kudlaty88 489 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 (edytowane) No filmik już jest. Ściągam go w HD i zaraz oglądam..... Ehh 193MB a net mi muli dzisiaj okrutnie (16 minut ściągania (pipi)vvvaaa!!!) :confused: Edytowane 9 lutego 2011 przez kudlaty88 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 L.A. Noire - Gameplay Series: Orientation http://www.rockstargames.com/videos/6561 Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Genialnie to wygląda. Każdy trailer od rockstar to mały geniusz. Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Świetny ten trailer. Zapowiada się naprawdę ciekawie . Największe wrażenie robi klimat no i genialna mimika twarzy. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 (edytowane) No za(pipi)isty trailer. Ten sam poziom co RDR. Jedyne co mnie martwi to trochę puste miasto,mało ludzi na ulicach.... olać to Ale mimika jest CUDOWNA!!! Zbieranie dowodów,ich wpływ na pytanie zadawane podczas przesłuchania daje nadzieję że faktycznie będzie nieliniowo i bardzo ciekawie. Edytowane 9 lutego 2011 przez kudlaty88 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Dobra, oficjalnie jestem tym podniecony Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Gameplay jak z GTA, ale jest dobrze. Najbardziej kręci mnie ta otoczka historii o detektywach. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 No i co ważne pokazywali wersję na PS3, R* chyba uczy się na błędach Zaje.biście, tak to sobie wyobrażałem. Lubie to he Cytuj
MaZZeo 14 187 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 czy tylko dla mnie wygląda to jak GTA IV... o ile nie gorzej? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Spoko - w wersji na X'a będzie trawa i "duże plamy krwi" Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Tylko dla ciebie. Tekstury są wyraźnie, modele postaci o kilka długości lepsze no i świetne cienie. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 czy tylko dla mnie wygląda to jak GTA IV... o ile nie gorzej? jak dla mnie to strasznie podrasowane te GTA. gameplay robi wrazenie cos czuje, ze bede sie lepiej bawil, jak kiedykolwiek przy GTA. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Chyba szykuje sie najlepsza gra od R*. Nie moge sie doczekac - ale jestem nahajpowany. Prawde mowiac czekam na to bardziej niz na GTA V, bardziej niz czekalbym na Red Dead Redemption 2. A to dlaczego? Bo nareszcie bedziemy mieli do czynienia z czyms nowym, a nie kolejnym 100% klonem GTA. A przynajmniej taka mam nadzieje - oby strzelanin i innych elementow charakterystycznych dla GTA bylo jak najmniej. PS. No chyba, ze GTA V osadzone byloby w San Andreas - na takie cos to bym sie nahajpowal jak po(pipi)any (tak rozlegly obszar wykonany z next genowym rozmachem to byloby cos). Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 R* tej gry nie robi. Tak samo jak Epic nie robi Bulletstorm. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 No i? Rockstar gre wydaje pod swoim szyldem, wiec moge to nazwac gra od Rockstar. Tak samo jak Uncharted / Heavy Rain nazywam gra od SONY mimo ze robi ja Naughty Dog / Quantic Dream. Szczegoly Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 PS. No chyba, ze GTA V osadzone byloby w San Andreas - na takie cos to bym sie nahajpowal jak po(pipi)any (tak rozlegly obszar wykonany z next genowym rozmachem to byloby cos). Jak chcesz rozległego obszaru z next genową grafiką to zagraj w Just Cause2. Prawie tak dobre jak RDR A wracając do L.A Noire to graficznie nie musi być cudów na kiju gameplay zgniecie jajka. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 grafika ladna, oprocz oczywiscie mimiki podoba mi sie plynnosc celowania przy strzelaniu i...fajna ta kropka jako celownik najbardziej jednak licze na fabule, podobalo mi sie to wybieranie tematow do rozmowy z przesluchanym w zeszyciku i reakcja rozmowcy. swietnie to wszystko sie zapowiada. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 (edytowane) mimika jak zwykle kopie dupe na maksa ale kilka elementow wygladalo zupelnie jak gta/rdr (mapka, lazenie, strzelanie) chociaz po tej strzelaninie można sądzić ze nie użyli tego silnika co w RDR a ludziki przewracają sie dosyc średnio, moze za szybko by wyrokowac w tej sprawie ale wydaje mi sie ze serio upadki sa skryptowe i nieco dziwne, nie umywają sie do boskich upadków z RDR, no i nie widać sladow krwi na ciele (tylko chmurka krwi w momencie oberwania) , moze i sie czepiam ale ta kwestia w RDR byla mega za(pipi)ista:p no ale mam nadzieje że strzelania bedzie na tyle mało że nie bedzie to raziło , chcial bym duzo gadania i kombinowania, i duzo mimiki twarzy i juz bede zadowolony chciał bym tez zeby klimat byl tak fajny żeby samo kręcenie sie po miescie dawalo przyjemnosc, tak jak RDR podziwianie widokow bylo fajne Edytowane 9 lutego 2011 przez Yano Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 (edytowane) Inaczej, inaczej sobie to wyobrażałem (gorzej) bo starałem się wyrzucić "obraz GTA/RDR". Tymczasem heh najciemniej pod latarnią bo właśnie wygląda to jak GTA/RDR w 40 latach-LA itd. Oczywiście mnóstwo tu nowości, innowacji, zmian; mechanika inna ale ten główny trzon to GTA/RDR. Mapka, strzelania, cover system, feeling czyli "jak w domu" i to mnie najbardziej jara. Bosko oficjalnie odliczam dni hehe. Strasznie byłem ciekaw grafiki i tu pozytywny szok, wygląda jak ładniejsze RDR (cienie!!! zgadzam się z Blue). Miasto intensywne, śliczne, postacie ładniejsze i właśnie bylem ciekaw jak wypadają twarze podczas real gameplayu. Też pozytywny szok jak Cole nawija podczas napadu na bank, nie no coś niesamowitego te twarze. Fajne patenty z tymi przedmiotami zbrodni, przesłuchiwaniem no i notatnik. Na obecną chwilę najbardziej mnie ciekawi (jak obudzić się maju ;p) na jakim silniku chodzi L.A. Czy też na RAGE/Euphoria graficznie to wygląda jakby na RAGE ktoś w komentarzach też napisał, że na nim chodzi. Ale to nikt z R* (ani też nikt nie zaprzeczył z Rockstar) trzeba poczekać na jakieś konkretne info albo pokaz fizyki ;]. PS. Aaaaa pisałem, pisałem, że pokazywane dema i previevy były z PS3 haha ;]. Ale i tak zobaczyć, że R*, w ogóle ktoś pokazuje gameplay z PS3 to cud i bomba ;p. Może w końcu dostaniemy lepszą wersją albo taką samą co również będzie ekstra. Edytowane 10 lutego 2011 przez SłupekPL Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Wszystko fajnie, tylko znów technicznie zawodzi... Tradycyjnie sub-HD, i framerate w okolicach 20 klatek !!!! A wydawałoby się że po tych paru latach da się zoptymalizować silnik... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 (edytowane) i framerate w okolicach 20 klatek !!!! czlowieku filmiki w necie nie polecą ci w 60fps chocbys sie zesrał nie oceniaj fps na podstawie filmikow w necie bo sam filmik ma ograniczoną ilosc fps. i nawet jesli gra ma miliard fps to filmikt pokazuje ze 20 Edytowane 10 lutego 2011 przez Yano Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Nie chcę się kłócić. Sam zobaczysz w gotowym produkcie. I gdy np. Digital Foundry zrobią fachową analizę. Stawiam że wyjdzie 30/17/24 (max/min/avg). Podobnie było z przedpremierowymi trailerami z GTA4 . Identycznie chrupały jak te z L.A.Noire i w fullu nic się nie zmieniło. Już za blisko premiery na jakiekolwiek zmiany. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 WOW, tego jeszcze nie spotkalem. Ocenianie framerateu na podstawie filmikow. WOW, jeszcze raz Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 A RDR też chodzi w 20 klatkach? I sub-HD... I co? I to, że chyba nikomu to nie przeszkadzało bo każdy był pochłonięty gameplayem i samą grę. Nie było czasu zastanawiać się nad takimi rzeczami IMO. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi