Maggort 21 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Ja się wstrzymuję od obejrzenia tych pierwszych minut . Jeszcze tylko 7 dni , jakoś wytrzymam Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 dla mnie ideałem znajdziek jest Batman - tam aż chce sie poznac historie każdej postaci, każda taśme etc... Noo Batman jeżeli chodzi o formę znajdziek rządzi też tak myślę. Choć jeżeli chodzi o formę ich szukania to dla mnie RDR wymiata. Fakt, że szukamy sztabek złota ale ich sposób szukania to mistrzostwo IMO - mapa skarbów. Tylko żałuję, że jest ich tak mało bo w takiej formie mógłbym szukać ich z 300 ;] I wali mnie czy to by było łajno krowie czy flagi heh. Nooo znajdzki w RDR to CUDO - cos co faktycznie niesie ze soba fun i nie jest mozolne tylko ciekawe. Kurde, juz sobie wyobrazam jak mogliby to zaadaptowac do LA Noire - moglibysmy np. napotykac sie przez przypadek na jakies notatki / inne rzeczy, bedace sladami morderstw sprzed lat, a idac sladami w koncu docieralibysmy do prawdy (po prostu - zamiast szukac sztabek zlota, szukalibysmy poszlak bedacych w miejscach ze wskazowek). Kurde jak sie nie moge doczekac tej gry 1 Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 (edytowane) U mnie z przyzwyczajenia Ultima , co prawda dają najsłabsze DLC (sharpshooter - ulepszone celowanie phi, nawet tego nie zassam) ale w kontekście awarii PSS i tak żaden z nas nie zassa bonusów , więc perspektywa ponownego przechodzenia (tudzież wrzucenie/zakupienie wszystkich packów i kontynuacja gry) wydaje mi się bardzo realna i chyba sprawdzi się nieźle (skończymy tytuł , przywrócą PSS i zaciągniemy kilka(naście?) dodatkowych spraw - dla mnie ok!) . Co do tych "znajdziek" to przychylam się do zdania @Słupka , uwielbiam od wielu lat "bujać" się po światach R* heh - powiem szczerze że zdecydowałem się ostatnio na zakup GTA IV Complete i po kilku latach (grałem na pre) ten tytuł nadal mnie zachwyca (przede wszystkim w kwestii zagospodarowania przestrzeni) , a mój znajomy wczoraj kupił Red Dead (choć pożyczałem mu rok temu i przeszedł..)To trywialne ale gry R* to są dla mnie i dla wielu moich znajomych gry na lata , bardziej niż CoD czy BF. Mam ogromną nadzieję że do tych tytułów dołączy IP L.A Noire , martwi mała ilość pre-orderów , ale prawdziwi fani R* czekają heh. Edit: Początek posta był odpowiedzią na pytanie , którego już tutaj nie ma heh bo pytania typu: "gdzie kupić ..." to nie tutaj Edytowane 13 maja 2011 przez TakeshiX Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 (edytowane) Po tych dwóch ocenach można stwierdzić, że Rockstar zaserwowało nam tytuł idealny i murowanego kandydata do gry roku. Edytowane 13 maja 2011 przez Rozi Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Po tych dwóch ocenach można stwierdzić, że Rockstar zaserwowało nam tytuł idealny i murowanego kandydata do gry roku. no i okazało sie że ocena od OXM jest nieprawdziwa Cytuj
Biały 55 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 U mnie z przyzwyczajenia Ultima , co prawda dają najsłabsze DLC (sharpshooter - ulepszone celowanie phi, nawet tego nie zassam) ale w kontekście awarii PSS i tak żaden z nas nie zassa bonusów , więc perspektywa ponownego przechodzenia (tudzież wrzucenie/zakupienie wszystkich packów i kontynuacja gry) wydaje mi się bardzo realna i chyba sprawdzi się nieźle (skończymy tytuł , przywrócą PSS i zaciągniemy kilka(naście?) dodatkowych spraw - dla mnie ok!) . Co do tych "znajdziek" to przychylam się do zdania @Słupka , uwielbiam od wielu lat "bujać" się po światach R* heh - powiem szczerze że zdecydowałem się ostatnio na zakup GTA IV Complete i po kilku latach (grałem na pre) ten tytuł nadal mnie zachwyca (przede wszystkim w kwestii zagospodarowania przestrzeni) , a mój znajomy wczoraj kupił Red Dead (choć pożyczałem mu rok temu i przeszedł..)To trywialne ale gry R* to są dla mnie i dla wielu moich znajomych gry na lata , bardziej niż CoD czy BF. Mam ogromną nadzieję że do tych tytułów dołączy IP L.A Noire , martwi mała ilość pre-orderów , ale prawdziwi fani R* czekają heh. Edit: Początek posta był odpowiedzią na pytanie , którego już tutaj nie ma heh bo pytania typu: "gdzie kupić ..." to nie tutaj Już któryś raz czytam o "małej ilości pre-orderów", w związku z tym małe pytanko - skąd jest to info?:> Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Macie linka do tych pierwszych 15 minut z LA Noire? Wszędzie chyba to pousuwali. Cytuj
Biały 55 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Macie linka do tych pierwszych 15 minut z LA Noire? Wszędzie chyba to pousuwali. http://www.ppe.pl/news-7528-LA_Noire__pierwsze_14_minut_gry!.html Czasami warto przeglądać rodzimą stronę główną 1 Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Jeżeli chodzi o mnie to natknąłem na to się na to info gdzieś na PPE.PL ( w komentarzach ktoś chyba dawał link) , jak okaże się to bujdą będę wniebowzięty heh (porządnym firmom życzę zawsze dużej sprzedaży) . BTW: Niezła wtopa , skoro nawet na PPE.pl pojawia się cam z początku rozgrywki , nie cierpię takich filmików , a teraz to już tylko będzie tego więcej więc znikam do czasu premiery (już w komentach idzie "haterstwo" ,to jak oceniać efekty Avatara oglądając 15m cam heh) , pozdrówki dla wszystkich i miłej gry w L.A Noire ! Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 mi sie coś wali ten filmik na PPE, po kilku sekundach znika obraz, jak przewine i odpale od srodka to chwilke widze i znowu obraz znika tylko dzwięk jest w sumie pewnie nie ogladal bym i tak całych 15 min ale chwilke chcialem obczaić gameplay Cytuj
Biały 55 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 mi sie coś wali ten filmik na PPE, po kilku sekundach znika obraz, jak przewine i odpale od srodka to chwilke widze i znowu obraz znika tylko dzwięk jest w sumie pewnie nie ogladal bym i tak całych 15 min ale chwilke chcialem obczaić gameplay Odpal na innej przeglądarce, mi na google chrome działa bez zarzutu. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 (edytowane) Macie linka do tych pierwszych 15 minut z LA Noire? Wszędzie chyba to pousuwali. :potter: raczej nie wywalą http://www.filesonic.com/file/987166394/lanoir1st15.flv Edytowane 13 maja 2011 przez ziemia1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Pewnie jak w przypadku RDR na Justin.tv będę przez następne dni przesiadywać... RDR w ten sposób przeszedłem prawie do połowy Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Jedna pierwszych ocen! http://www.ps3site.pl/pierwsza-ocena-dla-l-a-noire-jest-wysoka/72176/ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 poogladalem część tego 15min gameplayu i bardzo mi sie podoba, nie bylo moze bardzo dynamicznie ale wlasnie tego oczekiwalem - żeby nie bylo zwyklej strzelaniny, za to jest duzo elementów przygodówkowych i bardzo fajny feeling przygodówek z dawnych lat! (przez co pewnie część dzieci-cod bedzie niezadowolona) bardzo mi sie to spodobalo, ale wiecej juz nic nie ogladam, chce sam odkryć wszystko i zapowiada sie że bedzie masa swietnych tekstów i dialogow, fajnei tez że cole ma partnera i jakieś gadki sie pojawiają Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 (edytowane) poogladalem część tego 15min gameplayu i bardzo mi sie podoba, nie bylo moze bardzo dynamicznie ale wlasnie tego oczekiwalem - żeby nie bylo zwyklej strzelaniny, za to jest duzo elementów przygodówkowych i bardzo fajny feeling przygodówek z dawnych lat! (przez co pewnie część dzieci-cod bedzie niezadowolona) bardzo mi sie to spodobalo, ale wiecej juz nic nie ogladam, chce sam odkryć wszystko i zapowiada sie że bedzie masa swietnych tekstów i dialogow, fajnei tez że cole ma partnera i jakieś gadki sie pojawiają też oglądnąłem i wygląda super - już widzę parę ładnych wieczorów zabawy. naprawdę to jest dokładnie to czego chciałem. pierwsze komentarze na stronach youtube mówią "booooooring", ale ja jestem innego zdania i zgadzam się z Yano i Majkelem Cżeksonem: this is it. Edytowane 13 maja 2011 przez waldusthecyc Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Obejrzałem sobie ten gameplay i jest całkiem spoko, ale dziwne, że Phelps podnosi sobie ot tak broń bez sprawdzenia odcisków palców. Walka wręcz wygląda strasznie biednie, w ogóle nie czuć siły uderzeń, ten typek nawet Phelpsa nie atakuje, kiedy ten kręci się w kółko. W Mafii 2 walka chociaż tez niezbyt rozbudowana, to robiła znacznie lepsze wrażenie. Powinno to zostać poprawione. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 A mi się zawsze wydawało, że o to chodzi w 100% hehe. Żeby było długo, żeby było wymagająco i ogólnie żeby była masa roboty po skończeniu wątku głównego lub podczas niego. W końcu to nie obowiązek - mus a przyjemność. Chociaż z drugiej strony 300 flag w AC to była lekka przesada. Czy podobno 500 znajdek w Saboteur. Na calaka-platynę, gra musi na to zasłużyć i być tego warta a nie męczyć byle goowno tylko dla idei Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 The LA Noire Remixed Soundtrack Another L.A. Noire Review Goes Live, This Time From GameInformer AU ocena 9.5 (0.5 odjęte za niezbyt doszlifowane sekwencje akcji w stosunku do reszty gry) http://www.gamesthirst.com/2011/05/13/another-l-a-noire-review-goes-live-this-time-from-gameinformer/ Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Oby w grze byl moment taki jak wjazd do Meksyku i wiadomy kawalek w RDR. 2 minuty o podobnym ladunku emocjonalbym i LA Noire bedzie dla mnie warte swojej ceny. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Obejrzałem sobie ten gameplay i jest całkiem spoko, ale dziwne, że Phelps podnosi sobie ot tak broń bez sprawdzenia odcisków palców. Walka wręcz wygląda strasznie biednie, w ogóle nie czuć siły uderzeń, ten typek nawet Phelpsa nie atakuje, kiedy ten kręci się w kółko. W Mafii 2 walka chociaż tez niezbyt rozbudowana, to robiła znacznie lepsze wrażenie. Powinno to zostać poprawione. Z tego co gdzieś czytałem to w tamtych czasach nie mieli takich narzędzi do sprawdzania odcisków palców, więc brali to co im wpadło w oko bez jakiś rękawiczek itd. Moim zdaniem sztywno wygląda model jazdy... :confused: Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Gdzie na tym gameplayu był pokazany model jazdy bo chyba przespałem Na Trailerach całkiem fajnie kręcą bączki furaczami, może nie będzie aż tak źle. Choć o modelu jazdy z GTA IV można zapomnieć. Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Pewnie z tydzień/ dwa tygodnie po premierze będzie już trochę używanych L.A na allegro od osób, które "nie tego oczekiwały" I wtedy zamierzam wkroczyć do akcji. Jest to tytuł, który na pewno nie odpuszczę. Pozostaje tylko kwestia KIEDY Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 maja 2011 Opublikowano 14 maja 2011 Street Crimes of L.A. Noire: New Screenshots & Info http://www.rockstargames.com/newswire/article/16021/street-crimes-of-la-noire-new-screenshots-info.html Nowe screenshoty. Grymas bólu kozacki . Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 14 maja 2011 Opublikowano 14 maja 2011 Na moje oko a raczej wedle opisu Street Crimes to odpowiednik GTAIV czy RDR "Encounters - Strangers". No i ekstra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi