Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam polskiej piosenki, śpiewa ją kobieta blond włosy teledysk jest czarno biały wokalistka w teledysku chodzi po jakimś domu albo po prostu pomieszczeniu nie pamiętam. O ile się nie mylę jest to piosenka romantyczna albo podobna do tego rodzaju. Coś w stylu smętu.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam może wy   pomożecie  bo za diabła nie mogę znaleźć tytułu jednej nuty disco polo prawdopodobnie słuchałem jej +-w 2007r i leciała tak;
Raz gdy byłem na basenie chciałem posmarować jej ciało olejkiem lecz pomyliłem się troszeczkę zamiast olejku wziąłem mikropuszeczke panna tak się zdenerwowała że dostałem prosto w moje piękne jaja ref hej moja mała bardzo cię chce ja wiem że ty nie zranisz mnie jestem w końcu taki przystojny że wszystkie panny ze wsi są me

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

jestem pod wrażeniem ile pamiętasz po 15 latach

swoja drogą zarejestrować sie na forum o grach komputerowych tylko po to żeby zapyrać o jakiś discopolowy wysr.... utwór... :notbad:

Edytowane przez Najtmer
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zamiast się nabijać, postarajcie się koledze pomóc. Zwłaszcza że jest dość zdeterminowany, by ten utwór odszukać.

image.thumb.png.d02de6e26a7ab1beaf696f3cdaeb7717.png

image.png.b4a47a178d9b092421697509d2af55a7.png

Jeżeli uda mi się coś znaleźć, to dam znać.

Edytowane przez Grze(pipi)
Interpunkcja
  • Smutny 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś z Was moi drodzy kojarzy co to za teledysk.

Dziewczyna, w długiej białej sukience rozciągającej się jeszcze po scenie, gra przed dużą orkiestrą symfoniczną na kontrabasie.

Suknia koloru białego bardzo kontrastująca na tle całego planu.

Ujęcia gdzie pokazane jest jak gra cały zespół przeplatane są z historią chyba jakiegoś wypadku wyświetlanego w czarnobieli, który ma miejsce wieczorem w deszczu.

Mam nadzieję że dobrze to pamiętam.

Będę wdzięczny za podpowiedź, szukam od 2 lat tej piosenki ;))

Edytowane przez michał1234
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wiem o które Ci chodzi, wyskoczyły mi ostatnio na YT, ale coś nie mogę znaleźć w historii...

Spoiler

:kekw:

Spoiler

Weźcie choć troszeczkę precyzyjnie opisujcie czego szukacie :sonkassie:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam teledysku.

Rapowany takim rytmicznym, fazowanym, beznamiętnym głosem. 

Słowa tego utworu są wyświetlane na tle taśmy magnetofonowej. 

Niezwykle rytmiczny kawałek. 

Chyba ze slowami "fine, fine..." W refrenie... 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

No, szukam waśnie tego. Jak wpisuje w yt czy wyszukiwarkę to nic nie znajduje. Lubimy Korna i chciałem starej pokazać gameplay z ich muzą. 

Edytowane przez mitra
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 1.07.2023 o 03:43, mitra napisał:

No, szukam waśnie tego. Jak wpisuje w yt czy wyszukiwarkę to nic nie znajduje. Lubimy Korna i chciałem starej pokazać gameplay z ich muzą. 

To były autorskie filmy. Byś musiał szukać jakiegoś ripa z całej nocki…

13 godzin temu, ewa napisał:

Szukam piosenki z fragmentu teledysku

spacer.png

:)

Opublikowano
20 godzin temu, grzybiarz napisał:

To były autorskie filmy. Byś musiał szukać jakiegoś ripa z całej nocki….         

Dzięki, myślałem, że gdzieś na tubie będzie to wisieć.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

szukam teledysku z lat 90 jak dobrze pamietam dziewczyna w stroju sniezki czy czerwonego kaptura spiewa a na tylach jest 2 facetow ubranych na czarno i na jakis schodach chyba .

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Szukam dość starej piosenki po angielsku. Znam teledysk ale słów do zacytowania, brak.

W teledysku jest kobieta śpiewająca w klubie, na przemian jest pokazywana ona, a "ona z młodości" z jakimś chłopakiem. Jest to raczej smutna historia. Ktoś pomoże?

• 3 tygodnie później...