 29 marca 201411 l A w jakim radu to leci? Jakiś normalnym, czy raczej z nowościami disco w stylu rmf maxxx, albo Eska?
Opublikowano 29 marca 201411 l Najprawdopodbniej eska. Kluczem w pomocy mojej osobie jest przeczytanie na glos fragmentu refrenu, ktory napisalem z wlasciwa intonacja.
Opublikowano 30 marca 201411 l Pomożecie? Zależy mi... jesteście moją ostatnią deską ratunku. Za wszelką pomoc będę wdzięczna... Ta piosenka leciała wczoraj w radiu Kolor ok. 20:04 w kategorii Ladies Night. "Ladies Night - Mix Jarek Fengler Cz.1" - nie ma listy piosenek które były grane a ona była na samym początku o 20:04. Przypomnę początek refrenu: "aaa!", środek: "agar...dystar...heja...". Proszę o pomoc
Opublikowano 30 marca 201411 l Napisz na oficjalnej stronie tego radia na facebooku, to może podadzą Ci playliste. Albo poczekaj do przyszłej soboty na kolejny Ladies Night i nagraj to czego szukasz. Ewentualnie posprawdzaj każdy tytuł, który był grany na tym radiu w ciągu całego dnia. Możliwe, że tam będzie http://www.odsluchane.eu/szukaj.php?r=25&date=29-03-2014&time_from=20&time_to=22
Opublikowano 30 marca 201411 l Znalazłam już dzięki pewnemu panu tam pracującemu to ta: ANTOINE CLAMARAN - REACH FOR THE STARS
Opublikowano 30 marca 201411 l Bo źle nam szczegóły podałas. Gdybys napisała tak: aaaa! aj gatu ricz for da staars no matta hał far dej aaar aj gatu biliw in lajf ajm kaczin de stars tu szajn to od razu bysmy wiedzieli o co chodzi poza tym gdzie tam spiewają mężczyźni?
Opublikowano 31 marca 201411 l Przecież mówiłam że ją dawno słyszałam więc trudno słowa zapamiętać i wiedzieć jakie są poprawne a głos też było ciężko wyznaczyć... jeszcze tylko szukam takiej co kobieta śpiewa a w refrenie: "ałundiszje ałundiszje". Piszę tak jak się wymawia jak usłyszałam. Kojarzy ktoś?
Opublikowano 15 kwietnia 201411 l Witam, Szukam piosenki która jeśli się nie myle w refrenie leci co często powtarzana fraza "i'm alone". Piosenka jest napewno stara, obstawiam że sprzed 2000r. śpiewana przez kobiete. Ta piosenka często jest wykorzystywana do aerobiku. W lyrice piosenki można powiedzieć że co drugie słowo to i'm alone. Z góry dzięki. #ornit: To niestety nie to ;( #Bjały: Też niestety nie to, jak napisałem nie jestem pewien czy te słowa to i'm alone czy coś co podobnie słychać. Edytowane 17 kwietnia 201410 l przez marioo798
Opublikowano 16 kwietnia 201411 l Witam. Poszukuję piosenki która leciała gdzieś tam w necie. Oczywiście ułatwiając sobie życie nagrałem fragment. Tunatic nie daje rady (być moze dlatego że w piosence nie ma żadnych słów?). https://www.youtube.com/watch?v=FVXDOKSOpOQ Z góry przepraszam za jakość. Za pomoc w odnalezieniu stawiam dobrą flaszkę.
Opublikowano 17 kwietnia 201410 l Witam. Poszukuję piosenki która leciała gdzieś tam w necie. Oczywiście ułatwiając sobie życie nagrałem fragment. Tunatic nie daje rady (być moze dlatego że w piosence nie ma żadnych słów?). https://www.youtube.com/watch?v=FVXDOKSOpOQ Z góry przepraszam za jakość. Za pomoc w odnalezieniu stawiam dobrą flaszkę. Witam, Szukam piosenki która jeśli się nie myle w refrenie leci co często powtarzana fraza "i'm alone". Piosenka jest napewno stara, obstawiam że sprzed 2000r. śpiewana przez kobiete. Ta piosenka często jest wykorzystywana do aerobiku. W lyrice piosenki można powiedzieć że co drugie słowo to i'm alone. Z góry dzięki. #ornit: To niestety nie to ;( może to:
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l @up Jeszcze raz zapytam ponieważ nigdzie nie mogę tego znaleźć a bardzo mi się podoba, CO TO ZA PIOSENKA NA POCZĄTKU ? :> Przepraszam za hate, ale może rozwiń sobie opis co? ► Muzyka: Monstercat - http://www.youtube.com/MonstercatMedia [...] Jeżeli jednak nie chce Ci się szukać pod podanym linkiem, to zapytaj autora.
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l Autor nie odpisuje chociaż wyświetla a na monstercatcie przesłuchałem wszystkie pojedyncze utwory i nie znalazłem dlatego próbuję jakoś to znaleźć
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l https://soundcloud.com/neevald/neevald-guest-on-klub-fm-live-20140416 0:45 w tle męskiego wokalu słuchać damski która powtarza 3 razy to samo słowo. Co to za piosenka.
Opublikowano 22 kwietnia 201410 l hej szukam piosenki którą śpiewa dziewczyna bardzo wolno słowa jakie udało mi się zapamietać (nie wiem czy dobrze to) `You and I said(save) in my life...` pomóżcie
Opublikowano 22 kwietnia 201410 l szczerze to ciężko mi to określić mam słabą pamięć do szczegółów ;D niestety tylko początek wpadł mi w ucho jest spiewana przez kobiete, bardzo wolna, nastrojowa, piosenka byla w jezyku angielskim. miala takie lekkie elektroniczne bardzo nastrojowe brzmienie Edytowane 22 kwietnia 201410 l przez barbi9333
Opublikowano 22 kwietnia 201410 l https://soundcloud.com/neevald/neevald-guest-on-klub-fm-live-20140416 0:45 w tle męskiego wokalu słuchać damski która powtarza 3 razy to samo słowo. Co to za piosenka. Ja po 45 sekundzie słyszę tylko jak babka gada neevald neeval neevald.. a później leci remiks " I See Fire - Ed Sheeran"
Opublikowano 22 kwietnia 201410 l Witam wszystkich. Ja poszukuje Polskiej piosenki, troche z gatunku podchodzi pod Enej mi sie wydaje ale wiem na pewno ze to nie Enej.. Nie znam slow ale pamietam ze byla dosc szybka, zwlaszcza z poczatku i jeszcze pamietam teledysk; No wiec, na poczatku caly zespol jest na stacji kolejowej, i slychac jak sie butelka toczy. Jeden z muzykow podnosi ja i znajduje kartke w tej butelce, i przez reszte teledysku, ludzie ktorzy sa w posiadaniu karteczki chyba gina i nastepni znajduja ow kartke i zatacza sie kolo. No to to chyba tyle. Mam nadzieje ze ktos zna. Dzieki z gory. Edytowane 23 kwietnia 201410 l przez krychaa94
Opublikowano 23 kwietnia 201410 l Ja Eneja piosenki niektóre znam, po słowach bym poznała. (*'-') Edytowane 27 kwietnia 201410 l przez MylenaDybis
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l hej szukam piosenki którą śpiewa dziewczyna bardzo wolno słowa jakie udało mi się zapamietać (nie wiem czy dobrze to) `You and I said(save) in my life...` pomóżcie Gdzie to usłyszałeś? Techniczny kawałek? InDeep - Last Night A Dj Saved My Life Tylko był jakiś remix czy wersja tej piosenki i słowa w miarę pasują. https://soundcloud.com/neevald/neevald-guest-on-klub-fm-live-20140416 0:45 w tle męskiego wokalu słuchać damski która powtarza 3 razy to samo słowo. Co to za piosenka. Ja po 45 sekundzie słyszę tylko jak babka gada neevald neeval neevald.. a później leci remiks " I See Fire - Ed Sheeran" Przed tym neenald w tle. Jest męski głos który coś mówi i w tle jest damski wokal- ejla, ejla. To fragment z jakiejś piosenki, bo leciała kiedyś na planecie. A neevald nie odp, co rozumiem, bo takich pytań xx dziennie
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l Ja szukam nazwy wszystkich melodii, które są w grze na android "Penguin Jump Racing Ice". Ktoś jest w stanie mi pomóc? Będę wdzięczna bardzo ('-'*)
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l szukam nazwy piosenki z tego filmiku nie ma żadnego wokalu wiec nie ma szans wyszukać po słowach przegrzebałem też komentarze pod filmikiem, i było kilka pytań o muze ale żadnej odpowiedzi