Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam do was bardzo wielka probe odnośnie piosenki której słyszałem w Francji była tam przebojem leciała w radiu niestety nie pamiętam ani nazwy zespołu ani tytułu piosenki

jedynie co mogę powiedzieć o niej to słyszałem ja w radiu francuskim będąc w Francji w latach ok 2010 - 2013 na wideoklipie była mowa o panu który był w wiezieniu przed egzekucja na krześle miał rozmowę z księdzem ostatni posiłek i później w kajdankach nieśli go na krzesło w refrenach śpiewała jakaś dziewczyna był to styl coś pod rock metal bać coś w ten desęn jeżeli ktoś możne w tym mi pomoc to bardzo dziękuje 

Opublikowano

Ratunku!

Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie piosenka która na bank słyszałam w radiu. Nie pamiętam dokładnie słów, ale wydaje mi się, że dziewczyna z bardzo przyjemnym głosem śpiewała "SO I TOLD YOU coś tam coś IN MY MIND YOU IN MY MIND". Bardzo możliwe, że wymyśliłam słowa, bo google mi nie pomogło. Wydaje mi się, że piosenka leciała w radiu jakoś październik/listopad. Była to na pewno piosenka melodyjna klubowa i stylem podobna do muzyki C-Bool'a. Z góry dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

Nie tę piosenkę dobrze znam. Głosik dziewczyny przypomina głos Sandry Lyng i ogólnie wydaje mi się, że piosenka była w podobnym stylu. Ciężka sprawa, bo melodię mam w głowie, a do shazama przecież nie zanucę :p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam tytułu i wykonawcy piosenki, która przed chwilą leciała w Polskim Radiu Nostalgia. Często słyszałem ją w dzieciństwie, śpiewa ją wesoło jakieś dziecko, wśród słów pojawiają się słowa "you be my loving" (czy jakoś tak, tyle zdążyłem zapisać na kartce, ale mogłem coś źle zrozumieć). Piosenka jest bardzo stara, po angielsku, w stylu lat 60. Nie jest rockowa, chyba sprzed epoki Beatlesów. Ktoś wie co to może być? W latach mojej młodości, lata 80., bardzo często puszczano ją w Polskim Radiu. To chyba była jedyna piosenka anglojęzyczna śpiewana w tamtych czasach w radiu przez dziecko.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jaka piosenka leci w tle premier chyba na marzec na polskim HBO? Reklama ramówki bardzo często leci między filmami i nie jest to Hidden Citizens - HERE WE STAND.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 17.03.2019 o 18:19, Square napisał:

Jak zapodasz reklamę to będzie łatwiej :)

No właśnie nie mogę jej znaleźć :(

Ed.

Dobra, mam już, to  Tauese Tofa - Burn It Down

Edytowane przez McDrive
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Poszukuję tej piosenki. Jest to urywek nagrany z kompilacji z YT. Niestety SHAZAM sobie z tym nie radzi bo jakaś ruska reklama leci.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Witam. Może tu znajde pomoc. Szukam piosenki która poniekąd była jednym z hitów (czesto klip leciał na vivie,4fun, eska) roku 2015 (wakacje).

Śpiewa ją taka blondyna, piosenka była melodyjna, za cholere nie przypomne sobie tekstu ale opisze klip - blondyna śpiewa na tle rysunkowego grafiti i goni się/ucieka przed rysunkowym kotem. Może ktoś kojarzy?

Opublikowano

Witam szukam teledysku którego pamietam jak przez mgle zapamiętałam tyko tyle że jest mężczyzna  w jakimś pomieszczeniu, czy wieżowcu ma na stole czy biurku laptopa i  puszcza z niego  teledysk  w którym jest kobieta bodajże blondynka  ubrana na biało czarno na biało czarnym motorze jadąc przez miasto śpiewająca a na koniec teledysku mężczyzna wyłącza teledysk i zamyka laptopa prosze o pomoc 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

go to hiiiim,

go to hiiiiim

kojarzycie?

Sorry nie mogłem już patrzeć na humor rysunkowy

Edytowane przez milan
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam piosenki. Pamiętam, że śpiewała w niej dziewczyna w czarnych włosach. Występował w nim także pulchny mężczyzna z rudymi włosami (chyba z rudymi), który próbował "zająć" jej miejsce, w video klipie tańcząc przy tym śmiesznie. Teledysk wyglądał tak jakby go kręcili w danej chwili. O ile pamiętam dziewczyna była na rowerze, oraz byli dwaj napakowani mężczyźni, którzy ściągnęli stroje i byli tylko w slipkach. Tylko tyle pamiętam ^^'

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam problem i zadanie - znaleźc pewna piosenkę. Wiem tylko, że to był jakis rockowy kawałek, w teledysku jakaś para jechała na pace samochodu typu pickup a do tego jechała z nimi trumna z mężczyzna w środku (sick!) kobieta, jakas blondynka i facet w okularach prezeciwsłonecznych. jest szansa, że w teledysku pojawiał się wilk a nawet możliwe, że słowo 'wolf' bylo w tytule. Wiem, że to niewiele, ale może ktoś kojarzy... bardzo prosze o pomoc <3

Opublikowano
W dniu 1.06.2019 o 20:57, Morthred napisał:

Hey szukam piosenki rockowej z wokalem dzieciaka było cos tak ze jak dorosnie to  cos tam cos tam gdzies chyba ze 2 lata temu czesty przeboj

• Haha 1
Opublikowano

Witam szukam piosenki zaczynajacej sie od o o ooo o o oo ooo spiewa kobieta , idzie echo w tym dwlikatna piosenka . Lata 90 te jakos 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Szukam piosenki która wpadla mi w ucho podczas oglądania mixow gier. (chyba margonem) piosenka występowała w starych mixach lecz bardzo wpadla mi w ucho.

brzmi ona mniej więcej tam : aa eeeeee (tirata) aa eeee. Piosenke śpiewa męzczyzna :0

Opublikowano
W dniu 10.08.2019 o 00:36, Ratnot napisał:

Witam!

Szukam piosenki która wpadla mi w ucho podczas oglądania mixow gier. (chyba margonem) piosenka występowała w starych mixach lecz bardzo wpadla mi w ucho.

brzmi ona mniej więcej tam : aa eeeeee (tirata) aa eeee. Piosenke śpiewa męzczyzna :0

Brzmi totalnie jak Scatman :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam piosenki ze sklepu Diverse. Pytałam już w sklepie czy można jakoś zobaczyć playliste, ale niestety nie mają takiej możliwości. Wiem, że spiewała ją jakaś kobieta i pamiętam część refrenu, mianowicie śpiewa ona tam "bejbi ajm sorry de ar(?) hercz ju" bardzo mi zależy żeby ją znaleźć. Czy mógłby mi ktoś pomóc.