porschman 3 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 (edytowane) Witam, pamięta ktoś jeszcze tą gre :> Mam pytanko do dwóch osiągnięć online "50 To Won!"- Champion! Snagged by winning 50 races online! oraz "Crash Addict!" Czy w tych osiągnięciach wystarczy tylko wygrać pojedynczy wyścig czy to jest liczone jako cały turniej (np. gdy składa się z 3 rund). Jest ktoś chętny do nabicia osiągnięć online ? Edytowane 25 grudnia 2008 przez porschman Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 1 wygrany wyścig/crash = 1 zwycięstwo na koncie. Cytuj
porschman 3 Opublikowano 21 lutego 2009 Autor Opublikowano 21 lutego 2009 Witam, odświeżam nieco temat... kto chętny na zrobienie Most Wanted! King of the Road! Awarded for getting ahead of all 5 rivals in an online lobby! Jestem ja i Adamus84 brakuje 3 osób... :3pl: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi