mushabelly 384 Opublikowano 21 maja 2020 Opublikowano 21 maja 2020 Może ktoś kojarzy taką pojebaną rosyjską piosenkę. Jakiś (chyba były wojskowy czy coś w tym stylu ) łowi ryby przy swoim domku. Co chwila nachodzą go "zbiry", on im spuszcza wpierdziel. W pewnym momencie pomaga mu syn. Później jeszcze więcej zbirów się zjeżdża. Dostają po głowie mimo przewagi. Na koniec wszyscy łowią ryby . Może komuś coś się kojarzy :). Cytuj
Lilavatti 0 Opublikowano 30 maja 2020 Opublikowano 30 maja 2020 Hej, szukam takiej piosenki w której jest taki fragment: "A!... A!... A!... A!..."- za każdym razem coraz wyżej. Chyba rock, lata 70-te, 80-te, albo 90-te(chociaż nie sądzę). Śpiewa facet. Z góry dziękuję. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 31 maja 2020 Opublikowano 31 maja 2020 LIFE IS LIFE nA nA nA nA może to? 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Pierwszy kawałek, który gra do ok 8:10? Kojarzy mi się z jakąś grą, ale nie potrafię sobie przypomnieć gdzie to słyszałem. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 @Square od takich poszukiwań jest Shazam. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 40 minut temu, Butt napisał: od takich poszukiwań jest Shazam Próbowałem wiele razy i nie znajduje, a to co podlinkowałeś to przecież co innego. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Napisz komentarz do Sariela, może to coś z darmowej muzy na yt. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 30 minut temu, Square napisał: Próbowałem wiele razy i nie znajduje, a to co podlinkowałeś to przecież co innego. A to przepraszam, to mi wyskoczyło jak użyłem Shazam, ale nie chciało mi się sprawdzać czy się zgadza. 2 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 No mi za każdym razem wskazywało inny utwór Pisałem Grzybi pod filmikiem, ale bez odzewu. Inni też pytali i to samo. Cytuj
JaroSX 0 Opublikowano 10 czerwca 2020 Opublikowano 10 czerwca 2020 Witam! Usłyszałem piosenkę w telefonie czekając na połączenie , śpiewa kobieta a cytaty z tekstu to " in the sky" , "one more time" chyba w refrenie , pewnie często używana przy oczekiwaniu na połączenie . Czy ktoś wie co to za piosenka i pomoże mi ją odnaleźć ? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 10 czerwca 2020 Opublikowano 10 czerwca 2020 Nicki Minaj - Starships? Cytuj
JaroSX 0 Opublikowano 10 czerwca 2020 Opublikowano 10 czerwca 2020 Nie jestem tu biegły _Red_ ale jeśli to do mnie to oryginał Nicki Minaj - Starships chyba nie , poszukam w remixach , ta z telefonu jest wolniejsza melodyjna . Dzięki za zainteresowanie! Cytuj
JaroSX 0 Opublikowano 16 czerwca 2020 Opublikowano 16 czerwca 2020 W dniu 10.06.2020 o 15:21, JaroSX napisał: Witam! Usłyszałem piosenkę w telefonie czekając na połączenie , śpiewa kobieta a cytaty z tekstu to " in the sky" , "one more time" chyba w refrenie , pewnie często używana przy oczekiwaniu na połączenie . Czy ktoś wie co to za piosenka i pomoże mi ją odnaleźć ? Pomoże ktoś ? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 czerwca 2020 Opublikowano 16 czerwca 2020 A próbowałeś zagadać do osoby z którą rozmawiałeś? Muzyka na czekanie jest chyba dalej płatna, więc jak ktoś korzysta to na pewno zna utwór, a jak nie to zawsze może sprawdzić. Cytuj
JaroSX 0 Opublikowano 16 czerwca 2020 Opublikowano 16 czerwca 2020 5 godzin temu, Square napisał: A próbowałeś zagadać do osoby z którą rozmawiałeś? Muzyka na czekanie jest chyba dalej płatna, więc jak ktoś korzysta to na pewno zna utwór, a jak nie to zawsze może sprawdzić. To było połączenie nieodebrane , niestety przez pewne okoliczności nie mogę drugi raz zadzwonić na ten numer . Cytuj
JaroSX 0 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 W dniu 16.06.2020 o 22:41, JaroSX napisał: To było połączenie nieodebrane , niestety przez pewne okoliczności nie mogę drugi raz zadzwonić na ten numer . Więc jak sprawdzić ? Leniwo tu macie na tym forum ! dzięki za dobre chęci. poszukam aktywniejszego ! Pozdrawiam Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 18 minut temu, JaroSX napisał: Leniwo tu macie na tym forum Pewnie dlatego, że to nie forum poszukiwaczy muzyki. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 stary to jest forum o gierkach a nie tropicieli kawałków muzycznych w oparciu o 3 zasłyszane słowa. nie wiem przez jakie okoliczności nie możesz zadzwonić ale jak skasowałeś rejestr to sprawdź sobie w billingu kto dzwonił i kombinuj. 2 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 22 czerwca 2020 Opublikowano 22 czerwca 2020 W dniu 16.06.2020 o 16:51, JaroSX napisał: Pomoże ktoś ? Może to? https://youtu.be/hoLZZmMyXVY Cytuj
JaroSX 0 Opublikowano 22 czerwca 2020 Opublikowano 22 czerwca 2020 5 godzin temu, Matriks_1111 napisał: Może to? https://youtu.be/hoLZZmMyXVY Niestety , remixy też przeszukuję . Cytuj
Nezcoks 0 Opublikowano 24 czerwca 2020 Opublikowano 24 czerwca 2020 Szukam starej piosenki, śpiewali ją sami mężczyźni, piosenka to raczej jakiś pop/hip hop pamietam tylko kawałek refrenu coś w podobie: i can’t get/break it...aaand doooooown” początek refrenu jest tak wzniosły. Dodam, że słuchałam tej piosenki na starym samsungu GT-2550 możliwe, że była tam już wgrana fabrycznie jako dzwonek. Cytuj
JaroSX 0 Opublikowano 24 czerwca 2020 Opublikowano 24 czerwca 2020 4 godziny temu, Nezcoks napisał: Szukam starej piosenki, śpiewali ją sami mężczyźni, piosenka to raczej jakiś pop/hip hop pamietam tylko kawałek refrenu coś w podobie: i can’t get/break it...aaand doooooown” początek refrenu jest tak wzniosły. Dodam, że słuchałam tej piosenki na starym samsungu GT-2550 możliwe, że była tam już wgrana fabrycznie jako dzwonek. Może to ? Cytuj
Mitsuki 0 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Szukam piosenki, która usłyszałam raz na tik toku i do teraz nie mogę znaleźć. Gdzieś w tekście może na początku lub może w refrenie było takie przeciągnięte come on... i trochę cisza i znowu come on... Nie mogę tej piosenki nigdzie znaleźć. Fragment jest bardzo spokojny i śpiewa ją jakiś chłopak. Proszę jeśli ktoś zna niech napisze, z góry dziękuje i pozdrawiam 53 minuty temu, Mitsuki napisał: Szukam piosenki, która usłyszałam raz na tik toku i do teraz nie mogę znaleźć. Gdzieś w tekście może na początku lub może w refrenie było takie przeciągnięte come on... i trochę cisza i znowu come on... Nie mogę tej piosenki nigdzie znaleźć. Fragment jest bardzo spokojny i śpiewa ją jakiś chłopak. Proszę jeśli ktoś zna niech napisze, z góry dziękuje i pozdrawiam Znalazłam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi