BlackJackOna 0 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Od jakiegoś czasu szukam starej piosenki techno, ale nie znam ani wykonawcy, ani tytułu. Należy do polskiego techno, słuchałam jej ok. 10 lat temu, zawiera wstawki z polskich komedii, np. Sexmisji, oraz z komedii Barei. Może komuś przychodzi do głowy co to może być za kawałek Czy to nie przypadkiem DJ Noiserr? Bo znam jego kilka utworów Sam robię w branży grajka imprezowego Dokładniej chyba tego szukasz Akurat to nie to, ale tropem DJ Noiserra doszłam do kawałka o który mi chodziło Super, dziękuję Ci bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Xplod 1 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Nikt nie zna?? Chodzi o piosenkę: Cinquecento 2 (przynajmniej taki tytuł miałem napisany. Wpisując tekst w google niestety nie znalazłem nić. Co więcej. Napisałem z myślą o stwórcach oryginalnego Cinquecento Czyt. (Letni Chamski Podryw) Lecz otrzymałem odpowiedź: Nigdy nie nagraliśmy takiego Utworu. Dochodząc do sedna sprawy. Pozostaję mi tylko tekst i to nie cały tyle co pamiętam... Może ktoś inny też zna a nawet wie gdzie ją znaleźć więc napiszę tekst. Ref: podobny jak do oryginalnego Cinquecento "Mam Cinquecento w holenderskim gazie siadaj na kanapie jak nie no to narazie" (tylko w zwolnionym tempie) Zwrotka: "Alu-kołpaki to jest coś czego mam full. Co drugi typek mi zazdrości takich kół. Chodzisz po mieście i obcinasz Cinquecento bassy tętnią lecę max'em czyli setką. Wiem na pewno LPG tankuję pełno i jadę dwa razy dalej niż Ty swoją vectrą. Z zewnątrz to jeszcze nić zapraszam bejbe... I dalej niestety nie pamiętam. jeśli posiada ktoś więcej informacji o tym utworze albo nawet go posiada... To prosił bym o linki w odpowiedzi albo w prywatnej wiadomości... Z góry dziękuję. Pozdrawiam - Xplod. No jak juz stwierdziłem w zapytaniu to nie jest Oryginalne Cinquecento a po za tym gdzie tam słychać tekts ktory wypisalem?? Cytuj Odnośnik do komentarza
stefanxp4 0 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Zna ktoś piosenkę od 1:13? Jest podana w opisie, ale to nie ta... Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 CYTAT(puszkin @ 28 08 2008, 18:24) 1603427[/snapback] Szukam utworu, hmm taki rockowy, nu-metalowy kawłek, na teledysku ekipa nastolatkow baluje w jakims duzym domu i po kolei morduje ich koles w takiej czaszkowej masce. W pamiec zapadly mi sceny jak panna zjezdza na zjezdzalni a tu maczeta czy cus wystaje i jak koles pakuje na laweczce i ten czarny charakter zrzuca mu gryf na łeb. Klip chyba czesto lecial na viva zwei ok 10 lat temu. wciąż szukam up Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Zna ktoś piosenkę od 1:13? Jest podana w opisie, ale to nie ta... Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Barrencjusz 0 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Siemaneczko! Szukam piosenki, która leciała bardzo często na VIVIe lub na MTV. Jest dosyć stara, z około 2007-2009rok. Szukam jej od roku. Pamiętam jedynie teledysk, typ na plaży, pełno fajnych lasek obok niego, aż w końcu się budzi, przez liżącego go bulldoga. To wszystko mu się śniło. Pamiętam też że pioseneczka ta, była śpiewana przez właśnie tego typa, bardzo piskliwym głosem. Jak mi ktoś pomoże, to go chyba na rękach bede nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=T6_vIZHMAAQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Barrencjusz 0 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, STARY KOCHAM CIE! <3 UMARLEM DZIEKUJE Z CAAALEGO SERDUSZKA :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) Czy to nie przypadkiem DJ Noiserr? Bo znam jego kilka utworów Sam robię w branży grajka imprezowego Dokładniej chyba tego szukasz Nuta konkret, aż chce się założyć białe rękawiczki i gwizdek na szyję. --- A znasz Dja @lexa i jego set z tym kawałkiem? Pamiętam, że kiedyś koleś z bloku obok, słuchał to na maksa przy otwartym balkonie:), a przy tym przejściu z padami, miałem ciary Edytowane 12 Lipca 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Finally 1 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Cześć, jedna piosenka lata mi po głowie, ale nie mogę przypomnieć sobie tytułu. Wiem tylko, że śpiewa dziewczyna o zachrypniętym głosie, po angielsku. Piosenka ma już na pewno parę lat i od dawna słyszę od czasu do czasu ten kawałek. Nie mogę sobie przypomnieć ani kawałka tekstu, no może po za końcem refrenu, a brzmi on tak - coś tam coś tam api apii. Api api? Cytuj Odnośnik do komentarza
szatanozaur 1 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=sheS7WF-170 Piosenka zaczyna się 1:59. Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Barrencjusz 0 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Pomozecie znalezc oryginal? :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Masz w opisie link do oryginału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Barrencjusz 0 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jednak jestem slepy. :C Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
luizjanka84 0 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 witam Nie wiem czy jest na tym świecie ktos kto mi pomoże ale jak nie znajdę tej piosenki to nie umre spokojnie . Szukam jej od 10 lat i nie jedna nockę zarwałam w poszukiwaniach. Słyszę ją w głowie. Miałama ją kiedys na płycie ale ktoś mi ukradł. po latach raz jedyny usłyszałam ją z traktora w holenderskim radiu . Była to piosenka delikatne techno, bardzo wzniosła. Melodie ma podobną do 4 strings High On life ( od 1.23 ta melodia sie zaczyna). Moja poszukiwana leciała w latach 2000-2004. Jedno co jeszcze moze naprowadzic ale mnie nie naprowadzilo to miedzy przejsciami glos faceta w sumie krzyczący " the beat the beat the beat the beat rock your body". Z tym rock your body nie jestem pewna w sumie juz nawet z the beat . Ale po tym zaraz jak skonczył zaczynala sie ta wspaniała wzniosła melodia. BŁAGAM O POMOC! Cytuj Odnośnik do komentarza
sellah 0 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Może ktoś będzie w stanie mi pomóc. Piosenka której szukam jest dość stara, myślę ze z około 2000 roku albo nawet wcześniej. Utwór klubowy, z dziesięć lat temu to leciało bardzo często w klubach. Rytm taki hiszpański, śródziemnomorski, słowa w bliżej niezidentyfikowanym języku. W tytule było coś bodajże w stylu 'no pasatu' 'nu pasato', coś w tym guście, ale to nie to, bo na youtubie ani googlu szukanie takiej frazy nic nie daje. Pamiętam, że kiedyś znalazłem link do niej słuchając utowru Loft - Mallorca bo wydaje mi się, że te utwory były wydane w podobnym czasie i to bardzo podobny gatunek. Anyone? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Tu masz Cytuj Odnośnik do komentarza
MESU 0 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam, od dłuższego czasu szukam piosenki która leciała w radiu mniej wiecej od marca do maja- czerwca. spokojna nutka, gitarka, powtarzany motyw.. Teledysk przedstawiał lesbijki, kręcony był jakby z amatorskiej kamery, przynajmniej takie wrażenie, jakby filmu z własnych rodzinnych zbiorów... Może ktoś kojarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Barrencjusz 0 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Gcz6e5GEEgo Może to? Cytuj Odnośnik do komentarza
karolek488 0 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Poszukuje od dłuzszego czasu piosenki, wiem tylko tyle, że spiewa ja jakis facet.. Raz ja slyszałem na polskiej stacji" muzyka na topie" i jak leci co mozna uslyszeć( taka zapowiedz ze skrotami nutek) to ona tam jest odrazu po piosence Elie- burn. Znam tylko fragment a brzmi on tak so no no no no no no iał want you leg mi go (mój angielskie) you owłona say no no no no. Bardzo bym prosił o znalezienie jej ! moze ja znacie ? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Barrencjusz 0 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Może to? Panie Karolu Cytuj Odnośnik do komentarza
karolek488 0 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Nie to nie to:(. Tam gośc spiewa kilka razy no no no no no no no no, nie wiem dokladnie jakie tam byly inne slowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Barrencjusz 0 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Czyli to pewnie to... XD Albo to może być to panie Karolu Cytuj Odnośnik do komentarza
login095 0 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Ktoś zna tytuł tej piosenki? TrackID nie zadzialał. Proszę o pomoc.https://www.youtube.com/watch?v=U1AqpUy95Bw Cytuj Odnośnik do komentarza
Deze 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam Poszukuje piosenki chyba z gatunku popu. Śpiewała tam jakaś baba i chłop (podobny głos do Michaela jacksona) były tam trzy słowa po trzy razy (krótkie), aaaa oooo i zdanie z pięciu wyrazów ( to był chyba refren) ta piosenka pochodziła z lat 90 przynajmniej tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi