Square 8 604 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Zawsze warto sprawdzić na odsluchane.eu jak zna się radio i godzinę. @up luz Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Lain, a może trochę przekłamałaś tekst piosenki i chodzi Ci o ten kawałek? Też często leci w radio: https://www.youtube.com/watch?v=qdo_-U4PEsk Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 A ja szukam piosenki, która gdzieś teraz czasami poleci w radiu, jedyne co pamiętam, to że zawiera ''This must be love'' czy cuś takiego, śpiewa laska i to na pewno nie jest żaden cover. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 @krupek - nie, niestety nie.. no, ale jak już pisałam. może to jest żadna nowość i tylko raz sobie poleciało w radiu, będę szukała, ale dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 To jedyne, co mi przychodzi do głowy jeszcze to: Whitesnake - Is this Love, dość popularna piosenka. Phil Collins - this must be love Cytuj
Zigor 12 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Ostatnio w radiu czasami leci, polska piosenka, spiewa facet, w teksie jest cos o ksieciu ciemnosci? Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) od 0:15 do 0:20 nieważne, znalazłem: Edytowane 7 grudnia 2014 przez Bjały Cytuj
qwertyhrp 1 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Witam, mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak nazywa się piosenka lecąca w tle tej ramówki? https://www.facebook.com/video.php?v=794973830544407 Podbijam, nadal nikt nie wie co to za piosenka? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Proszę o pomoc co to za kawałek jest podobny do tego ? Chodzi mi o tą nutę jak zaczyna się ten kawałek przed pierwszym wokalem. Gdzieś już ją słyszałem ale była to mniej "elektroniczna" muza, coś w stylu U2? Cytuj
Irowet 0 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 Witam. Szukam pewnej piosenki. Wykonawcą był mężczyzna. Jedyne co z niej pamiętam to charakterystyczne "SAY IT!" przed refrenem czy czymś w tym stylu. Przeszukałem google wszystkie piosenki z "say it" w tytule i nic. Sego czasu piosenka była popularna chyba nawet słyszałem ją w jakiejś reklamie ale pewności nie mam. Cytuj
Earion 0 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Witam. poszukuje wykonawcy i tytułu pewnej piosenki, dokładam wstawke gdyż posiadam jej urywek. Będe wdzięczny za pomoc. http://www45.zippyshare.com/v/16320764/file.html Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Witam. Szukam pewnej piosenki. Wykonawcą był mężczyzna. Jedyne co z niej pamiętam to charakterystyczne "SAY IT!" przed refrenem czy czymś w tym stylu. Przeszukałem google wszystkie piosenki z "say it" w tytule i nic. Sego czasu piosenka była popularna chyba nawet słyszałem ją w jakiejś reklamie ale pewności nie mam. Nie chodzi Ci przypadkiem o kawałek 'Sail' grupy Awolnation. Jedyne, co przychodzi do głowy i reklamie też leciało. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Proszę o pomoc co to za kawałek jest podobny do tego ? Chodzi mi o tą nutę jak zaczyna się ten kawałek przed pierwszym wokalem. Gdzieś już ją słyszałem ale była to mniej "elektroniczna" muza, coś w stylu U2? ? 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Niestety nie to ale wielki dzięki za zaangażowanie, no nic szukam dalej słyszałem to w radiu trójce z 5 dni temu... Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Skoro słyszałeś w radiu i jeszcze wiesz w jakim i mniej więcej kiedy to http://www.odsluchane.eu/szukaj.php?r=48&date=06-12-2014&time_from=12&time_to=14 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Hehe ale patent, kurde chyba jednak słyszałem to na radio gorzów, a niestety nie ma tego w wyszukiwarce. Tak czy owak dzięki za cynk, na przyszłość się przyda. Cytuj
Gerrod 0 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=row_HqPFbIw&feature=youtu.be Mam pytanie.Co to jest za nuta? Cytuj
InfernalAngel 0 Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 Poszukuje piosenki anglojęzycznej. Znam sens piosenki ale nie pamiętam tytułu ani wkonawcy. W refrenie chodziło o to że facet dzwonił do kobiety w nocy żeby (chyba) po niego przyjechała bo on jest pijany a juz zamykają bar. (tutaj było jeszcze coś o ulubionej piosence) A treść teledysku wyglądała tak, że kobieta szła ulicą i spiewała, męzczyzna siedział w barze a na koniec ona widziała jak on wychodzi z baru z inna kobieta. Mam nadzieje że mi szybko pomożecie. Cytuj
Macienty 0 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 http://www39.zippyshare.com/v/69502000/file.html Witajcie, szukam utworu, który zaczyna się od ok. 15:33. Cytuj
Alek2 0 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Cześć. Ponawiam poszukiwania. Brat oglądał (słuchał) 'Szalone lata 90' na PoloTV i pojawiła się tam piosenka rockowa. Nie zdążył zobaczyć nazwy ani zespołu, ani piosenki, ale zapamiętał fragmenty teledysku. - czarno-biały; - facet w płaszczu i kapeluszu idzie ulicą miasta. Przeskakuje gdzieś płot. Co do samej piosenki, to: - zaczyna się solo gitarowym. Prawdopodobnie dalej grają dwie gitary. - mało śpiewu. Piosenka pochodzi z 1997 roku. Przeszukałem wszystko, co mi przyszło do głowy, ale wszędzie pudła. Dziękuję za każdą pomoc. Pozdrawiam! Cytuj
zrudziane 0 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 Witam, Poszukuję choćby nazwy zespołu czy tytułu piosenki, oczywiście nie pogardzę tym i tym na raz Jedyne co mam to kadr z teledysku, który widnieje u mnie na ścianie w postaci zdjęcia. Pamiętam urywki z teledysku: kobieta z mega długimi, czarnymi włosami, w lesie. Wygląda trochę creepy. Piosenka jest bardzo specyficzna. Mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże Cytuj
eziomou 0 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 Witam, szukam nazwy pierwszego utworu z tego video Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 szukam utworu, w ktorym intro sklada sie na takie gwizdanie jakby westernowe jak w filmach sergio leone, a pozniej wchodzi taka ciezka metalowa gitara, Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Teledysku szukam, lata 90 raczej, czesto na mtv lecialo. Jest dziedziniec budynku, tam sobie gra kapela. Wszystko krecone w studiu z tego co pamietam. Fasada budynku biala, w oknach ludzie siedzieli, pamietam ze jakas babka kwiatki podlewala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi