Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam śląskiej piosenki nie znam tytułu ale znam troszkę słów i to leci jakoś tak 

Czekam juz tu wiele lot . Pierścionek na palcu lśni
Pierścionek mój jak słońce lsnij
Bys przy mnie był . Marzeniem moim jest .

Opublikowano

Witam szukam piosenki ,a dokładniej to remixu. Zaczynało się tak, że kobieta mówiła DJ ekss (brane ze słuchu może nie zgadzać się pisownia)  po czym odliczali do 7 po czym darli się "are you ready" i leciały trzy piosenki:
Nova - Far away from home
Flo Rida - let it roll 
Arash ft Sean Paul - she makes me go 
(kolejność piosenek może się nie zgadzać w rzeczywistości)
Bardzo proszę was o pomoc, słyszałem ją wracając do domu ciągle mi chodzi po głowie, a nie mogę znaleźć ... :/

Opublikowano

Witam. Szukam takiej jednej piosenki, nie znam słów, bo słyszałęm ją tylko chwilę. Wydaje mi się, że jest to nowa piosenka (z tego roku).
Śpiewa dziewczyna po angielsku (chyba). W refrenie jest mniej więcej coś takiego: La lalila la la lalila la, you (coś tam coś tam) La laila la... i tak dalej.
Będę bardzo wdzięczyny jak ktoś to znajdzie. :)
Pozdrawiam.

Opublikowano

Hey, mam taki problem bo od dwóch dni w głowie nucę piosenkę, której tytułu nie znam.
Jest ona podobna do tych dwóch:

ale jest trochę szybsza - coś jak tutaj
0:10 - 0:14
Klimat rock and rolla, pamiętam jeszcze, że na początku gość śpiewa 'ouuuuuu' i w "refrenie" było 'lady lady lady lady' (lub coś podobnego, mój angielski słuchany jest słaby). Dodam, że było to na studniówce. Liczę na pomoc w odnalezieniu piosenki ;)
Opublikowano

Witam. Szukam takiej jednej piosenki, która leciała w radiu. Niestety nie znam słów, bo słyszałam ją chwilę o 7 rano. Wydaje mi się, że jest to nowa piosenka z tego roku, ale pewności nie mam. Śpiewa mężczyzna po angielsku, dla mnie była smutna. Będę wdzięczna jak ktoś ją znajdzie. ^_^ Pozdrawiam.

@edit

zapomniałam dodać, może ktoś kto słucha radia, mógłby mi wymienić piosenki które lecą ostatnio w radiu, które śpiewa mężczyzna?

Opublikowano

Hozier - Take me to church

Sam Smith - I'm not the only one.

To jedyne ze 'smutnych', które przychodzą mi do głowy i są ostatnio puszczane.

Niestety to nie te. :/

Opublikowano

Witam.

Szukaj rosyjskiej lub ukraińskiej piosenki w klimatach klubowych. Niestety bezskutecznie, a ze słów, które słychać na nagraniu niewiele potrafię złożyć. Cały problem polega na tym, że nie mogę wam wrzucić tutaj linka do nagrania, bo piosenka leci w tle w jakimś klubie podczas tańca na rurce, więc mogłoby to zostać podciągnięte pod promowanie treści +18 :sorry: jeśli ktoś chce pomóc utwór znajdzie wpisując w wyszukiwarce "dziewczynka17 - striptease" bez znaczenia w jaki link wejdzie, na pewno wyświetli się film z tą piosenką lecącą w tle.

Pozdrawiam i liczę na pomoc :thanks:

Opublikowano

Poszukuje piosenki która leci od 0:50 do 5:40 z tego linku

Z góry dzieki :)

Cera - Oh What a Night

Witam.

Szukaj rosyjskiej lub ukraińskiej piosenki w klimatach klubowych. Niestety bezskutecznie, a ze słów, które słychać na nagraniu niewiele potrafię złożyć. Cały problem polega na tym, że nie mogę wam wrzucić tutaj linka do nagrania, bo piosenka leci w tle w jakimś klubie podczas tańca na rurce, więc mogłoby to zostać podciągnięte pod promowanie treści +18 :sorry: jeśli ktoś chce pomóc utwór znajdzie wpisując w wyszukiwarce "dziewczynka17 - striptease" bez znaczenia w jaki link wejdzie, na pewno wyświetli się film z tą piosenką lecącą w tle.

Pozdrawiam i liczę na pomoc :thanks:

Artic & Asti - Cладкий сон

Opublikowano

Wielkie dzięki Square, właśnie o tą piosenkę chodziło Artic & Asti - Cладкий сон, jakby ktoś poszukiwał jej klubowego remixu to jest Artic & Asti - Sweet Dream (DJ Tarantino remix).

Opublikowano

Witam poszukuje pewnej piosenki ktora slyszalem kilka razy w Radiu Koszalin - niestety nie mialem okazji sluchac dluzszy czas tego radia i nie wiem kiedy ostatni raz ta piosenka leciala . Piosenka po angielsku dosyc szybka spiewana przez mezczyzne - slowa jakie pamietam to powtarzajace sie w refrenie I believe you believe - lub bardzo podobnie - niewiele informacji ale niestety wiecej slow nie pamietam . Szukam juz bardzo dlugi czas i niesety nie moge znalexc nigdzie

Opublikowano

Szukam piosenki, którą usłyszałem w 2008 roku. Możliwe, że jest z tego właśnie roku, lub starsza. Babka śpiewa wysokim, elektrycznie modulowanym głosem, takim jakby dziewczynki, z lekkim echem i śpiewa coś w stylu: "please don't stop me cause u brake me" i tak pare razy, wydaje mi sie, ze spiewa tylko to w kolko. PLIS help pozdro

Opublikowano

Hej, 

szukam piosenki którą słyszałam w klubie. Ciągle ją sobie nucę,

lecz nie mogę przypomnieć sobie dokładnie słów tej piosenki znam tylko melodię,

ale to było coś w stylu (zapisze fonetycznie):

"ju ar superstar ju ar hu ju ar" lub "ju ar superstar ju noł hu ju ar" to jest refren.

Wydaje mi się, że ta piosenka jest z ok. 2000 roku, śpiewa to kobieta takim delikatnym głosem.

(nie chodzi mi o jamelie - superstar).

Proszę was bardzo o pomoc,

Pozdrawiam,

Fieran

Opublikowano (edytowane)

Edit: Zanim dodano mój post na forum w końcu po kilku ciężkich godzinach poszukiwań xD odnalazłem swój utwór. Post do usunięcia tak myślę. 

Edytowane przez arth2015