Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam piosenki gdzie w pewnym momencie 3 razy zjeżdza takim coraz bardziej zgrubionym głosem ,,down down down" (tak mi sie wydaje że to to słowo) 

z góry dziekuje :)

Opublikowano
12 godzin temu, Howly napisał:

szukam piosenki gdzie w pewnym momencie 3 razy zjeżdza takim coraz bardziej zgrubionym głosem ,,down down down" (tak mi sie wydaje że to to słowo) 

z góry dziekuje :)

Paul johnson - get get down

Opublikowano

No więc próbuję sobie przypomnieć i za ch,uja nie mogę sobie przypomnieć nazwy pewnego wykonawcy. Pamiętam tylko motywy teledysków. W jednym była jazda przez ciemny las, zapętlona w kółko. W innym widok na jakieś tuje z bliska, do tego jakiś dym i światło, chyba różowe. Wszystko w bardzo dobrej jakości, więc to coś nowego raczej. Muzyka chyba elektroniczna, bez słów. Gurwa pamiętam, że mi się podobało, spytałem się nawet o nazwę i oczywiście wszystko zapomniałem :/.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To ja jeszcze dopisze pyatnie. Chodzi o stary, oldschoolowy utwor, polaczenie rapu jakiejs babki z churkiem wlasnie gospel spiewajacym w refrenie. Kazdy jej wers zaczynal sie chyba od" hey everybody..." i costam, costam. Nie wiem, moze macie jakies propozycje? Jak wceii o co chodzi z tego nedznego opisu to jestescie mocarzami

Opublikowano

Ja również szukam piosenki, pamiętam, kilka lat temu na vivie albo esce ją puszczali. Była albo po angielsku lub francusku nie pamiętam. Śpiewali i tańczyli tam murzyni w kapeluszach. Charakterystyczne dla tej piosenki było też gwizdanie chyba w refrenie. A ogólnie cały teledysk był nagrywany w jakimś dużym pomieszczeniu tak mi się wydaje.. Bardzo proszę o pomoc, wiele razy podejmowałam próby znalezienia tej piosenki ale na próżno :(

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

TAK

Dziękuję Ci dobry człowieku

Co to za magia w tym Shazamie, co rozpoznała kawałek tekno po 3 sekundach szumu. Nikt z elektromaniaków w moim otoczeniu nie kojarzył.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hejjj wiecie jak się nazywa piosenka która śpiewa chłopak i w refrenie jest the boom... teledysk to jak są dwuch jure i przychodzą jakieś osoby na ten kasting itd jakiś siłacz czy staruszka 

• Haha 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

@c0ŕ dasz rade? Bo ja juz sie poddalem. ;/

Myslalem, ze to jakis woob step, albo dnb, ale nic nie znalazlem.

Opublikowano

Ja pyerdole w 10 minut. :obama:

A cos w tym stylu polecisz? Bo skladam juz material na lato na sesje.

Opublikowano

Zdecydowanie wszystko od Kryptic Minds, Biome, Kahn, J Kenzo, SP:MC, Truth, z mniej znanych artystów na pewno Leon Switch jest warty uwagi.

Teraz na telefonie jestem więc dużo nie podlinkuję ;/ @Najtmer też siedzi w takiej muzie więc coś poleci też 

Opublikowano
43 minuty temu, Mojave napisał:

@c0ŕ dasz rade? Bo ja juz sie poddalem. ;/

Myslalem, ze to jakis woob step, albo dnb, ale nic nie znalazlem.

Ja jak czegoś nie znam to najsampierw sprawdzam w Shazamie, znalazło od razu jakby co :potter:

Opublikowano

Wydawalo mi sie, ze sprawdzalem. :sapek: Ale dzieki temu jeszcze mam inne rekomendacje od c0ra.

Opublikowano
10 godzin temu, Square napisał:

Ja jak czegoś nie znam to najsampierw sprawdzam w Shazamie, znalazło od razu jakby co :potter:

A da się na tym shazamie wyszukać piosenkę odpalajac ją na telefonie, czy musi być odpalona na innym sprzęcie i wtedy przyłożyć telefon?

Opublikowano
22 godziny temu, Najtmer napisał:

nie prosciej bedzie dobrac dzwiek do gotowych zdjec? 

Jak tworzysz mood boardy, to ustawiasz sobie pod dana sesje wszystko. Przedstawiasz to modelce, makijazystce, stylistce, zeby nie bylo nieporozumien.

Do gotowych klipow. Pociety material mozna rowniez dostosowac do dzwieku.