Gość Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Moje prywatne projekty grzybciu, watpie zebys gdzies to zobaczyl. Cytuj
pawcio1029 0 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 mam do was bardzo wielka probe odnośnie piosenki której słyszałem w Francji była tam przebojem leciała w radiu niestety nie pamiętam ani nazwy zespołu ani tytułu piosenki jedynie co mogę powiedzieć o niej to słyszałem ja w radiu francuskim będąc w Francji w latach ok 2010 - 2013 na wideoklipie była mowa o panu który był w wiezieniu przed egzekucja na krześle miał rozmowę z księdzem ostatni posiłek i później w kajdankach nieśli go na krzesło w refrenach śpiewała jakaś dziewczyna był to styl coś pod rock metal bać coś w ten desęn jeżeli ktoś możne w tym mi pomoc to bardzo dziękuje Cytuj
airadkat 0 Opublikowano 11 grudnia 2018 Opublikowano 11 grudnia 2018 Ratunku! Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie piosenka która na bank słyszałam w radiu. Nie pamiętam dokładnie słów, ale wydaje mi się, że dziewczyna z bardzo przyjemnym głosem śpiewała "SO I TOLD YOU coś tam coś IN MY MIND YOU IN MY MIND". Bardzo możliwe, że wymyśliłam słowa, bo google mi nie pomogło. Wydaje mi się, że piosenka leciała w radiu jakoś październik/listopad. Była to na pewno piosenka melodyjna klubowa i stylem podobna do muzyki C-Bool'a. Z góry dziękuje za pomoc :) Cytuj
airadkat 0 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 Nie tę piosenkę dobrze znam. Głosik dziewczyny przypomina głos Sandry Lyng i ogólnie wydaje mi się, że piosenka była w podobnym stylu. Ciężka sprawa, bo melodię mam w głowie, a do shazama przecież nie zanucę :p Cytuj
jupi-tupi 0 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Szukam tytułu i wykonawcy piosenki, która przed chwilą leciała w Polskim Radiu Nostalgia. Często słyszałem ją w dzieciństwie, śpiewa ją wesoło jakieś dziecko, wśród słów pojawiają się słowa "you be my loving" (czy jakoś tak, tyle zdążyłem zapisać na kartce, ale mogłem coś źle zrozumieć). Piosenka jest bardzo stara, po angielsku, w stylu lat 60. Nie jest rockowa, chyba sprzed epoki Beatlesów. Ktoś wie co to może być? W latach mojej młodości, lata 80., bardzo często puszczano ją w Polskim Radiu. To chyba była jedyna piosenka anglojęzyczna śpiewana w tamtych czasach w radiu przez dziecko. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Jaka piosenka leci w tle premier chyba na marzec na polskim HBO? Reklama ramówki bardzo często leci między filmami i nie jest to Hidden Citizens - HERE WE STAND. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Jak zapodasz reklamę to będzie łatwiej 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 (edytowane) W dniu 17.03.2019 o 18:19, Square napisał: Jak zapodasz reklamę to będzie łatwiej No właśnie nie mogę jej znaleźć Ed. Dobra, mam już, to Tauese Tofa - Burn It Down Edytowane 19 marca 2019 przez McDrive Cytuj
klozet 0 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Witam, Poszukuję tej piosenki. Jest to urywek nagrany z kompilacji z YT. Niestety SHAZAM sobie z tym nie radzi bo jakaś ruska reklama leci. Z góry dzięki. Cytuj
mrNobody 0 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Witam. Może tu znajde pomoc. Szukam piosenki która poniekąd była jednym z hitów (czesto klip leciał na vivie,4fun, eska) roku 2015 (wakacje). Śpiewa ją taka blondyna, piosenka była melodyjna, za cholere nie przypomne sobie tekstu ale opisze klip - blondyna śpiewa na tle rysunkowego grafiti i goni się/ucieka przed rysunkowym kotem. Może ktoś kojarzy? Cytuj
Jojenko 0 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Witam szukam teledysku którego pamietam jak przez mgle zapamiętałam tyko tyle że jest mężczyzna w jakimś pomieszczeniu, czy wieżowcu ma na stole czy biurku laptopa i puszcza z niego teledysk w którym jest kobieta bodajże blondynka ubrana na biało czarno na biało czarnym motorze jadąc przez miasto śpiewająca a na koniec teledysku mężczyzna wyłącza teledysk i zamyka laptopa prosze o pomoc Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 (edytowane) go to hiiiim, go to hiiiiim kojarzycie? Sorry nie mogłem już patrzeć na humor rysunkowy Edytowane 19 kwietnia 2019 przez milan Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 9 maja 2019 Opublikowano 9 maja 2019 musisz slucjac radia przez kilka dnia az sie zona w(pipi)i i murzyn w sklepie z winylami tez nie bedzie wiedzial Cytuj
Park_ChanLee 0 Opublikowano 18 maja 2019 Opublikowano 18 maja 2019 Szukam piosenki. Pamiętam, że śpiewała w niej dziewczyna w czarnych włosach. Występował w nim także pulchny mężczyzna z rudymi włosami (chyba z rudymi), który próbował "zająć" jej miejsce, w video klipie tańcząc przy tym śmiesznie. Teledysk wyglądał tak jakby go kręcili w danej chwili. O ile pamiętam dziewczyna była na rowerze, oraz byli dwaj napakowani mężczyźni, którzy ściągnęli stroje i byli tylko w slipkach. Tylko tyle pamiętam ^^' Cytuj
Morthred 0 Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 Hey szukam piosenki rockowej z wokalem dzieciaka było cos tak ze jak dorosnie to cos tam cos tam gdzies chyba ze 2 lata temu czesty przeboj Cytuj
minnieboo 0 Opublikowano 15 lipca 2019 Opublikowano 15 lipca 2019 mam problem i zadanie - znaleźc pewna piosenkę. Wiem tylko, że to był jakis rockowy kawałek, w teledysku jakaś para jechała na pace samochodu typu pickup a do tego jechała z nimi trumna z mężczyzna w środku (sick!) kobieta, jakas blondynka i facet w okularach prezeciwsłonecznych. jest szansa, że w teledysku pojawiał się wilk a nawet możliwe, że słowo 'wolf' bylo w tytule. Wiem, że to niewiele, ale może ktoś kojarzy... bardzo prosze o pomoc <3 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 15 lipca 2019 Opublikowano 15 lipca 2019 W dniu 1.06.2019 o 20:57, Morthred napisał: Hey szukam piosenki rockowej z wokalem dzieciaka było cos tak ze jak dorosnie to cos tam cos tam gdzies chyba ze 2 lata temu czesty przeboj 1 Cytuj
Patii 0 Opublikowano 19 lipca 2019 Opublikowano 19 lipca 2019 Witam szukam piosenki zaczynajacej sie od o o ooo o o oo ooo spiewa kobieta , idzie echo w tym dwlikatna piosenka . Lata 90 te jakos Cytuj
Ratnot 0 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Witam! Szukam piosenki która wpadla mi w ucho podczas oglądania mixow gier. (chyba margonem) piosenka występowała w starych mixach lecz bardzo wpadla mi w ucho. brzmi ona mniej więcej tam : aa eeeeee (tirata) aa eeee. Piosenke śpiewa męzczyzna :0 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Scatman?:) a jest ten programik do znajdywania utworów... nie pamietam nazwy, może takie coś rozszyfruje? Shazam Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 W dniu 10.08.2019 o 00:36, Ratnot napisał: Witam! Szukam piosenki która wpadla mi w ucho podczas oglądania mixow gier. (chyba margonem) piosenka występowała w starych mixach lecz bardzo wpadla mi w ucho. brzmi ona mniej więcej tam : aa eeeeee (tirata) aa eeee. Piosenke śpiewa męzczyzna :0 Brzmi totalnie jak Scatman Cytuj
Wenia11 0 Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 Szukam piosenki ze sklepu Diverse. Pytałam już w sklepie czy można jakoś zobaczyć playliste, ale niestety nie mają takiej możliwości. Wiem, że spiewała ją jakaś kobieta i pamiętam część refrenu, mianowicie śpiewa ona tam "bejbi ajm sorry de ar(?) hercz ju" bardzo mi zależy żeby ją znaleźć. Czy mógłby mi ktoś pomóc. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 To są najprawdopodobniej darmowe utwory z licencja do puszczania w sklepie. Możesz ściągnąć np apke shazam i ona odgaduje utwory. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi