mikii2019 0 Opublikowano 30 grudnia 2023 Opublikowano 30 grudnia 2023 Szukam piosenki. W teledysku para przychodzi do "teatru" spiewa zespół na scenie. Mega się nudzą... amerykanski teledysk znana piosenka a kompletnie mi z głowy wypadła... Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Jakby ludzie pisali gatunek i lata to byłoby łatwiej odgadnąć. Ogólnie ten temat w Google jest na pierwszym miejscu i stąd tu tyle nowych kont. Cytuj
dominalien 267 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Może można ten wątek wykluczyć z wyników wyszukiwania? Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Nie jest na pierwszym miejscu, ale jest na pierwszej stronie google, więc ludzie łatwo odnajdą to forum. Ale często zadają pytanie i nigdy nie wracają już do tematu. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Kilka lat temu było na pierwszym miejscu. Cytuj
agnman 0 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia szukam piosenki gdzie w cąłym teledysku sie namiętnie całują ,kobieta ma krótkie włoski ścieta na chłopaka blond , tło w teledysku jest różowe Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia W dniu 30.12.2023 o 23:58, mikii2019 napisał: Szukam piosenki. W teledysku para przychodzi do "teatru" spiewa zespół na scenie. Mega się nudzą... amerykanski teledysk znana piosenka a kompletnie mi z głowy wypadła... Cytuj
globusy 1 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Siemka mam pytanko. Cały czas mi chodzi po głowie taka stara piosenka którą śpiewa taki czarnoskóry facet i on tak skacze coś w stylu para para oere pere tiki tiki. Też się ja kiedyś grała na makarasach 1 Cytuj
Bry 0 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Hej. Potrzebuje znaleźć taką liryczna piosenkę. Śpiewa czarnoskóry piosenkarz w beżowym płaszczu. Cały teledysk stoi przy mikrofonie. Z góry dziękuję bardzo za pomoc. Cytuj
Wela 0 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Dobry wieczór szukam piosenki w której dziewczyna pięknie śpiewa na dachu a facet rapuje więcej informacji nie pamiętam wiem że nie jest nowa już kilka lat ma. Cytuj
lena 0 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Witam, nie pamiętam z kiedy jest piosenka i tekstu ale w teledysku był taki "nerd" i i jakaś ruda dziewczyna i ten chłopak był chyba w niej zakochany i jak tam byli w szkole to ona miała krótka spódniczkę i jak się schylał chyba po krede to było jej widać majtki dziewczyna miała jeszcze inne piosenki ale nie pamiętam jakie Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja 5 godzin temu, lena napisał: Witam, nie pamiętam z kiedy jest piosenka i tekstu ale w teledysku był taki "nerd" i i jakaś ruda dziewczyna i ten chłopak był chyba w niej zakochany i jak tam byli w szkole to ona miała krótka spódniczkę i jak się schylał chyba po krede to było jej widać majtki dziewczyna miała jeszcze inne piosenki ale nie pamiętam jakie Wheatus - teenage dirtbag Cytuj
meta 0 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Witam. Szukam piosenki, a raczej teledysku z lat 20 w którym dziewczyna z chłopakiem tańczy na dachu budynku, chyba podczas deszczu lub opadu śniegu. W trakcie tańca popijają z piersiówki. Proszę o pomoc. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 17 sierpnia Opublikowano 17 sierpnia (edytowane) Przypomniało mi się, że jakieś 10-15 lat temu wkręciła mi się piosenka, o której pamiętam tyle że, śpiewa dziewczyna, na teledysku kilkoro dziewczyn spędza czas w domku nad jeziorem, skaczą do wody, palą, jointy, leża na pomoście. Chyba było po polsku... może ktoś skojarzy. Edytowane 17 sierpnia przez puszkin Cytuj
ProstyHeker 1 925 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Fragment od zaznaczonego momentu (00:16) - no cholera jasna, ja to skądś znam. Coś po polsku mogłem słyszeć? H2O, pomóżcie! Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia @ProstyHeker ale czego konkretnie szukasz? Bo ta melodia Greensleeves to dosłownie wszędzie mogła być, o np. tu Cytuj
ProstyHeker 1 925 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 1 godzinę temu, łom napisał(a): @ProstyHeker ale czego konkretnie szukasz? Bo ta melodia Greensleeves to dosłownie wszędzie mogła być, o np. tu Kurde, jakiegoś polskiego wykonania. Kojarzę z jakimś soundtrackiem do filmu, ewentualnie radiówką. Razem z żoną kminimy, że dobrze to znamy, ale nie wiemy jakie wykonanie/skąd. Możliwe że w radiu puszczaliśmy, ale pamięć już nie ta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi