Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Kupuj i nie baw sie w żadne DLC, szkoda zachodu. Do LA Noire nic na poziomie Red Dead Redemption'owego Undead Nightmare nie wyszło. Cytuj
mishka 5 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 no wlasnie z tym dlc... misje daja rade czy kompletnie na sile? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 DLC jest kompletnie nie warte swojej ceny i przeznaczone raczej tylko dla zatwardziałych fanów L. A. Nuda.Misje robi się w 45 minut także lepiej szmal przeznaczyć na jakiś fajny tytuł z PSS Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 kwestia gustu. fakt że potencjał misji w DLC nie był należycie wykorzystany, np w misji z elektrownią. dla mnie te misje to był miły dodatek i powód by ponownie odpalić grę po ukończeniu podstawki. kolejnym atutem jest cena. R* Pass to naprawdę dobry pomysł i inni powinni również pójść tym śladem. @Redmitsu gdzieś w necie obił mi się o oczy news że ma wyjść LAN Complete Edition także prześledź temat, wstrzymaj się jeszcze chwilę i kup kompletne wydanie. @Czekolada - mało który dodatek do jakiejkolwiek gry może się równać z UN. jak dla mnie klasa sama w sobie. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 To znaczy Complete Edition zapowiedzieli kilka dni temu ale tylko na pc. O wersji konsolowej na razie cisza. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Complete Edition pewnie prędzej czy później też wyjdzie na konsole tak jak to miało miejsce z GTA czy GOTY RDR. Co do samego DLC, moim zdaniem, warte kupna są dwie dodatkowe misje (Naked City i Reefer Madness, ew. Electroplatig) reszta jest słaba (chyba że R* Pass dalej jest w tak dobrej cenie to trzy dychy za dodatkowe 4-5h grania to chyba niedużo ). Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Wlasnie zdobylem platyne. Bardzo fajna gra, mam nadzieje, ze bedzie kolejna czesc. Poki co pogram w cos innego, ale chetnie jeszcze wroce do L.A. Noire pojezdzic po miescie i rozwiazac jakas sprawe. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 (edytowane) Team Bondi oficjalnie zamknięte Edytowane 5 października 2011 przez YETI Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 (edytowane) [*] Co śmieszne stało się dokładnie (no prawie) tak jak pisałem parę postów prędzej. Obecnie L.A Noire na pc zajmuje się i wydaje w pełni R* Leeds a prawa do L.A. Noire czyli ewentualnej kontynuacji, prequela or something. Zostają w Take2 czyli całkiem możliwe, że kiedyś doczekamy się sequela od Rockstar. HA! Zastanawia mnie tylko tylko jedna kwestia co z MotionScan. Czy Take2/R* będzie mogło/może z nich korzystać!? Wtedy wizja GTAV z buźkami z L.A Noire wcale nie taka niemożliwa. Edytowane 6 października 2011 przez SłupekPL Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Lepiej żeby przyhamowali trochę z tym MotionScan bo Xboxiarzom nie widzi się mieszanie płytkami w nowym GTA, tak samo mi nie widzi się czekać 6 lat na nowe GTA (bo ile trwało stworzenie L.A. Noire?). Lepiej niech udoskonalają tą technologię do tego stopnia, żeby nie potrzebowała do przechowywania twarzy tyle miejsca. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Complete Edition również na Ps3 i X360: http://www.rockstargames.com/newswire/article/19301/la-noire-the-complete-edition-also-coming-for-playstation-3-and-.html Cytuj
saptis 620 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) Ukonczylem juz gre jakis czas temu i mam ja nadal - bardzo mi sie podobala. Mam pierwsze wydanie i zastanawiam sie czy warto kupowac Complete Edition dla tych dodatkowych pieciu misji. Edytowane 18 stycznia 2012 przez saptis Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Ukonczylem juz gre jakis czas temu i mam ja nadal - bardzo mi sie podobala. Mam pierwsze wydanie i zastanawiam sie czy warto kupowac Complete Edition dla tych dodatkowych pieciu misji. Myślę że nie warto, jeśli nie zależy ci na 100% to śmiało możesz sobie darować. Misje te nie zawierają nic więcej niż było w podstawce, sprawy się zmieniają, ale mimo wszystko wieje nudą. Sam mam jeszcze jedną nie ukończoną i jakoś nie chce mi się już dorabiać...grę przeszedłem 2x Cytuj
saptis 620 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) W podstawce mam platyne, gra bardzo mi sie podobala i chetnie zagram w jakies nowe sprawy, dlatego tak sie zastanawiam. Nowych spraw jest 5, do tego Badge Pursuit Mode, w ktorej jest 20 odznak do znalezienia w miescie. Z tego co widzialem trzy sprawy sa na okolo 35 min kazda, a dwie na godzine kazda, wiec troche grania jest. Nie wiem tylko czy to sa fajne sprawy - przynajmniej takie jak poprzednie, czy jakies zupelnie slabe wrzucone na sile tylko zeby cos bylo. Czy w wersji Complete Edition dodatkowe sprawy sa juz na plycie, czy moze w pudelku jest kod DLC zeby je pobrac ? Edytowane 18 stycznia 2012 przez saptis Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) Ale po co chcesz kupowac caly Complete Edition? Nie da sie kupic wszystkich DLC w PS Store? (w sensie Rocksar Pass) Edytowane 18 stycznia 2012 przez _daras_ Cytuj
saptis 620 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Sprzedalem moja i kupilem Complete Edition. Wlaczylem i niestety okazalo sie, ze w nowej wersji nie dzialaja save'y ze zwyklej, a czytalem, ze maja dzialac - dziwne. Truno - i tak chcialem przejsc ta gre po raz drugi. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Tylko po co to robiles skoro kupujac Rockstar Pass masz to samo? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Nie kupuje DLC, wole calosc na plycie. Cytuj
Grez 33 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Czy w wersji Complete Edition dodatkowe sprawy sa juz na plycie, czy moze w pudelku jest kod DLC zeby je pobrac ? wszystko jest na płycie, niczego nie trzeba pobierać Cytuj
saptis 620 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Juz wiem - kupilem i widze, ze w pudelku nie ma zadnego kodu z DLC. Zauwazylem, ze w grze w statystykach jest wpisane 21 spraw czyli podstawiwa ilosc - moze te dodatkowe po prostu nie sa liczone. Zastanawiam sie tylko jak to bedzie z Badge Pursuit challegne i czy bedze mozna gdzies sprawdzic ile sie zdobylo Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 W statystykach sprawdzasz osiągnięcia zarówno swoje jak i znajomych. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 (edytowane) saptis w statsach są tylko podstawowe misje bo tylko te były potrzebne do achiva/trophy żeby mieć 5* w każdej sprawie. co do odznak to chyba podobnie jak z innymi rzeczami na Social Club można sprawdzić ile i gdzie zebraliśmy. btw http://www.tvn24.pl/...,wiadomosc.html Edytowane 20 stycznia 2012 przez Colin84 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 W statystykach sprawdzasz osiągnięcia zarówno swoje jak i znajomych. Nie - w statystykach sprawdza sie postep gry, m.in. misji, znajdek, walki i samochodow. Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 (edytowane) Aha, o to chodziło. Myślałem, że pytasz o główne rzeczy. PS: Swoją drogą jedna z przyjemniejszych platyn. Przyznam, że gra mi się podobała, ale jakoś w szoku nie byłem. Mocny klimat i fajne miasto trochę szpeciła masa błędów i niedoróbek (np. graficznych), ale ogólne odczucie było ok. Dla mnie gra jest po prostu dobra i każdy powinien ją prędzej czy później zaliczyć. Nie jest to pierwsza liga, ale na pewno solidny kawałek softu - takie 7+/10 IMO. Edytowane 20 stycznia 2012 przez winner Cytuj
saptis 620 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 (edytowane) Chodzi o glowne statystyki w grze, nie zaden Social Club czy jego odpowiednik w menu glownym gry. Mozesz napisac o jakie niedorobki ci chodzi ? Ja jestem zachwycony wygladem miasta, jego rozbudowaniem i przywiazaniem tworcow do szczegolow - na mapie nawet w miejscach, w ktorych nie ma zadnych fabularnych misji sa ciekawe lokacje, podworka, domy itd. Nawet okolice torow sa wypelnione roznego rodzaju detalami i obiektami odpowiednimi do tego miejsca, to samo dotyczy np. tzw. dinerow - siedza w nich ludzie, na ladzie jest ciasto, a za lada kubki i takie tam. Przy tak ogromnym miescie tworcom naleza sie wielkie brawa za to co zrobili. Edytowane 20 stycznia 2012 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi