Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

Opublikowano

black eyed peas - pump it

ale to w 4 czesci bylo, to jest remix z podkladem z filmu pupl fiction

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 979 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zna ktoś tytuł tej piosenki?

Opublikowano

ale chodzi mi o te co byla na poczatku taxi 3 to jest czesc z azjatami co sie przebierali za św. mikolajowta muzyka byla jak ten taksówkarz zawozil sylwestra stalone

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=k6EJZtQjiYA

problem. dam se łeb urwać że ten podkład słyszałem gdzieś indziej. i teraz tak - kojarzę że był to francuski rap i chodził jakiś białas po ulicy ( klip czarno biały ). ujęcia są podobne jak te w Requiem dla snu kiedy kamera jest przyczepiona na sztywnym statywie i pokazuję Twoja twarz. na bank były takie ujęcia. Piosenka stara ma z 6 lat jak nic mi się wydaję. Może więcej. Jakiś czas wydawało mi się że to inna piosenka ale znalazłem "Selektę" Śliwki i to nie to :)

Więc chłopaki pomocy :)

Opublikowano

MGMT - Kids

A ta której szukam się niby blue sky nazywa ale i tak nie mogę znaleźć, być może ktoś mnie w błąd wprowadził.

Edytowane przez Carleone

Opublikowano
  • Autor

MGMT - Kids

A ta której szukam się niby blue sky nazywa ale i tak nie mogę znaleźć, być może ktoś mnie w błąd wprowadził.

Opublikowano

Szukam piosenki w której grupa młodzieży (chyba murzynów w białych koszulach tańczy po szkole?? czy jakoś tak). O ile pamiętam fragment tekstu to leciał jakoś tak "Baby if you shake(??) coś tam coś tam". Z góry dzięki!

Opublikowano

Szukam tytułu tego kawałka:

I nigdzie, cholera, znaleźć nie mogę. Do Neversoftu napisałem email, brak odpowiedzi (no ale czego innego się spodziewać).

Opublikowano

MGMT - Kids

Dziękuje majkesie ;)

Opublikowano

Jak nazywa się taka piosenka co leciała jakiś czas temu na Vivie, co w teledysku są klocki Lego? To było coś w stylu techno.

Opublikowano
Jak nazywa się taka piosenka co leciała jakiś czas temu na Vivie, co w teledysku są klocki Lego? To było coś w stylu techno.

Freefall

Opublikowano

Aaaa, wlasnie, nie spojrzałem wczesniej nawet ; ) Dzieki za zwrocenie uwagi!

Opublikowano

Witam poszukuje tego utworu

Jest to niby jakiś miks z filmu "Piraci z Karaibów". Szukałem ale nie moge znaleść. Dzięki za pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Craig Armstrong - "Escape" 8) w opisie było

Opublikowano

Szukam piosenki, ale nie wiem co by tu napisać abyście mogli mi pomóc, wiem, że w refrenie idzie coś w rodzaju "what I am,(is?) what I know(show?)", wiem, że głos kobiecy i muzyka jakby coś w rodzaju filmów kryminalnych, trochę przygnębiająca. Naprawdę nie wiem <_< Wybaczcie. To jest chyba nowa piosenka.

Dobra mam.

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

szukam piosenki ale nie znam tekstu tylko znam teledysk.chodzi o hip-hop spiewa czarny raper w teledysku jest cos ze przed policją ucieka i ten raper ma aparat na zębach pomożecie???