Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już jakiś czas temu usłyszałam piosenkę po rosyjsku,której melodia ciągle chodzi mi po głowie, niestety nie znam ani słów, ani tytułu. Znów ją usłyszałam w pierwszym odcinku ,,Dziewczyny ze Lwowa", śpiewał ją Ighor. Ktoś kojarzy?

Opublikowano

hej,

szukam zespołu o trudnej do zapamiętania nazwie. Jest to jakiś niszowy zespół alternatywnej elektroniki czy coś w tym gatunku,  śpiewa tam drobna wokalistka o wysokiej tonacji, a zespół ma w nazwie kilkanaście bezsensownych literek coś w stylu "chmnptmnn...". Raczej mało znany, grali trochę jako support, nie mieli za wiele teledysków z tego co pamiętam, raczej trochę nagrań z występów.

Szukam również teledysku, który utkwił mi w pamięci (muzyki nie pamiętam, chyba jakiś rytmiczny pop rock) w każdym razie przedstawia 3-4 azjatów i 1 postawnego białego, garniturowców, którzy idą w tan po nocnych klubach. Pod koniec jeden ma zwidy, wydaje mu się, że widzi demona i zaczyna tłuc na śmierć jakiegoś gościa, kijem golfowym. Teledysk kończy się, że zabójca zakopuje trupa a kumple patrzą na niego. Od miesięcy chodzą mi po głowie te piosenki,

dzięki za pomoc

Opublikowano

Coś chyba pokręciłeś z czasami, ale to co gra w 15:38 to

Możliwe, że troszkę popełniłem błąd w zakresie czasowym. Mimo to dzięki wielkie!!! :D Wielka podpowiedź :) Dokładnie to wersja zremiksowana przez Firewall, dzięki serdeczne jeszcze raz za pomoc :)

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

wielka prośba z mojej strony :)

Poszukuję utworu/zespołu. Kojarzę teledysk: kobieta w białej sukni chodziła po gzymsie jakiegoś wieżowca w nocy. Chyba weszła na chwilę do jednego z mieszkań przez okno. W pewnym momencie zeskoczyła.

Wiem, że to trochę mało, ale może ktoś akurat skojarzy. Zespół w miarę znany(ale nie tak, żeby prawie każdy o nim słyszał), piosenka ma kilkanaście lat, śpiewana po angielsku. Gatunek okołorockowy.

Edytowane przez Elrich
Opublikowano

Cześć

Szukam piosenki w której w teledysku chodził sobie mały smutny piesek (biały chyba). Piosenka z około 2005 roku. Z tego co pamiętam to teledysk był animowany.

Opublikowano

witam szukam piosenki w której rapuje jakiś czarny gość a w refrenie mówi kitty girl potem pojawia sie damski głos i ona na zmiane razem z nim mówi po 3 x kitty girl i oboje na zamiane i dalej rapuje

on kitty girl x3

ona kitty girl x3 tak brzmi refren