Gość Soul Opublikowano 15 czerwca 2017 Opublikowano 15 czerwca 2017 Panowie na History Chanel leci trailer Black sails w tle jest muzyczka, śpiewa jakaś kobita, pytanie co to za nuta? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 czerwca 2017 Opublikowano 15 czerwca 2017 Jak zapodasz ten trailer to będzie łatwiej, bo nie każdy ma ten program czy tam tv :) Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 Pierwszy utwór? Znalazlem gdyby to kogos interesowalo Cytuj
Gość Soul Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 Jak zapodasz ten trailer to będzie łatwiej, bo nie każdy ma ten program czy tam tv :) No właśnie szukam i nic :/ Cytuj
marianosos1991 0 Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 https://oddshot.tv/s/mEsfgS potrzebuje nazwy piosenki z koncówki tego oddshota ;) Cytuj
czeskimaster 3 277 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 https://youtu.be/UG6FhK96dBg Poszukuję tej zacnej nuty, co leci w tle Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 szybkie zerknięcie w komentarze... Cytuj
Dorotka z krainy OZ 0 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Witam, teraz leci w new yorkerze super piosenka, ale nie rozumiem co tam słuchać. Powtarza się tylko "panda panda" i najpierw meskie głosy to spiewaja i powtarzają potem damskie. Co to za piosenka Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Cześć Grzechu sto lat Cię nie było :D Cytuj
Zychson 0 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Specjalnie się zarejestrowałem żeby dodać tu posta, otóż szukam piosenki z przełomu 2006-2010 roku, jest to taki duży odstęp czasu ponieważ pamiętam jedynie, że słuchałem jej za dzieciaka więc na pewno była dość stara. Jest to POLSKI kawałek rapowany, tekst piosenki to w większości przekleństwa i szybka ale w miarę zrozumiała nawijka, wykonawca kreowany na kogoś a'la patus, a w refrenie śpiewała kobieta która niemalże piszczała, albo skrzeczała, to było coś w stylu nieudolnego głosu operowego. Bardzo potrzebuje tej piosenki, założyłem się że ją znajdę bo do dzisiaj coś mi świta melodia w głowie i mam z nią wiele wspomnień. Z góry dzięki :) Edytowane 15 września 2017 przez Zychson Cytuj
Gość Soul Opublikowano 19 września 2017 Opublikowano 19 września 2017 Panowie napisy końcowe pierwszego Mortal Kombata od razu powiem, że nie mam na myśli main theme i tuż poniej była jeszcze jedna nuta, pytanie brzmi jaka? Cytuj
ddz 0 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) znalezione Edytowane 5 października 2017 przez ddz Cytuj
izkaa123 0 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Witam Chodzi mi po głowie jedna dosyć stara piosenka która była bodajże w jakimś filmie chyba romantycznym, Słowa w refrenie brzmią 'Only you, (powtórzenie przez chórki męskie) Only you... albo zamiast only jest coś tego typu ''yes it's true,( yes it'd true), only you (only you-chórki) Piosenka śpiewana przez kobiete a chórki są męskie . Glos kobiety jest podobny mniej wiecej do tej piosenki . Piosenka jest również mniej wiecej tak samo stara jak ta w linku. Bradzo dziekuje za kazda pomoc. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Stary utwór z Only You to Savage? Nie mam jak odpalić teraz tego co wrzuciłas. Obczaj Savage - Only You. A w goglach wyświetla tez Selenę Gomez. Cytuj
izkaa123 0 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Nie, to nie Savage Piosenka o którą mi chodzi to takie lata 60' i śpiewała to kobieta o specyficznym głosie. Jak posłuchasz sobie tego linku co wstawiłam i glos tej laski to piosenka ma właśnie takie klimaty. Kurcze...wpisuje różne hasła , próbuje sobie słowa inne przypomnieć ale tylko mi świta to co już napisałam powyżej... to jest jak szukanie igły w stogu siana Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 @izkaa123 No tutaj sam koleś raczej śpiewa. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 W dniu 28.08.2008 o 18:24, puszkin napisał: Szukam utworu, hmm taki rockowy kawłek, na teledysku ekipa nastolatkow baluje w jakims duzym domu i po kolei morduje ich koles w takiej czaszkowej masce. W pamiec zapadla mi sceny jak panna zjezdza na zjezdzalni a tu maczeta czy cus wystaje i jak koles pakuje na laweczce i ten czarny charakter zrzuca mu gryf na łeb. ah dosc przypadkowo znalazłem, troche zajęło i szału nie ma. W 2001r, czesto lecialo na vivie zwie.. Cytuj
DilerDixon 0 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 (edytowane) Poszukuje piosenki dosyć starej (stary hit radiowy) Pamiętam że była śpiewana przez kobiete i w refrenie padały słowo "together i przy drugim powtarzaniu refrenu padało słowo "forever" i podczas refrenu było słychać tak jakby westchnienia kobiety (jak dobrze pamiętam). Niestety za wiele nie pamiętam wiem, że trudne ale może ktoś pomoże? Edit. Dobra mam ;p to była jednak "Mandaryna - Ev'ry Night" Edytowane 13 stycznia 2018 przez DilerDixon Znalezenie piosenki. Cytuj
niedokonczonehistorie 0 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 (edytowane) szukam polskiej piosenki chyba rockowej, spiewana przez faceta w tekście pojawiają się słowa "mała moskwa", pomocy chodzi mi po głowie od wczoraj edit. znalazłam, "Legalna Moskwa" Neony Edytowane 21 stycznia 2018 przez niedokonczonehistorie Edit Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Nie ma takiej piosenki. Cytuj
michleer1 1 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Dzień dobry. Gorliwie szukam pewnej piosenki ze streama i kilku filmów na YT od DiscoHeat'a. Dźwięk nagrałem i upubliczniłem. Jeżeli dacie radę, to z góry dziękuję Link do urywku: Cytuj
damianopl 1 Opublikowano 15 lutego 2018 Opublikowano 15 lutego 2018 Witam panie i panowie. Czy ktoś wie jaki jest tytuł piosenki granej podczas napisów końcowych serialu TVP Miasto gniewu? Nigdzie nie potrafię tego odszukac. Z góry dzieki za pomoc. Cytuj
joanna94 0 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Witam wszystkich! Siedzi mi w głowie jedna piosenka (dance/techno sama nie wiem) już od tygodnia, usłyszałam ją w klubie na sali disco śpiewa ją kobieta i w refrenie tyle co usłyszałam to (mniej więcej) " we......... love in the air" i przeplata się też "everybody dance" Proszę o pomoc !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi