Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam piosenki. W teledysku para przychodzi do "teatru" spiewa zespół na scenie. Mega się nudzą... amerykanski teledysk znana piosenka a kompletnie mi z głowy wypadła...

Opublikowano

Nie jest na pierwszym miejscu, ale jest na pierwszej stronie google, więc ludzie łatwo odnajdą to forum. Ale często zadają pytanie i nigdy nie wracają już do tematu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szukam piosenki gdzie w cąłym teledysku sie namiętnie całują ,kobieta ma krótkie włoski ścieta na chłopaka blond , tło w teledysku jest różowe

Opublikowano
W dniu 30.12.2023 o 23:58, mikii2019 napisał:

Szukam piosenki. W teledysku para przychodzi do "teatru" spiewa zespół na scenie. Mega się nudzą... amerykanski teledysk znana piosenka a kompletnie mi z głowy wypadła...

Opublikowano

Siemka mam pytanko. Cały czas mi chodzi po głowie taka stara piosenka którą śpiewa taki czarnoskóry facet i on tak skacze coś w stylu para para oere pere tiki tiki. Też się ja kiedyś grała na makarasach

• Haha 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej. Potrzebuje znaleźć taką liryczna piosenkę. Śpiewa czarnoskóry piosenkarz w beżowym płaszczu. Cały teledysk stoi przy mikrofonie.

Z góry dziękuję bardzo za pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry wieczór szukam piosenki w której dziewczyna pięknie śpiewa na dachu a facet rapuje więcej informacji nie pamiętam wiem że nie jest nowa już kilka lat ma.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, nie pamiętam z kiedy jest piosenka i tekstu ale w teledysku był taki "nerd" i i jakaś ruda dziewczyna i ten chłopak był chyba w niej zakochany i jak tam byli w szkole to ona miała krótka spódniczkę i jak się schylał chyba po krede to było jej widać majtki dziewczyna miała jeszcze inne piosenki ale nie pamiętam jakie 

Opublikowano
5 godzin temu, lena napisał:

Witam, nie pamiętam z kiedy jest piosenka i tekstu ale w teledysku był taki "nerd" i i jakaś ruda dziewczyna i ten chłopak był chyba w niej zakochany i jak tam byli w szkole to ona miała krótka spódniczkę i jak się schylał chyba po krede to było jej widać majtki dziewczyna miała jeszcze inne piosenki ale nie pamiętam jakie 

Wheatus - teenage dirtbag :dunno:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Szukam piosenki, a raczej teledysku z lat 20 w którym dziewczyna z chłopakiem tańczy na dachu budynku, chyba podczas deszczu lub opadu śniegu. W trakcie tańca popijają z piersiówki. Proszę o pomoc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Przypomniało mi się, że jakieś 10-15 lat temu wkręciła mi się piosenka, o której pamiętam tyle że, śpiewa dziewczyna, na teledysku kilkoro dziewczyn spędza czas w domku nad jeziorem, skaczą do wody, palą, jointy, leża na pomoście. Chyba było po polsku... może ktoś skojarzy.

Edytowane przez puszkin
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
1 godzinę temu, łom napisał(a):

@ProstyHeker ale czego konkretnie szukasz? Bo ta melodia Greensleeves to dosłownie wszędzie mogła być, o np. tu

Kurde, jakiegoś polskiego wykonania. Kojarzę z jakimś soundtrackiem do filmu, ewentualnie radiówką. Razem z żoną kminimy, że dobrze to znamy, ale nie wiemy jakie wykonanie/skąd. Możliwe że w radiu puszczaliśmy, ale pamięć już nie ta :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś kojarzy +/- 2004 rok utwór ala satisfaction (podteksty z laskami) gdzie pamiętam tylko laskę jak ujeżdzała/skakała po bagażu na łóżku próbując go zamknąć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Małą dziewczynka ze wsi wydana za dorosłego faceta. Odchodzi z domu i przeprowadza się do męża. Teledysk widziałem w styczniu 2015 roku, więc utwór z 2014 roku. Melodia melancholijna, śpiewa kobieta. Nie mogę tego nijak wygooglować. Ktoś podpowie?

Opublikowano
37 minut temu, _Red_ napisał(a):

To? Jeszcze przydaloby sie info czy chodzi o polski song, ale chat wszystko wie.

Screenshot_20250111-175449.thumb.png.b022520ad7aebcabdc9f2d9341fc61f5.png

Aaa przepraszam, to był zagraniczny utwór, a nie polski. Ten kobiecy głos był tak specyficzny, że nie wiem czy to był angielski. Ta dziewczynka byłą bardzo smutna, że musi opuścić rodziców, ale oni byli biedni. Wszędzie leciał ten utwór, w radio też, dlatego nie wiem czemu nie moge go wyszukać. Szukam go od miesiąca.

Opublikowano

Po doprecyzowaniu czat gpt mówi mi, ze:

Jak nie to to już nie wiem co bardziej pasuje pod opis xD Smutna dziewczynka ze wsi, melancholia, ślub z dziadem, rocznik mniej więcej ten.

• Plusik 1