Skocz do zawartości

L.A. Noire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Schemat rozgrywki jest podobny i powtarzalny przez całą grę - dostajesz akta sprawy, jedziesz na miejsce zbrodni, przeglądasz wszystkie dowody które uprzednio musisz znaleźć, rozmawiasz z potencjalnymi świadkami, łączysz fakty, rozwiązujesz i zamykasz sprawę. W miarę postępu w fabule, awansujesz do różnych departamentów policyjnych, od narkotyków do zabójstw włącznie, Strzelania w głównym wątku, z tego co pamiętam, trochę było, ale generalnie nie nastawiaj się na typową grę akcji - L.A. Noire jest raczej przygodówką detektywistyczną, z ciekawą fabułą, sprawnie poprowadzoną akcją i dobrą muzyką. Generalnie - polecam gorąco.

Edytowane przez Biały
  • Plusik 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

lennox, sprawdź początek poprzedniej strony i koniec #68. o tym samym gadaliśmy.

No tak :) faktycznie :) 

przepraszam za dublowanie :) mogłem przeszukac temat :) 

jesli mnie pamiec nie myli to staty pozostaja

To super, bo wówczas nie trzeba lecieć złożonych trofików od nowa ;)

Opublikowano

spoko. przypomniało mi się że to zagadnienie już poruszaliśmy, okazało się że nawet na poprzedniej stronie :)

po zakończeniu fabuły farmiłem resztę więc bez obaw. zawsze możesz zrobić backup zapisu gdzieś pod koniec dla świętego spokoju.

Opublikowano

Też myślałem by zgrać save do kompa i tam przechować na ciężkie chwile :) 

Ale skoro Free Roam jest to spokojnie będę dogrywał do końca. 

Notabene wspaniała gra ! ;) ale jaka może być jeśli zrobił ją R*

Niemniej dziękuję za podpowiedzi odnośnie moich pytań ;)

• Plusik 1
  • 2 lata później...
Gość _Be_
Opublikowano

Ja tam skipowałem jazde bo faktycznie słabo to wypadło. 

Opublikowano

Mnie model jazdy jakoś specjalnie nie irytował ale skoro gramy  policjantem to R* powinni wprowadzić do gry jakiś system karania graczy za nie przepisową jazdę. We free-roamingu oczywiście, nie licząc sekcji pościgowych. 

Gość suteq
Opublikowano

Model jazdy, a szczególnie kolizji jest przekomiczny. :pawel: 

Opublikowano

Dokładnie. Gameplay, klimacik, grafika, muzyka - wszystko fajne. Jedynie powtarzalność tego schematu robi się po jakimś czasie męcząca i gierkę musiałem odstawić na jakiś czas. Po powrocie z przyjemnością dokończyłem fabułę.

Opublikowano

Zgadzam się z Wrednym, jedyne co mi dokuczało w tej grze, to po iluś tam misjach wkradająca się nuda przez powtarzalność misji. Dopiero przy zmianach wydziałów robiło się ciekawiej dzięki nowym typom zadań.