Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje spokojnej piosenki, pewnego staruszka. Nie pamiętam niestety jak on się nazywa. Wiem jedynie, że był dobrym znajomym Elvisa (możliwe, że z nim śpiewał) a na teledysku poszukiwanej piosenki gra na fortepianie, a sam utwór jest tak jakby rozliczeniem (spowiedzią) z całego życia. Świta Wam coś? Piosenka jest w miare nowa

Może to?

Opublikowano

Szukam takiego starszego utworu , możliwe że końcówka lat 80/początek 90 , w którym to młoda para , czyli przystojny facet i śliczna laska całują się namiętnie na plaży , na lądzie i w wodzie. Wydawało mi sie jeszcze niedawno że to był ''Wonderful life'' w innej wersji , ale nie jestem pewien , na YouTube szukałem pod tym hasłem i wychodzi na to że to nie ten utwór.

Może Chris Isaak - Wicked Game ? Opis by się zgadzał.

Opublikowano

stawiam na Isaaca

z innej beczki, potrzebuję empeczy skrzypiec, ale nie ładne melodyjne tylko chamskie piłowanie (muszę budzik w fonie zmienić)

w razie czego to walcie na pw

dzięki i fakof

Opublikowano

Johny Cash, bingo

dzieki

kawałek jest genialny, i w sumie to cover bo oryginał nalezy do NIN, ale słuchając tego wykonania to chyba nikt nie ma wątpliwość że to pieść Dżonego,

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Szukam takiego starszego utworu , możliwe że końcówka lat 80/początek 90 , w którym to młoda para , czyli przystojny facet i śliczna laska całują się namiętnie na plaży , na lądzie i w wodzie. Wydawało mi sie jeszcze niedawno że to był ''Wonderful life'' w innej wersji , ale nie jestem pewien , na YouTube szukałem pod tym hasłem i wychodzi na to że to nie ten utwór.

Może Chris Isaak - Wicked Game ? Opis by się zgadzał.

Czort , dziękuję z całego serca , ten utwór chodzi mi po głowie od pół roku kiedy zobaczyłem go na 4fun TV.

W sumie zawsze można do telewizji zadzwonić i spytać się co wtedy i wtedy leciało.

Czort za pomoc w tak ważnej dla mnie sprawie masz 3 Plusy !!!:good:

Edytowane przez masaKRATOS
Opublikowano

Spokojna, romantyczna, znana piosenka, wykonawca również znany.

W teledysku biega, przytula się i całuje po plaży z kobietą (chyba biega topless) która jest teraz znaną modelką.

Ja wiem, lata 80 oewnie.

Opublikowano

Wybaczcie za post pod postem,ale jakbym wyedytowal, to nikt by nie zauwazyl. Chodzi mi po glowie dosyc nowa piosenka. Wykonawcy; Florida i jakas babka. Generalnie piosenka dosyc zywiolowa. Zna ktos moze?

Opublikowano

Kojarzy ktoś może stację telewizyjną Game-Network?

Mam nadzieję, że tak bo był to najlepszy program zajmujący się tematyką gier (niestety odszedł :unsure:) Emitowali również własne klipy gier z genialną muzyką, jeśli ktoś pamięta tytuły jakichkolwiek utworów, które przygrywały w tle to proszę pisać śmiało! (głównie chodzi mi o nuty do klipów Bloody Roar Extreme, X2: Wolverine's Revenge, Onimusha: Warlords)

Opublikowano (edytowane)

Dobra, to teraz ja mam prośbę. Na pewno oglądaliście "Soul Plane" i właśnie potrzebuję nuty z tego filmu.

http://www.youtube.com/watch?v=CRbz7pRcees&feature=channel

Chodzi mi o kawałek, który Nashawn słucha w samolocie (od 1:47). Nie słychać za wiele, ale kilka słów jest wypowiedzianych (m.in. BRRRRRRRA! :D). Strasznie zależy mi na tym kawałku, więc jak ktoś znajdzie to piszcie.

@UP

Wiem, co to za piosenka, ale nie podam Ci tytułu, bo Cię nie lubię.

Edytowane przez TheRozi
Opublikowano (edytowane)

Mogłeś mu nie podawać tytułu. Nie jest tego wart.

Edytowane przez TheRozi