mikii2019 0 Opublikowano 30 grudnia 2023 Opublikowano 30 grudnia 2023 Szukam piosenki. W teledysku para przychodzi do "teatru" spiewa zespół na scenie. Mega się nudzą... amerykanski teledysk znana piosenka a kompletnie mi z głowy wypadła... Cytuj
grzybiarz 10 340 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Jakby ludzie pisali gatunek i lata to byłoby łatwiej odgadnąć. Ogólnie ten temat w Google jest na pierwszym miejscu i stąd tu tyle nowych kont. Cytuj
dominalien 273 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Może można ten wątek wykluczyć z wyników wyszukiwania? Cytuj
oFi 2 523 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Nie jest na pierwszym miejscu, ale jest na pierwszej stronie google, więc ludzie łatwo odnajdą to forum. Ale często zadają pytanie i nigdy nie wracają już do tematu. Cytuj
Square 8 797 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Kilka lat temu było na pierwszym miejscu. Cytuj
agnman 0 Opublikowano 10 stycznia 2024 Opublikowano 10 stycznia 2024 szukam piosenki gdzie w cąłym teledysku sie namiętnie całują ,kobieta ma krótkie włoski ścieta na chłopaka blond , tło w teledysku jest różowe Cytuj
Butt 3 445 Opublikowano 11 stycznia 2024 Opublikowano 11 stycznia 2024 W dniu 30.12.2023 o 23:58, mikii2019 napisał: Szukam piosenki. W teledysku para przychodzi do "teatru" spiewa zespół na scenie. Mega się nudzą... amerykanski teledysk znana piosenka a kompletnie mi z głowy wypadła... Cytuj
globusy 1 Opublikowano 14 stycznia 2024 Opublikowano 14 stycznia 2024 Siemka mam pytanko. Cały czas mi chodzi po głowie taka stara piosenka którą śpiewa taki czarnoskóry facet i on tak skacze coś w stylu para para oere pere tiki tiki. Też się ja kiedyś grała na makarasach 1 Cytuj
Bry 0 Opublikowano 28 stycznia 2024 Opublikowano 28 stycznia 2024 Hej. Potrzebuje znaleźć taką liryczna piosenkę. Śpiewa czarnoskóry piosenkarz w beżowym płaszczu. Cały teledysk stoi przy mikrofonie. Z góry dziękuję bardzo za pomoc. Cytuj
Wela 0 Opublikowano 11 lutego 2024 Opublikowano 11 lutego 2024 Dobry wieczór szukam piosenki w której dziewczyna pięknie śpiewa na dachu a facet rapuje więcej informacji nie pamiętam wiem że nie jest nowa już kilka lat ma. Cytuj
lena 0 Opublikowano 11 maja 2024 Opublikowano 11 maja 2024 Witam, nie pamiętam z kiedy jest piosenka i tekstu ale w teledysku był taki "nerd" i i jakaś ruda dziewczyna i ten chłopak był chyba w niej zakochany i jak tam byli w szkole to ona miała krótka spódniczkę i jak się schylał chyba po krede to było jej widać majtki dziewczyna miała jeszcze inne piosenki ale nie pamiętam jakie Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 11 maja 2024 Opublikowano 11 maja 2024 5 godzin temu, lena napisał: Witam, nie pamiętam z kiedy jest piosenka i tekstu ale w teledysku był taki "nerd" i i jakaś ruda dziewczyna i ten chłopak był chyba w niej zakochany i jak tam byli w szkole to ona miała krótka spódniczkę i jak się schylał chyba po krede to było jej widać majtki dziewczyna miała jeszcze inne piosenki ale nie pamiętam jakie Wheatus - teenage dirtbag Cytuj
meta 0 Opublikowano 21 czerwca 2024 Opublikowano 21 czerwca 2024 Witam. Szukam piosenki, a raczej teledysku z lat 20 w którym dziewczyna z chłopakiem tańczy na dachu budynku, chyba podczas deszczu lub opadu śniegu. W trakcie tańca popijają z piersiówki. Proszę o pomoc. Cytuj
puszkin 246 Opublikowano 17 sierpnia 2024 Opublikowano 17 sierpnia 2024 (edytowane) Przypomniało mi się, że jakieś 10-15 lat temu wkręciła mi się piosenka, o której pamiętam tyle że, śpiewa dziewczyna, na teledysku kilkoro dziewczyn spędza czas w domku nad jeziorem, skaczą do wody, palą, jointy, leża na pomoście. Chyba było po polsku... może ktoś skojarzy. Edytowane 17 sierpnia 2024 przez puszkin Cytuj
ProstyHeker 1 937 Opublikowano 10 grudnia 2024 Opublikowano 10 grudnia 2024 Fragment od zaznaczonego momentu (00:16) - no cholera jasna, ja to skądś znam. Coś po polsku mogłem słyszeć? H2O, pomóżcie! Cytuj
łom 2 076 Opublikowano 10 grudnia 2024 Opublikowano 10 grudnia 2024 @ProstyHeker ale czego konkretnie szukasz? Bo ta melodia Greensleeves to dosłownie wszędzie mogła być, o np. tu Cytuj
ProstyHeker 1 937 Opublikowano 10 grudnia 2024 Opublikowano 10 grudnia 2024 1 godzinę temu, łom napisał(a): @ProstyHeker ale czego konkretnie szukasz? Bo ta melodia Greensleeves to dosłownie wszędzie mogła być, o np. tu Kurde, jakiegoś polskiego wykonania. Kojarzę z jakimś soundtrackiem do filmu, ewentualnie radiówką. Razem z żoną kminimy, że dobrze to znamy, ale nie wiemy jakie wykonanie/skąd. Możliwe że w radiu puszczaliśmy, ale pamięć już nie ta Cytuj
Patapon 47 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 Ktoś kojarzy +/- 2004 rok utwór ala satisfaction (podteksty z laskami) gdzie pamiętam tylko laskę jak ujeżdzała/skakała po bagażu na łóżku próbując go zamknąć. Cytuj
kris29 0 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Małą dziewczynka ze wsi wydana za dorosłego faceta. Odchodzi z domu i przeprowadza się do męża. Teledysk widziałem w styczniu 2015 roku, więc utwór z 2014 roku. Melodia melancholijna, śpiewa kobieta. Nie mogę tego nijak wygooglować. Ktoś podpowie? Cytuj
_Red_ 12 094 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia To? Jeszcze przydaloby sie info czy chodzi o polski song, ale chat wszystko wie. 1 Cytuj
kris29 0 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia 37 minut temu, _Red_ napisał(a): To? Jeszcze przydaloby sie info czy chodzi o polski song, ale chat wszystko wie. Aaa przepraszam, to był zagraniczny utwór, a nie polski. Ten kobiecy głos był tak specyficzny, że nie wiem czy to był angielski. Ta dziewczynka byłą bardzo smutna, że musi opuścić rodziców, ale oni byli biedni. Wszędzie leciał ten utwór, w radio też, dlatego nie wiem czemu nie moge go wyszukać. Szukam go od miesiąca. Cytuj
_Red_ 12 094 Opublikowano niedziela o 19:30 Opublikowano niedziela o 19:30 Po doprecyzowaniu czat gpt mówi mi, ze: Jak nie to to już nie wiem co bardziej pasuje pod opis xD Smutna dziewczynka ze wsi, melancholia, ślub z dziadem, rocznik mniej więcej ten. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi