DJ GerVazY 0 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 (edytowane) WitamPoszukuje wykonawcy/nutki śpiewa kobieta wysokim głosem mowa o refrenie leciało coś takiego: oooohooooo..( to śpiewa tak jak by się wznosila) ......... you my Darlin/rally (to końcówka refrenu i to wszystko powtarzało się) To jest ciąg dalszy tego refrenu: Najprawdopodobniej remix nie cover Z góry thx za pomoc. Edytowane 17 sierpnia 2016 przez DJ GerVazY Cytuj
Czupakabra97 0 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Witam szukam piosenki. Śpiewa ja kobieta a w refrenie jest coś takiego: zu way zu way zu way. Tylko tyle znam może ktoś będzie wiedział ;D Cytuj
DlaPiosenki 0 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Witam - szukam polskiej piosenki. Widziałem ją wczoraj, ale nie zapisałem tytułu - a o dziwo wujek google nie chce pomóc. Pamiętam że śpiewała tam kobieta - utwór wyglądał na lata 80/90. Przez cały utwór często powtarzały się dwa słowa: "róż blues" - bądź rouge blues/rogue blues/róż blus/róż bluz ... Generalnie próbowałem to wpisywać w google pod wieloma postaciami i nic. Cytuj
Canis 58 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Witam - szukam polskiej piosenki. Widziałem ją wczoraj, ale nie zapisałem tytułu - a o dziwo wujek google nie chce pomóc. Pamiętam że śpiewała tam kobieta - utwór wyglądał na lata 80/90. Przez cały utwór często powtarzały się dwa słowa: "róż blues" - bądź rouge blues/rogue blues/róż blus/róż bluz ... Generalnie próbowałem to wpisywać w google pod wieloma postaciami i nic. Link do oryginalnego teledysku: http://www.dailymotion.com/video/x7m0fz_urszula-luz-blues-w-niebie-same-dzi_music?GK_FACEBOOK_OG_HTML5=1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Szukam muzy z tego trailera. Cytuj
Vyvyan 0 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Kojarzy ktoś tytuł piosenki której teledysk jest animowany i wygląda następująco: wpada coś do wody na sam dół i podpływa do tego postać mężczyzny on coś śpiewa po czym to coś chyba płatek przekształca się w kobietę wypływa nad wodę i zostaje on związany jakimiś plączami ? Cytuj
Macienty 0 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 http://www7.zippyshare.com/v/yANNteA0/file.html Poszukuje autora/ tytułu tego utworu Byłbym wdzięczny za pomoc Cytuj
oliptw 0 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Witam. Szukam piosenki w której na końcu refrenu występuje tekst "so high so high, sooo high". Może to byś równie dobrze coś w stylu "o right o right" lub coś co ma podobne brzmienie Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się to z Michaelem Jacksonem i nie jest to nowa piosenka Cytuj
Macienty 0 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Witam. Szukam piosenki w której na końcu refrenu występuje tekst "so high so high, sooo high". Może to byś równie dobrze coś w stylu "o right o right" lub coś co ma podobne brzmienie Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się to z Michaelem Jacksonem i nie jest to nowa piosenka Może tego utworu szukasz: https://www.youtube.com/watch?v=21ChkFiX1j4 Cytuj
winner 183 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Szukam nuty, opis: Mama, papa, bla bla, bla bla (co chwilę w tle "ding"), koleś mówi szybko pojedyncze frazy, kawałek ma już kilka lat. 1 Cytuj
seno 0 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Cześć, Szukam tytułu piosenki śpiewanej przez chłopca. Jest to jego autorska piosenka, nie żaden cover wiem że nie jest to nowa piosenka. Chłopiec ma bardzo wysoki głos. Jest to smutna piosenka i jak pamiętam najprawdopodobniej opowiadała o biednych/porzuconych dzieciach. Plisss pomóżcie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Panocki, szukom takiej popowej-radiowej kawaliny, gdzieś z 2015 roku, może początku 2016, gdzie śpiewa babeczka z chłopem na dwa głosy, utwór raczej spokojny. W refrenie coś tam jest chyba 'there's a someone'. Nie daje mi to spokoju :< Cytuj
kamil456 0 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 Witam. Poszukuje piosenki (ma juz pare lat) spiewa ja babka i facet w duecie. Zapamietalem tylko niektore slowa; no fire, i mount the night, to fell your voice. let's go. laprysi x2 profektor no fire.... ? momentami wkrada sie chyba inny jezyk ale nie wiem jaki hiszpanski ? zalatuje taka brazyliska nutka. moge ja zanucic Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 Nuta od 5:04 ? Ktos cos? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Dziękówa gdyby kto szukał https://soundcloud.com/djapatox/flipsyde-someday-djapatox Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 września 2016 Opublikowano 20 września 2016 szukam kawałka, po angielsku, leci jakoś tak mhmmm... HIIIIIM mhmmm HIMMM! 1 Cytuj
isiss95 0 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 witam.poszukuje piosenki ktora jest bardzo melodyjnie podobna do max rider dream .. tez spiewa dziewczyna .ale pamietam ze spiewala cos "melody" slyszalam ja w clubie i nie moge znalesc. pomozcie Cytuj
fangtasa 0 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Szukam piosenki z linku. Zuploadowalem to na zippyshare. , pomocy :V. http://www66.zippyshare.com/v/A4Nb4622/file.html Cytuj
bylecowpisz 0 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 ja szukam piosenki polskiej, śpiewana przez kobietę, to było coś w klimacie rocka, pamiętam też że narzekała ona na mężczyzn jakoś. Tańczyłem do tej piosenki z moją obecną dziewczyną, więc nie za bardzo skupiałem się na tekście. Z góry dzięki za pomoc! Cytuj
laki77 0 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 szukam piosenki była na walentynkowej płycie w NAJ bodajże w 2005 r albo w pobliżu. było to 5 miłosnych utworów. 4 chyba po polsku i jeden po ang spiewany przez kobiete,o ten pytam. Cytuj
LauShe 0 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 Może mi ktoś powiedzieć nazwę tej piosenki ? Szukam od kilku tygodniu i nie mogę znaleźć... Może ktoś zna.. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 Zaloguj się aby obejrzeć ten film, meh. Cytuj
LauShe 0 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 Zaloguj się aby obejrzeć ten film, meh. już zmieniłem ustawienia można zobaczyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi