Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Orientuje się ktoś ile w grze jest wszystkich spraw? Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Orientuje się ktoś ile w grze jest wszystkich spraw? O ile dobrze pamiętam to 21 - w statystykach poszukaj. Jest tam również napisane ile spraw już ukończyłeś. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 (edytowane) Ostatnią liczbę jaką podawało TB przed premierą to 23 sprawy (wątku głównego oczywiście). Nie wiem czy finalnie to prawda. Edytowane 20 maja 2011 przez SłupekPL Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Oj to nastepna gra w kolejce do zakupu. Musze tylko ukonczyc Heavy Rain oraz oderwac sie od BFBC2 w multi Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Orientuje się ktoś ile w grze jest wszystkich spraw? O ile dobrze pamiętam to 21 - w statystykach poszukaj. Jest tam również napisane ile spraw już ukończyłeś. To albo dwie wycięli albo są ukryte!? To znaczy na początku niewidoczne..., nie wiem. http://www.ppe.pl/news-6373-Ile_czasu_spedzimy_przy_LA_Noire.html Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Orientuje się ktoś ile w grze jest wszystkich spraw? O ile dobrze pamiętam to 21 - w statystykach poszukaj. Jest tam również napisane ile spraw już ukończyłeś. To albo dwie wycięli albo są ukryte!? To znaczy na początku niewidoczne..., nie wiem. http://www.ppe.pl/news-6373-Ile_czasu_spedzimy_przy_LA_Noire.html Aleks dobrze mówi - w statystykach jest 21 misji. Może PPE pisząc o 23 wliczyło też dwie sprawy z preorderów (są akurat dwie misje na liście trofeów zaznaczone jako trofea z DLC). Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Możliwe z drugiej strony te misje z pre orderów to niby dodatkowe są a tutaj mówią o 23 w wątku głównym: "Game events will unfold in one year and during that time, players will uncover 23 cases." http://www.buylanoire.com/ Albo ch,ujce ostatecznie wycięli te 2 misje albo są może na podobnej zasadzie jak w RDR. Ta misja główna ale już po wątku głównym, wiecie o co chodzi (ci co skończyli RDR). Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 (edytowane) Nie będę wypisywał moich peanów pod adresem gry, bo pokrywają się one z tym, co zostało napisane w tym temacie. Gra niezwykle dobra, klimatyczna, miodna. Aktualnie jestem w drugim śledztwie w wydziale zabójstw. Jak na razie sprawy są prowadzone w dość dobry sposób, choć mam kilka zastrzeżeń, np. The Red Lipstick Murder - zakończyło się to w dość prosty sposób; nawet bez przesłuchiwania Jacoba mieliśmy możliwość udania się do zabójcy, miałem nadzieję na jakiś twist (typu podłożone dowody zbrodni), ale może jeszcze mam takie śledztwa przed sobą. EDIT: Jednak myliłem się co do banalności RLM. Okazuje się, że kolejna ofiara została potraktowana w podobny sposób i Mendez wcale nie musi być domniemanym zabójcą. Edytowane 20 maja 2011 przez Rozi Cytuj
Gość Orson Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 rozumie, ze nikomu L.A nie zajechało konsoli? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Grałem już kilka godzin i żadnych poważniejszych objawów nie było. Niesamowite jest śledztwo, które teraz wykonuję. Kilku podejrzanych i do końca nie wiadomo kto jest mordercą. Poezja! Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 dostalem z muve.pl mailem kod Witam, Dziekujemy za złożenie Pre-ordera na grę L.A Noire w naszym sklepie www.Muve.pl Poniżej przesyłamy kod który odblokuje dodatkową zawartość w grzę. na co to jest i gdzie to wpisac? Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 W PsStore a, że nie działa to wpiszesz/ściągniesz dopiero w przyszłym tygodniu. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Wpiszesz dopiero jak uruchomią PSS. Wpisujesz w menu głównym, właśnie w zakładce Playstation Store. A kod jest na dodatkową zawartość dla preorderowców. W tym przypadku chyba garnitur Sharpshooter (poprawcie, jeśli się mylę). Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Ja nie mam najmniejszego problemu z grą ps3 nie grzeje się nie chodzi głośno ani nie wiesza się,A gra to wiadomo... Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 (edytowane) Czy można cofnać się do poprzedniej sprawy jak zaczęło się nową? Zawaliłem troche Fallen idol i ominąłem przesłuchanie jednej osoby. Sprawę rozwiązałem ale widziałem filmiki na youtube że tamta rozmowa daje rzuca trochę inne światło na pewne rzeczy. EDIT: Znalazłem. Fajny patent z tym cieniem na ścianie Edytowane 20 maja 2011 przez Suboshi Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 W menu masz osobną zakładkę z wszystkimi sprawami Cytuj
Rainder 0 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Witam. Posiadam PS3 Model 60 GB i niestety konsola mi się po paru minutach gry wyłącza, tak że się nie da włączyć. Musze dopiero odpinać od zasilania i ponownie uruchamiać ;/, czuje się oszukany kupiłem grę i nie mogę grać, musze czekać na następny patch lub zmienić konsole parodia :angry2: . Cytuj
KillMiki 2 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Ja posiadam 80Gb, a jakoś żadnej zwiechy nie miałem, a mam już ponad 10h zagrane Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 gra jest swietna. czasami zle zinterpretuje odpowiedz przesluchiwanego ;p raczej nigdy nie pomylilem sie miedzy truth i lie, ale to doubt jest mylace. ludzie takie szneki napie.rdalaja, ze naprawde czasem trzeba miec troche szczescia. super sie bawie, kocham takie gry jak wlasnie la noire czy np. heavy rain. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Doubt wybieraj tylko wtedy, jak wiesz, że przesłuchiwany kłamie, ale nie masz na to dowodu. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Potwierdzam wcześniejsza wypowiedź, angielski w stopniu podstawowym nie wystarcza. Lepiej sobie darować kupowanie gry przy premierze (ja nie darowałem i po trosze żałuję). Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 (pipi)icie głupoty. Fakt angielski nie wystarcza żeby zrozumieć w pełni fabułę, no ale nie chciało sie uczyć to teraz trzeba cierpieć. Nie czaje wszystkiego co robię, ale język w żadnym wypadku nie przeszkadza w grzę. Czasami przesłuchania tylko trzeba powtórzyć. W każdym razie L.A. Noire miażdży. Ta gra aż przygniata ogromem możliwośći, tych wszystkich pierdół do obejrzenia. Bardzo mi się podoba. Głupi model jazdy wg. mnie. Jeden z niewielu minusów. Trzyma w napięciu, klimat robi swoje. Jak na razie najlepsza gra 2011r. Ale ma konkurencje sporą. Mimika twarzy po prostu wymiata. Wyglądają jak w realu. Pierwszy raz gram tak powoli, wszystko zwiedzam, zaliczam itp. I z chęcią po przejściu gry odpalę fabułę jeszcze raz. Obecnie mam jakieś 20% gry skończone. Geniusz! Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Moim zdaniem do modelu jazdy idzie się przyzwyczaić. Można go także usprawiedliwić tym, jakie samochody prowadzimy. Pojazdy z lat 30. i 40. nie są takie same w prowadzeniu jak współczesne. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 (edytowane) Czy ktoś już wie jak można /czy można zapisać znalezione auta , raz przytachałem pojazd wyglądający jak batmobil z drugiego końca miasta , postawiłem przed komisariatem odwróciłem się i.... znikł.....hehe. Co do main story to cud miód i wcale nie jest łatwo , jestem teraz po bodajże 9 sprawie i już bym kilka rzeczy zrobił inaczej (mój znajomy znający biegle język Szekspira i mieszkający w U.K wiele lat też już się kilka razy "pomylił" więc 100% znajomość słówek nie wystarcza , ci przesłuchiwani naprawdę kręcą heh! ) Edytowane 21 maja 2011 przez dc1982 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Wczoraj kuzyn kupował L.A Noire więc dołączyłem do śledztwa z racji ze ponowne kupno PS3 odkładam i nie zagrałbym szybko a na grę miałem/mam ogromne ciśnienie od 1-wszego trailera! Ukończyłem 10/21 "Misji" więc skończyłem połowę fabuły (6h). Gra 10/10, GOTY te samo zauroczenie co przy RDR rok temu! Wszystko jest idealne, model jazdy dla mnie dobry, misje "strzelaninowe" wypas lepsze niż w RDR, choć większych zadym z użyciem ołowiu miałem tylko trzy. Pościgi piesze za zbrodniarzami i podejrzanymi są za(pipi)iste, tak samo jak na kółkach. Klimat i Fabuła jak w najlepszych filmach kryminalnych/noir, żałuje że skończyłem zabawę jak zająłem się już główna serią morderstw. Nie rozumię wypisywania narzekań na grafikę, jest Fantastyczna w całości, pod względem technicznym jest też dobrze, gra mi przycięła 1raz, nieraz dorysowuje się horyzont (palmy,drzewa, słupy itp.) ale zdarza się to rzadko. Mimika twarzy jest lepsza niż w realu Ciekawe i świetnie wykonane są przesłuchiwania i poszukiwania dowodów, klimat rozwala od razu można się poczuć jak bohater jakiegoś filmu kryminalnego. Miasto jest fantastycznie zaprojektowane i wykonane, jest OGROMNE. grać, grać i jeszcze raz grać! sorki za chaos;) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi