Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

szukam znanej piosenki latynoskiego muzyka ktory zmarl mlodo. klimaty mariachi jesli mnie pamiec nie myli. tytul piosenki byl tez tytulem filmu, chyba biograficznego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie. Szukam pewnej piosenki. To był koniec poprzedniego stulecia, wakacje 97,98 lub 99. W swojej telewizji kablowej miałem tylko jedną stacje muzyczną - niemiecką Vivę, na której rządził i dzielił popularny murzyn Mola Adebisi rodem z Nigerii. Poszukuję wakacyjnej piosenki, której wykonawcami była ekipa złożona z trzech latynosów. Z tego co pamiętam, śpiewali po hiszpańsku. Jeden grał na gitarze, na klipie kręcili się chyba po jakimś mieście, na bazarze, byli ubrani na czarno itp. Ktoś kojarzy?

Edytowane przez ciwa22
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej :) szukam piosenki hiszpańskiej śpiewa kobieta, w refrenie leci powtórzone kilka razy bailemos bailemos lub vayemos vayemos, zapamiętałam też słowa ła arena, el sol, y tú. Żywe tempo, leciała podobno z jakiegoś portalu zaiks

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 22.11.2019 o 11:16, ciwa22 napisał:

Witam serdecznie. Szukam pewnej piosenki. To był koniec poprzedniego stulecia, wakacje 97,98 lub 99. W swojej telewizji kablowej miałem tylko jedną stacje muzyczną - niemiecką Vivę, na której rządził i dzielił popularny murzyn Mola Adebisi rodem z Nigerii. Poszukuję wakacyjnej piosenki, której wykonawcami była ekipa złożona z trzech latynosów. Z tego co pamiętam, śpiewali po hiszpańsku. Jeden grał na gitarze, na klipie kręcili się chyba po jakimś mieście, na bazarze, byli ubrani na czarno itp. Ktoś kojarzy?

No mercy ?

Opublikowano

Na dniach transmitowane były mistrzostwa świata w rzutkach czyli darts. Pomiędzy rundami zawsze leciała fajna dość żwawa i lekka nuta, do której podśpiewywała również publiczność. Od czasu do czasu słychać ją też w randomowych stacjach radiowych ale nigdzie jej nie mogę namierzyć z lokalnych playlist. Może pomoże mi ktoś kto oglądał owe mistrzostwa :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Dziewczyna chce znaleźć piosenkę, która od dłuższego czasu jest w jej głowie. Cytuje: "Baba nazywa się jak żona Enrike Iglesjasa (już ustaliłem, że nie Anna Kurnikova), nagrała płytę w 2018 roku. Chyba elektroniczna. Ma niemieckie korzenie albo duńskie. Laska podobna z twarzy do Meghan Treinor. I takie ładne fioletowo różowe tło w teledysku miała. A muzka brzmiała jak soundtrack ze Stranger Things tzn. podobny klimat"
Podpowiedź 2: "Pani miała krótkie imię, ale prawdziwe. Była informacja o niej, że ma jakieś niemiecko brzmiące nazwisko i coś z light albo shine w nazwie płyty, dodatkowo nazwa płyty nazywała się jak jedna z piosenek na płycie"

Edytowane przez Kornolio
Opublikowano

Zagraniczna Piosenka z facetem w dredach, który zakochał się w dziewczynie dla której napisał piosenke, nagrał ją na kasetę. Chcial ja jej przekazać lecz kaseta trafiła do nie właściwych osób. Wszyscy polubili ta piosenke i chłopak zaczął być sławny. Na końcu teledysku w końcu dostaje on kasete w swoje ręce gdzie później przekazuje ją dziewczynie w której się zakochał. JAKA TO JEST PIOSENKA BO ZAPOMNIALAM 

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Szukam utworu o charakterze dance, klubowym gdzie często kobiecy głos śpiewa "ukraina". Nie wykluczam że może to być jakiś set. Leciała u sąsiadów i albo jest to dość długa piosenka albo puszczali ją w kółko. 

Opublikowano

Przesłuchaj sobie utwory zespołu Mirami, dziewczyny były dość popularne kilka lat temu i choć skład potem nieco się zmienił to nadal tworzyły i grały koncerty. A przy okazji, mogłaś i nadal możesz sąsiadów zapytać o ten utwór i zagadka w mig się rozwiąże.

Opublikowano

Szukam piosenki, akcja dzieje sie w Wielkie Brytanii? (moze Anglia) Bylo trzech znajomych, dwoch chlopakow i laska, no i ten jeden chlopak sie zakochal w tej lasce i kiedys zobaczyl ich jak sie caluja w samochodzie... pomocyyy