Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam
Poszukuje wykonawcy/nutki śpiewa kobieta wysokim głosem mowa o refrenie leciało coś takiego: oooohooooo..( to śpiewa tak jak by się wznosila) ......... you my Darlin/rally (to końcówka refrenu i to wszystko powtarzało się) 

To jest ciąg dalszy tego refrenu: 

Najprawdopodobniej remix nie cover

Z góry thx za pomoc.

Edytowane przez DJ GerVazY
Opublikowano

Witam - szukam polskiej piosenki. Widziałem ją wczoraj, ale nie zapisałem tytułu - a o dziwo wujek google nie chce pomóc.

Pamiętam że śpiewała tam kobieta - utwór wyglądał na lata 80/90. Przez cały utwór często powtarzały się dwa słowa: "róż blues" - bądź rouge blues/rogue blues/róż blus/róż bluz ...

Generalnie próbowałem to wpisywać w google pod wieloma postaciami i nic.

Opublikowano

Witam - szukam polskiej piosenki. Widziałem ją wczoraj, ale nie zapisałem tytułu - a o dziwo wujek google nie chce pomóc.

Pamiętam że śpiewała tam kobieta - utwór wyglądał na lata 80/90. Przez cały utwór często powtarzały się dwa słowa: "róż blues" - bądź rouge blues/rogue blues/róż blus/róż bluz ...

Generalnie próbowałem to wpisywać w google pod wieloma postaciami i nic.

Link do oryginalnego teledysku:

http://www.dailymotion.com/video/x7m0fz_urszula-luz-blues-w-niebie-same-dzi_music?GK_FACEBOOK_OG_HTML5=1

Opublikowano

Kojarzy ktoś tytuł piosenki której teledysk jest animowany i wygląda następująco: wpada coś do wody na sam dół i podpływa do tego postać mężczyzny on coś śpiewa po czym to coś chyba płatek przekształca się w kobietę wypływa nad wodę i zostaje on związany jakimiś plączami ?

Opublikowano

Witam. Szukam piosenki w której na końcu refrenu występuje tekst "so high so high,   sooo high". Może to byś równie dobrze coś w stylu "o right o right" lub coś co ma podobne brzmienie :D Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się to z Michaelem Jacksonem i nie jest to nowa piosenka :D  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Szukam tytułu piosenki śpiewanej przez chłopca. Jest to jego autorska piosenka, nie żaden cover wiem że nie jest to nowa piosenka. Chłopiec ma bardzo wysoki głos. Jest to smutna piosenka i jak pamiętam najprawdopodobniej opowiadała o biednych/porzuconych dzieciach. Plisss pomóżcie :ermm:

Opublikowano

Panocki, szukom takiej popowej-radiowej kawaliny, gdzieś z 2015 roku, może początku 2016, gdzie śpiewa babeczka z chłopem na dwa głosy, utwór raczej spokojny. W refrenie coś tam jest chyba 'there's a someone'. Nie daje mi to spokoju :<

Opublikowano

Witam. Poszukuje piosenki (ma juz pare lat) spiewa ja babka i facet w duecie. Zapamietalem tylko niektore slowa; no fire, i mount the night, to fell your voice. let's go. laprysi x2 profektor no fire.... ? momentami wkrada sie chyba inny jezyk ale nie wiem jaki hiszpanski ? zalatuje taka brazyliska nutka. moge ja zanucic  :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam.poszukuje piosenki ktora jest bardzo melodyjnie podobna do max rider dream .. tez spiewa dziewczyna .ale pamietam ze spiewala cos "melody" slyszalam ja w clubie i nie moge znalesc. pomozcie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja szukam piosenki polskiej, śpiewana przez kobietę, to było coś w klimacie rocka, pamiętam też że narzekała ona na mężczyzn jakoś. Tańczyłem do tej piosenki z moją obecną dziewczyną, więc nie za bardzo skupiałem się na tekście. Z góry dzięki za pomoc!

Opublikowano

szukam piosenki 

była na walentynkowej płycie w NAJ bodajże w 2005 r albo w pobliżu. 

było to 5 miłosnych utworów. 4 chyba po polsku i jeden po ang spiewany przez kobiete,o ten pytam.