marekzimon 0 Opublikowano 21 września 2020 Opublikowano 21 września 2020 Szukam piosenki disco polo nie pamiętam jak się nazywała. Na teledysku była kobietą i mężczyzną i zaczynali dzień od początku wstawali, myli żeby itp. W tym samym momencie robili te rzeczy w dwóch osobnych domach proszę o pomoc. Z górę dziękuję. Cytuj
SiGGiS 0 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 Cześć Szukam tytułu polskiej piosenki W słowach piosenki jest wspomniane o narodzinach dziecka że nie dochodził do siebie przez kilka dni tyle pamiętam piosenka strasznie mi się podobała. Autor Sojka, Rewiński, Rynkowski lub z tego klimatu... Z góry dziękuję za pomoc Cytuj
3devil94 0 Opublikowano 1 października 2020 Opublikowano 1 października 2020 Hej, Chodzi mi po głowie od kilku lat piosenka której nie mogę sobie przypomnieć. Podobna do Murów Jacka Kaczmarskiego albo siekiera motyka piłka szklanka. w tej tematyce "chyba" przekopałem yt i nic nie znam teraz ani jednego słowa ani wykonawcy help...:( nie daje mi to spokoju Cytuj
siennik4 0 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Szukam tytułu. Piosenka była zagraniczna, a w refrenie mężczyzna śpiewał coś w stylu 'dzięki nara'. Piosenka na pewno była kiedyś puszczona na antenie radiowej trójki (pewnie z 5 lat temu). Cytuj
oliwia 0 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 (edytowane) hej , szukam starej piosenki . Pamiętam jedynie że śpiewa to mężczyzna i kobieta . Graja na gitarach . Jest to powolna piesenka . Kilka lat temu miałam ja na telefonie lecz mi się zalał i zapomniałam tytuł tej piosenki . Na youtubie kojarze że na filmie była syrena z mężczyzna . Prosze o pomoc jeśli ktoś wie tytuł to prosze o udostępienie linku lub podanie tytułu bo przeszukałam pół internetu i nie mogę jej znaleźć pamietam jeszcze że jest w tym tytule słowo tonight i jest to angielska piosenka . Jak ktoś wie prosze o pomoc ! Edytowane 19 grudnia 2020 przez oliwia Zapomniane słowo Cytuj
Krzysiu18 0 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Witajcie. Od paru dni nieustannie próbuje odnaleźć piosenke, która bardzo wpłynęła na moje emocje. Była to piosenka grana na gitarze, nie jestem stanie stwierdzić czy tylko na niej czy były inne instrumenty raczej słyszałem tylko gitare. Pamiętam tylko tekst ,,just to much for me....'' Ta piosenka była śpiewana przez dziewczynę. Wiem na pewno, że po słowach for me było ,,now'' kontekst jest taki że za dużo dla mnie w tej chwili. ale nie wiem czy to było right now albo inne słowa zostały użyte. Piosenka spokojna, dziewczyna miała gładki głos. Piosenkę usłyszałem 19.12.2020 r. o godzinie 16:40-16:53 w tym przedziale. Leciała na jednej ze stacji radiowych nazwy niestety nigdy nie usłyszałem. Prowadzi ją dwóch gości w sensie że co kawałek coś mówią. Wpisując tekst piosenki nigdzie nie ma zaraz po słowach ,,for me,, słowa ,,now''. Moim zdaniem mógł to być cover ale nie jestem pewien. Błagam pomóżcie mi. Jest ta piosenka dla mnie ważna a myśl że mogę jej już nigdy nie usłyszeć doprowadza mnie do głębokiej rozpaczy. A i te słowa często się powtarzały więc mógł to być refren tej piosenki. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 3 minuty temu, Krzysiu18 napisał: Piosenkę usłyszałem 19.12.2020 r. o godzinie 16:40-16:53 w tym przedziale. Leciała na jednej ze stacji radiowych nazwy niestety nigdy nie usłyszałem. A tu sprawdzane było? https://www.odsluchane.eu Cytuj
Hapikoj 0 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Co to za piosenka z refrenem (tak go wyslyszalam): More then love, like sime there rounez, like sime there goude. Cytuj
Ary 0 Opublikowano 1 lutego 2021 Opublikowano 1 lutego 2021 Poszukuję utworu, gdzie śpiewa kobieta z facetem. Jeśli się nie mylę, to w dwóch językach. Rok około 2006 Świta mi tylko "Eugenie feat", ale to też nie pewne. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj
DZIUCK_ 0 Opublikowano 30 marca 2021 Opublikowano 30 marca 2021 Szukam piosenki z lat 2009-2011, w której w teledysku przez ulice szedł facet chyba w czapce z daszkiem i słuchawkach, na których włączył tą muzykę. Wydaje mi się, że w pewnym momencie zszedł schodami do metra. Mało pamiętam z tego co tam się działo, bo teledysk widziałem tylko raz w telewizji, a na codzień słyszałem ja tylko w radiu w samochodzie. Cytuj
40 LATEK 0 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Cześć, szukam piosenki nazwy zespołu i tytułu która była wyświetlana w latach 90 na niemieckiej VIVA, śpiewały ją dziewczyny siedzące na kanapie dokonując castingu facetów podczas otwierania się drzwi windy, na końcu wygrywa facet przy barze, który cały czas stał z boku. pozdrawiam Cytuj
izka 0 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Opublikowano 30 kwietnia 2021 szukam tytułu piosenki angielskiej znam tylko kawałek teledysku gdzie był chłopak i dziewczyna podróżowali samochodem dziewczyna bawiła się czerwonym małym wózkiem a potem byli gdzieś nad wodą i coś było też z piórkiem chyba Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 20 lipca 2021 Opublikowano 20 lipca 2021 (edytowane) W dniu 22.11.2019 o 11:16, ciwa22 napisał: Witam serdecznie. Szukam pewnej piosenki. To był koniec poprzedniego stulecia, wakacje 97,98 lub 99. W swojej telewizji kablowej miałem tylko jedną stacje muzyczną - niemiecką Vivę, na której rządził i dzielił popularny murzyn Mola Adebisi rodem z Nigerii. Poszukuję wakacyjnej piosenki, której wykonawcami była ekipa złożona z trzech latynosów. Z tego co pamiętam, śpiewali po hiszpańsku. Jeden grał na gitarze, na klipie kręcili się chyba po jakimś mieście, na bazarze, byli ubrani na czarno itp. Ktoś kojarzy? Ajjjj! Seńoras and seńores! To jest to. Ponad 20 lat poszukiwań! Wyskoczyło w proponowanych kiedy ogarniałem "Latynoskiego Kochanka" Loony. Zajebisty numer! Edytowane 20 lipca 2021 przez ciwa22 1 Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 15 grudnia 2021 Opublikowano 15 grudnia 2021 Panowie stare czasy słuchana płyta system of the dawn toxicity pobrana z kazy takie czasy plus ogólnie kilka utworów a tam jeden, który wpadł w ucho, który zupełnie nie brzmiał jak SOTD i bardziej jak SKIT niż pełno prawny kawałek oczywiście rokowy ale na maksa podnosząca na duchu nuta coś z cierpieniem ale neregiczny. I drugi numer wpadł w ucho lata temu podczas oglądania montage z któregoś king of fighters teksty tupu that way coś tam coś tam system shutdown w klimatach sum41 no też szukam i znaleźć nie mogę Cytuj
Sylwia2410 0 Opublikowano 18 grudnia 2021 Opublikowano 18 grudnia 2021 Stara piosenka. Młoda piosenkarka w długi skórzany czarnym płaszczu idzie po śniegu. Cytuj
L3nAA 0 Opublikowano 3 stycznia 2022 Opublikowano 3 stycznia 2022 (edytowane) szukam 2 piosenek pierwsza jest stara, słyszałam ją może w 2016 albo 2015, refren ma zwrotke ,, try, i try i try i try.... i will git it to you" nie wiem czy dobrze napisałam ale wiem ze śpiewa tą zwrote kobieta z takim wyzszym glosem drugą jest koreańska piosenka ,,Don't Love Anyone" nie moge jej znalezc ani na yt ani spotify. nawet shazam nie pomaga. shazamuje ją z VLIVE Hyunjina https://www.vlive.tv/post/1-25849997 tutal link do tego vliva, jest to 43minuta 59sekunda prosze o szybką pomoc bo moja głowa zwiariuje <33 Edytowane 3 stycznia 2022 przez L3nAA Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 stycznia 2022 Opublikowano 3 stycznia 2022 7 godzin temu, L3nAA napisał: szukam 2 piosenek pierwsza jest stara, słyszałam ją może w 2016 albo 2015, refren ma zwrotke ,, try, i try i try i try.... i will git it to you" nie wiem czy dobrze napisałam ale wiem ze śpiewa tą zwrote kobieta z takim wyzszym glosem drugą jest koreańska piosenka ,,Don't Love Anyone" nie moge jej znalezc ani na yt ani spotify. nawet shazam nie pomaga. shazamuje ją z VLIVE Hyunjina https://www.vlive.tv/post/1-25849997 tutal link do tego vliva, jest to 43minuta 59sekunda prosze o szybką pomoc bo moja głowa zwiariuje <33 Pierwsza to zapewne ta A druga to... a nie powiem Cytuj
L3nAA 0 Opublikowano 4 stycznia 2022 Opublikowano 4 stycznia 2022 13 godzin temu, Fanek napisał: Pierwsza to zapewne ta A druga to... a nie powiem pierwsza to niestety nie ta pierwsza ma styl takiego shawna mendesa i camili cabello błagam powiedz mi drugą Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 4 stycznia 2022 Opublikowano 4 stycznia 2022 a możesz wyciąć ten fragment i wrzucić na YT czy coś innego? tak na serio mam cisze na tym filmiku Cytuj
Stanisław 0 Opublikowano 10 stycznia 2022 Opublikowano 10 stycznia 2022 Szukam piosenki z dawnych lat. Usłyszałem ją gdy miałem z 5lat w około chyba 2009 roku. Pewnie jest ona z lat 90. Pamiętam tylko takie wersy : ...o poranku... A ja upadłem, haaaa, ..... widział ..... Kto wie, kto wie Cytuj
Kamyd 0 Opublikowano 20 lutego 2022 Opublikowano 20 lutego 2022 teledysk facet śpiewa nad śpiącą w łóżku dziewczyną, potem wychodzi i prawie rzuca się pod samochod, chyba pod jaguara. Cytuj
Kittydora 0 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Witam serdecznie! Ja też szukam piosenki i nie mogę znaleźć czasem mi się zdaje że może mi się przyśniła... Ale może warto spróbować tekstu pamiętam niewiele było tak się bawi sala co niedzielę szalała i chyba misia bela na początku. Coś w tym guście. Taka radosna do tańca. Słyszałam ja na pewno na TVS w programie Przy muzyce po śląsku. Na pewno 2019 rok ale nie wiem nic wiécej. Jakby ktoś wiedział to byłabym wdzięczna za odpowiedź . Cytuj
Piotrek Add 0 Opublikowano 27 maja 2022 Opublikowano 27 maja 2022 Hello, nazwy utworu nie znam ale pamiętam dobrze teledysk Czarno biały kręcony w pokoju hotelowym prawdopodobnie. Kobieta śpiewała i wszystko rozbijała naokoło. Kręcony w zwolnionym tempie i cały teledysk leciał od tyłu Będę wdzięczny za pomoc Nie jest to Alt J - Breezeblocks Kobieta była sama, rzucała poduszkami, teledysk czarno biały leciał w zwolnionym tempie od tyłu, utwór coś w stylu techno trans, wpadał w ucho a tego Breezeblocks nie da się jakoś słuchać a przynajmniej nie dwa razy :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi