Yano 3 697 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 dzięki zgram sobie to do samochodu i będe się woził do pracy z taką psychodelą xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Szukam muzyki z poniższej zapowiedzi. Nie odpalajcie jeżeli nie oglądaliście, bo spoilery. No chyba, że nie chcecie oglądać serialu. https://www.youtube.com/watch?v=DW8E8QRyGIY Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Fading Memories-Modern Allies 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CiseK1 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Hej. Szukam piosenki która leci w klubach ( może to tylko remix? ), nigdy nie słyszałem w żadnym radiu bo to praktycznie ciągle ten sam bit + damski głos. Tekst piosenki który udało mi się zapamiętać to: To me baby, all night to me baby i tak ciągle w sumie, praktycznie ciągła pętla. Nie jestem pewny, ale może jeszcze było ( say it to me baby ) lub własnie tak to brzmiało. Tekst śpiewany jest przez kobietę. Słabo niestety z informacjami, no ale może akurat ktoś skojarzy ; ) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nie znajdziesz tak piosenki. Jaki klub, jaki gatunek. Cytuj Odnośnik do komentarza
TripleTrouble 0 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam, ja mam pytaqnie dotyczące piosenki, która ma myślę już z 15 lat i spędza mi sen z powiek- nie pamietam ani słowa ( oprócz o o, oo które nie za wiele wnosi) pamiętam za to klip, nie było podkładu muzycznego tylko acapella, w tle slychac bylo jakby grzechotki, na ulicy bylo pełno ludzi ubranych po luzacku, po sportowemu którzy tańczyli, na ulicy wystawione było głośniki. Dość znana piosenka, beat czesto puszcany w jakiś programach filmach itd. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Jaki film, spot, reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bar1992 0 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Witam , szukam piosenki dance śpiewa ją facet zaczyna się od tekstu ''love's like music'' te music ciągle się powtarza kawałek nie jest raczej nowy proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
zzziiibbbiii 0 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 WItam, Szukam piosenki że tak powiem westernowej ,ale nowoczesnej. spiewa tam jakiś facet diri di dam dam diri di dam diri di dam dam diri di dam diri di dam dam oooohhh Cytuj Odnośnik do komentarza
Macienty 0 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Szukam tytułu/ autora tego utworu Oto link: http://www.youtube.com/watch?v=eoVmVfbHzJ8. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
kyniekk 0 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam, napiszcie proszę tytuł piosenki, która zaczyna się w 3:45 pod tym linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=DajAVXBe4uY z góry dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kyniekk 0 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 @Macienty Ten utwór to w oryginale Eurythmics - "Sweet Dreams" Cytuj Odnośnik do komentarza
Macienty 0 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 @Macienty Ten utwór to w oryginale Eurythmics - "Sweet Dreams" Niestety to nie to Cytuj Odnośnik do komentarza
Macienty 0 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 To czego szukam jest w takim tempie i bez vokalu, to jest to grane w klubie: . Trochę wolniejsze i z wokalem znalazłem, ale interesuje mnie autor i tytuł tego powyżej: w tych linkach są podobne do tego którego poszukuje, a do tego tu jest wokal. Witam, napiszcie proszę tytuł piosenki, która zaczyna się w 3:45 pod tym linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=DajAVXBe4uY z góry dzięki!! Ta melodia to fragment Robin S - Show me love. O ile się nie mylę w remixie Safari. Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 @Macienty Ten utwór to w oryginale Eurythmics - "Sweet Dreams" Niestety to nie to :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Xplod 1 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam poszukuje piosenki którą kiedyś słuchałem na płycie (nie mam pojęcia skąd ją miałem ale gdzieś zaginęła...Chodzi o piosenkę: Cinquecento 2 (przynajmniej taki tytuł miałem napisany.Wpisując tekst w google niestety nie znalazłem nić.Co więcej. Napisałem z myślą o stwórcach oryginalnego Cinquecento Czyt. (Letni Chamski Podryw)Lecz otrzymałem odpowiedź: Nigdy nie nagraliśmy takiego Utworu.Dochodząc do sedna sprawy. Pozostaję mi tylko tekst i to nie cały tyle co pamiętam...Może ktoś inny też zna a nawet wie gdzie ją znaleźć więc napiszę tekst.Ref: podobny jak do oryginalnego Cinquecento "Mam Cinquecento w holenderskim gazie siadaj na kanapie jak nie no to narazie" (tylko w zwolnionym tempie) Zwrotka: "Alu-kołpaki to jest coś czego mam full. Co drugi typek mi zazdrości takich kół. Chodzisz po mieście i obcinasz Cinquecento bassy tętnią lecę max'em czyli setką.Wiem na pewno LPG tankuję pełno i jadę dwa razy dalej niż Ty swoją vectrą.Z zewnątrz to jeszcze nić zapraszam bejbe... I dalej niestety nie pamiętam. jeśli posiada ktoś więcej informacji o tym utworze albo nawet go posiada...To prosił bym o linki w odpowiedzi albo w prywatnej wiadomości...Z góry dziękuję.Pozdrawiam - Xplod. Cytuj Odnośnik do komentarza
domi59 0 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 hej szukam od dawna starej piosenki 2010/2011 nawet może trochę starszej, teledysk był następujący : śpiewała w nim młoda dziewczyna długie brązowe włosy, brązowe oczy z tego co kojarze również brązowe oczy, ubrana w długą sukienke (chyba) śpiewała ją na plaży, z tego co pamiętam była bardzo optymistyczna, wolna, dotyczyła szczęścia itd. dziewczyna również w teledysku grała na pianinie lub fortepianie nocą, a wokół niej były lampki ... kojarzy może ktoś taki teledysk? sądze że mało znana piosenkarka bo nigdzie nie mogę jej znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
Bar1992 0 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam ,czy ktoś może mi powiedzieć jaki tytuł ma ta piosenka, która leci w tle na tym filmiku kiedy ta dziewczyna opowiada. Proszę o pomoc ,z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
thekom 3 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam ,czy ktoś może mi powiedzieć jaki tytuł ma ta piosenka, która leci w tle na tym filmiku kiedy ta dziewczyna opowiada. Proszę o pomoc ,z góry dzięki Telepopmusik - Breathe Cytuj Odnośnik do komentarza
jotel 0 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Hej, szukam pewnej piosenki zasłyszanej w markecie podczas zakupów - niestety tylko końcówki... śpiewa to słodkim głosem jakaś dziewczyna i na pewno w refrenie jest tekst "i've got a crush - it's true... cośtam... I've got such a crush on you" nie wiem, czy komukolwiek to coś mówi ale warto spróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jeżeli to to, to następnym razem wpisz tekst w google. Cytuj Odnośnik do komentarza
jotel 0 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 nie nie, zdecydowanie bardziej dziewczęcy głos. i nie myśl, że nie próbowałam najpierw ze wszystkich sił znaleźć tego sama zanim specjalnie zarejestrowałam się na tym forum żeby o to spytać Cytuj Odnośnik do komentarza
yellowminute 0 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 szukam piosenki, którą usłyszałam w klubie jest w niej tekst w stylu " hej isabella ella ella" kojarzy ktoś coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Macienty 0 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) szukam piosenki, którą usłyszałam w klubie jest w niej tekst w stylu " hej isabella ella ella" kojarzy ktoś coś takiego? Może chodzi Ci o Mario Bischin - Macarena. Edytowane 19 Maja 2014 przez Macienty Cytuj Odnośnik do komentarza
neon 11 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 anyone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi