Opublikowano 23 lipca 201311 l Szukam klipu w którym pewnie murzyn chodzi w klipie i zakłada szate ku klux klanu, klip czarno-biały z tego co pamietam i były to spoko rapsy.
Opublikowano 23 lipca 201311 l Jakiej piosenki jest fragment przez pierwsze kilka sekund intra w tym programie? Nie moge nigdzie znaleść. Nie żebym słuchał tego siorka pyta wiecie http://www.polotv.pl/program/masters_music_box/97
Opublikowano 26 lipca 201311 l A ja parę tygodni temu słyszałem jakiś utwór hip popowy, w radio, zaczynało się klimatycznie jakaś babka śpiewała "lalalalalalalala", czy "dadadadadada", zapętlone, nie pamiętam dokładnie co i nagle wchodzi bit i koleś śpiewa i zespsuło to cały klimat utworu, co to za kawałek? Bo ten początek wpadł mi w ucho.Edit:To to: ale tu jakąs dłuższa wersja Edytowane 26 lipca 201311 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l Rockowa piosenka po niemiecku spiewana przez mloda dziewczyna, melodie w tle przygrywa jakis tani elektroniczny instrument (prawdopodobnie keyboard). Slyszalem ja wczoraj w radiu, moze ktos kojarzy ? Edit: mam, to to - Edytowane 12 sierpnia 201311 l przez niezdecydowany
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l Co to za nuta ? W teledysku murzynek gra na pianinie a co jakis czas dolacza sie do niego kobieta, chyba takze czarnoskora. Taka lekka ballada ;p
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l http://youtu.be/9I9Ar6upx34 obstawiam, że to. e: tak czy siak się znalazło Edytowane 17 sierpnia 201311 l przez Colin
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l Nie, nie Williama znam.Ten murzynek jest mlodszy i w teledysku chyba sa zblizenia na twarz tej kobiety spiewajacej w tle, za murzynkiem. Ogolnie sceneria jakas taka ciemna, chyba jakas scena czy cos hahaha, wszedlemw Twoj link z Williama i po prawej stronie 3 piosenka: Edytowane 17 sierpnia 201311 l przez wronerro
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l Chyba 'włoska' piosenka gdzie w refrenie śpiewają coś w stylu "cienko ciento" ?
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l w jednym z komentarzy pod filmikiem: "seems an jessica mouboy - run remix, but cant find it in the world of internet"
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l W radiu u starego taksówkarza słyszałem polski kawałek z lat 50-70, w którym było coś o miejscu gdzie śpią nietoperze i "mój miły" chyba. Zwróciłem uwagę na piosenkę, bo babka przyspieszała nie gorzej niż współcześni raperzy. Ale jak chchiałem poszukać kawałka w necie, to tekstu już właściwie nie pamiętałem. Albo tekstu nie ma w necie. Edytowane 31 sierpnia 201311 l przez Sikor
Opublikowano 8 września 201311 l panowie, szukam fajnego, dosc popularnego kawalka ktory pojawial sie na polskich i zagranicznych kanalach muzycznych w tv gdzies miedzy 2002-2004. charakteryzowal sie bardzo letnim vibe'em, w stylu lat 80 i kawalka what is love. teledysk do niego, to takie pseudo ruchome slajdy komiksowe z murzynem i laskami, cos w stylu vice city. pamietam ze tez jakies skuterki chyba byly itd. kojarzy ktos?
Opublikowano 21 września 201311 l pomocy! co to za piosenka? http://www.youtube.com/watch?v=EZaTBslPjiY#t=232 zaczyna się od 1:52 nie chodzi o występ tego gostka, nie żebym oglądał ale z mojej okolicy jest i rodzina sobie oglądała. już dawno słyszałem ten kawałek ale nie znam tytułu
Opublikowano 27 września 201311 l Pomoże ktoś? https://soundcloud.com/guillaume-waline/nigerian-music-strike-back Kawałek leciał w finale trzeciego sezonu Strike Back.
Opublikowano 12 października 201311 l Uslyszalem wczoraj jakis klubowy kawalek, w refrenie (i chyba w calej piosence) czesto bylo powtarzane 'do', wydaje mi sie ze z tego, albo poprzedniego roku. Ktos wie o czym mowie? edit: znalazlem, zasypiam wczoraj przy wlaczonym telewizorze i juz bedac prawie nieprzytomnym slysze ta nute w glowie wraz ze slowami xD c-bool - do you know Edytowane 13 października 201311 l przez Qvstra